Eşim le sürekli kavga halindeyiz

Telefon sohbetide aldatmak tabiki baska ne olurki ismi? Ekonomik ozgurlugunuz varmi aileniz arkanizda mi?
Ailem tabi ki arkamda ama onlar da aldı karşısına konuştular eşimi söz verdi üzmem olmaz diye tabi ki bi yuvayı yıkmak ta istemez ailem hemen boşanma taraftarı degillerdi

O da kendini affettirmeye çalışmadı ben affetdikçe sürekli affeder şandi galiba

Sen eve dönmüşsen daha ne affetirmeye çalışacak ki? Sizin evliliğinizin cılkı çıkmış. Ne sen nasıl yöneteceğini bilmiyorsun,ne eşin evli gibi davranmıyor.

Sen eve dönmüşsen daha ne affetirmeye çalışacak ki? Sizin evliliğinizin cılkı çıkmış. Ne sen nasıl yöneteceğini bilmiyorsun,ne eşin evli gibi davranmıyor.
Haklısınız aynen öyle oldu bu evlilik bitmiş haberimiz yok bizim son dakikaları oynuyoruz babam bana kızım sizin çocuk kimden olmuyor diye sordu ondan dedim daha bu adamın derdi ney dedi öpüp başına koyacana ben diyorum sorun bende olsa yüz kere bırakıp gitmiştin diye ailesi de hep onu haklı görüyor çok üstüne gidiyon bu kadar yapma diye

E
Bence çok iyi şok olamamışsın. .komşunun kocası aldatmış gibi anlatıyorsun .. neden gururunu cignettin? Yarın bahanelere sığınıp başkasıyla da aldatır ,uyandırayım. .
Evet bir kere aldatmaya alişan tekrar aldatır biz severek evlendik çok zorluk çektik en başta herşey çok güzel di şimdi ailem iste sevdiğin adam diyor bana asla beklemezdim ilk yakaladığımda bile yapmaz böyle birşey dedim son dk kadar ama erkek iste ne yapacağım bilmiyorum şu an da takip ediyorum tel kimle konuşmuş kime msj atmış 4 aydır bir pisliği çıkmıyor

Huyu arkadaş çevresi ve yalan söylemesi sürekli hiç aramız da güven yok
İşte en iyi ne yapacağını ne söyleyeceğini sen bilirsin tabiki. Ama kısaca şunu demelisin, "benim bu evliliği devam ettirmemin tek nedeni sana olan sevgimdi. Ama artık sen gerçekten beni kendinden çok ama çok uzaklaştırdın eskisi gibi bakamıyorum hiç bi şeye, bundan sonra eğer şu şu hareketlerini yapmaya devam ediceksen ben ayrılmak istiyorum bu da son uyarım" gibi bişey diyebilirsin. Ama şu da var, gerçekten bitirmeyi göze alabiliceksen bunu yap.

Kaç yaşındasın?

Ben ayrılmayı çok göze aldım ona da dedim dilekçe ver boşan bırak beni istemiyorum diye her defasında ben seni asla bırakmam ölsem boşanmam sen den dedi bu arada ben 23 yaşındayım eşim 28

Erkek işte ,deme ya ,lütfen ! Üç bacağı , beş gözü mü var ? Adam seni gözden çıkarmış, sende onu çıkar ..

Ben ayrılmayı çok göze aldım ona da dedim dilekçe ver boşan bırak beni istemiyorum diye her defasında ben seni asla bırakmam ölsem boşanmam sen den dedi bu arada ben 23 yaşındayım eşim 28
Çok gençsin yazık şu günlerine.. geçen her saniyene yazık.
Her şeyi yapabilirsin farkında mısın kalkıp avukat olmak istiyorum desen okur olursun, istediğin şehire yerleşebilirsin, hayalindeki her şeyi yapabilecek gücün vaktin enerjin varken bu adamla ömür çürütmek neden? yaşıtların şuan ne yapıyor sen ne yapıyorsun bi düşün? Bu 17 yaşındaki kıza yazan adam müsveddesi yerine bin kat iyilerine layıksın.

Ayrılcaksan da bi adabı var ama dilekçe ver ayrılalım demekle değil bi gün kalkarsın toplarsın valizini neyin varsa herşeyini çeker gidersin dilekçeni de kendin verirsin. Kapında da uyusa çıkıp bakmazsın.

Konu sahibi bu arada nasıl 7 yılık evli oluyorsun kaç yaşında evlendin

Erkek işte ,deme ya ,lütfen ! Üç bacağı , beş gözü mü var ? Adam seni gözden çıkarmış, sende onu çıkar ..
Benden boşansa bari gözden çıkardıysa kabul etse ayrılmayı o da yok hem istedi mi yapıyım hemde evde bana yemek yapıp bana bakan bi karım olsun

B
Biz çok erken evlendik 17 yaşında evlendim biraz da onun verdiği cahillik yüzünden bu durumdayım her sıkıntı her derdi çekiyorum bu yaşım da çekmedim şey kalmadı yarın iyice konuşup ikna edecem boşanma davası açsın diye zaten evlenidk evleneli kimse beni ona layık gormedi ki yanina bile yakışmıyor nasıl baktin deid herkes suratına tukurdu böyle bir kârın varken nasıl yaptın bunları diye

E yuh ,farkındasın ve hala terketmiyosun. .

Git babanın evine , aç davanı ..neden karşı atak bekliyorsun hala ?
Ailem boşanmam taraftarı değil birazda arka çıkmıyorlar barışın laf olur söz olur bizi ezip evlendin ayrılamazsın diyorlar biraz da babam kalp hastası annem de epilepsi var onları da üzmek istemedigim için sabrettim

Bir astar çeşidi olarak kapıyı gösterin
Gitmek yakışacaktır kendisine.
Evden de gitmiyor kapıyı açmasam bağırıp çağırıyor polis filan çağırıp ta komşulara da rezil olmak istemiyorm

Bence kesinlikle konu sahte.

Adam hem kel hem fodul. Hem cocugu olmuyor hem aldatiyor hem bekar hayati yaşıyor konu sahibi de ben ne yapayim diye soruyor.

Diyecek birşey bulamıyorum ..annene babana herşeyi etraflıca anlatsan arkanda dururlar bence ..

O çevredeki insanların da canı cehenneme ..elalem ne der diye evlilik devam ettirilmez ..neyse hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…