İyi de bunlar çözüm mü ? Babanın dövdüğü adamı koynuna alırken tiksinmeyecek misin ? Aldatması da buna yeter bi sebep ama .. kimsenin desteğine ihtiyacın yok ki. .gidip dilekçe vereceksin ,maddi gelirin olmadığı için baroyla görüşeceksin, onlar sana avukat atayacak ,sanırım ücret almıyorlar ..sonra da bakacaksın yoluna ..çalışır ,okur ,ailenle çok vakit gecirmezsin
Esinizin arkadaslari ile ayda bir alkol almasi mi sorun.sizde arkadaslarinizda kahve icin sinemaya gidin .
Sizi aldatmis bunu affetmissiniz o zaman yuune vurmak niye.
Resit olmayan bir cocukla aldatmis igrenclik b diyecektim ki sizde 15 16 yaslarinda evlenmissiniz.
Ikinizde olgunlasmamis ayri ayri problemlisiniz sanirim
Destek alin
Nasil bir yerden destek alalım sizce bu sorun bi yıldır var evlendik evleneli ne kadar yaşımiz küçük olsada asla böyle bir sorunumuz yoktu eşim e pişman mısın diyorum asla diyor beni bazen sevdiğine de inanıyorum
Bence de sorun çocuğu olup olmamasi değil bu bir sebep değil bence kendini başkasının yerine koyacaksın biraz aklını başına alsa benim her türlü kabulum
Nasil bir yerden destek alalım sizce bu sorun bi yıldır var evlendik evleneli ne kadar yaşımiz küçük olsada asla böyle bir sorunumuz yoktu eşim e pişman mısın diyorum asla diyor beni bazen sevdiğine de inanıyorum
Kucuk evliliklerde bir cok sey yasanmadigi icin hep disardaki bekar hayata sempati vardir.
Olgunlasilmasi cok zor olur cunku tek bildiginiz hayat ev es.
Aile terapistine gidebilirsiniz.
Hatalar affedilince bir daha yuze vurulmamasi gerektigini ama tekrar ederse karsi taraf asla taviz verilmemesi gerektiginide bilin.
Ilisko lackalasirsa saygi sabir tukenirse evlilik esittir huzursuzluk mutsuzluk olacaktir.
Esinize surekli birseyler empoze etmeye calismadan yada hatalari tekrar acmadan sakin bir konusma yapin.
Madem affettiniz o zaman yikici degil yapici olmali iki tarafta.
Mutlaka.mutlaka bir psikolog yada aile terapistine gidin.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk sehirlerde kaymakamliklarda dahi ucretsiz hizmetler veriliyor.
Umarim sizin icin iyisi olur
Kucuk evliliklerde bir cok sey yasanmadigi icin hep disardaki bekar hayata sempati vardir.
Olgunlasilmasi cok zor olur cunku tek bildiginiz hayat ev es.
Aile terapistine gidebilirsiniz.
Hatalar affedilince bir daha yuze vurulmamasi gerektigini ama tekrar ederse karsi taraf asla taviz verilmemesi gerektiginide bilin.
Ilisko lackalasirsa saygi sabir tukenirse evlilik esittir huzursuzluk mutsuzluk olacaktir.
Esinize surekli birseyler empoze etmeye calismadan yada hatalari tekrar acmadan sakin bir konusma yapin.
Madem affettiniz o zaman yikici degil yapici olmali iki tarafta.
Mutlaka.mutlaka bir psikolog yada aile terapistine gidin.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama buyuk sehirlerde kaymakamliklarda dahi ucretsiz hizmetler veriliyor.
Umarim sizin icin iyisi olur
Ben k.marasliyim burda var mi terapist bilmiyorum benim korkularım çok farklı sizlere derdimi anlattım belki derman olurmuş bir fikir veren olur diye ne yazıkki tam tersi oldu burda ki yorumlar daha da içimi karartti bir yuva kolay kurulmuyor herşey bi anda yıkıp atılmıyor ben bunları yaşadım evet her kadın yaşamak istemeyeceği birşey ama oldu şimdi bu nasıl düzelir ne yapabilirim derdindeyim
Arkadaşlar ben buraya derdimi döktüm bi çare olur diye ama yazıp yazacağıma da pişman oldum güzel yorumlar da oldu kötüleri de ben bi yol gösteren olsun istedim bazıları da yangına körükle gitme taraftarı yuva kolay kurulmuyor kolay da dağıtılmıyor anlayana çok sorunlarım var evet bende yaşamak istemezdim ama halimden memnun olsam hiç aktarmazdım zaten