• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim,maaş ve bebeğim....

Adamın borçları konu sahibi için çocuğu için yaptığını nerden biliyorsunuz? Belki adam içki kumar için yaptı. Hayret bişe yaaa

Ayrıca bunalmış olabilir lohusa depresyonundadır azıcık düzgün davranılsa? Anlamaya çalışsak. Yazılanlar doğru demiyorum ama hasta da olabilir.

Ayrıca burda konularda kocam babasına para veriyor dediğinde babası tabii vercek diyenler var. Bunda neden onu söyleyen insanlar bu kadar muhalefet oluyor ki? Ayrıca kazanamadıysa devleti özele gitmek istemiştir belki kardeşi. Boğaziçi çağırdı da kendisi mi gitmedi acaba? Yazık günahtır yaa. Bu kadar sert çıkmayın.

Adamın borçları konu sahibi için çocuğu için yaptığını nerden biliyorsunuz? Belki adam içki kumar için yaptı. Hayret bişe yaaa

Ayrıca bunalmış olabilir lohusa depresyonundadır azıcık düzgün davranılsa? Anlamaya çalışsak. Yazılanlar doğru demiyorum ama hasta da olabilir.

Ayrıca burda konularda kocam babasına para veriyor dediğinde babası tabii vercek diyenler var. Bunda neden onu söyleyen insanlar bu kadar muhalefet oluyor ki? Ayrıca kazanamadıysa devleti özele gitmek istemiştir belki kardeşi. Boğaziçi çağırdı da kendisi mi gitmedi acaba? Yazık günahtır yaa. Bu kadar sert çıkmayın.

kendi adıma söylüyorum kumar içki vs için harcadıysa heralde konu sahibi belirtirdi...paramı eşime vermek istemiyorum aileme göndericem demesinden anladıgım eşide ailesine para gönderdiği için eşine vermek istemiyor maaşı..

lohusa sendromu tabi ki olabilir o konuda ben zaten bir şey demiyorum ...benım kocamda ailesine para veriyor bende kendı aileme veriyorum vermek zorundayım bana göre ihtiyaçları oldugundan mı hayır evlatlık görevım oldugu için veriyorum..ama verebılcek gücümde var borc harc içinde olsaydım veremezdım en nıhayetınde öyle degıl mı?benım konu sahıbıne tepkim o nedenle oldu kocamın borcları var dıyor ama aileme yardım edicem diyor..nasıl olacak bu iş birde bebek var

özel okul muhabbetine gelince ...o aile konu sahibine güvenıpte cocuklarını özel okula göndermiyor hoş..ha o ailenın durumuda yoksa özele göndermesinler bir zahmet

Son düzenleme:
evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok demişsiniz,çocuğu olan hangi anne sıkıntı çekmiyorki?Bebek isteyipte ne zorluklarla sahip olan insanlar var biliyormusunuz yada hala bekleyen...Bence şimdi gidip bebeğinize sarılın,şu dünyadaki en güzel sevgiye...Şuanda alıştığınız hayattan çok farklı bir hayat yaşıyor olabilirsiniz ama zorlukları olduğu kadar güzellikleride var,çok bunaldıysanız bebeğinizle birkaç saat ilgilenmesi için yakınlarınızdan yardım isteyebilirsiniz böylelikle sizde biraz kendinize vakit ayırabilirsiniz...Anneliğinizi sorgulamak bana düşmez tabiki bakıcı tutmaktan bahsetmişsiniz benim böyle bir imkanım olsa bile istemem,bebeğimin bütün ilklerini beraber yaşamak isterim,görmek isterim...Bakıcıya vereceğiniz parayla çocuğunuz için yatırım yapabilirsiniz,böylesi daha mantıklı diye düşünüyorum

sorun da o zaten 1-2 saat bakacak kimsem yok gurbetteyim bazı arkadaşlar herkes kendi bakıyor gibi laflar etmiş onu bende biliyorum ya şöyle 1 saat uzaklaşsam o bile yetecek inanır mısın kaşımı aldırmaya kuaföre gidemedim aylarca o şekilde dolaştım yalnıızım yani haliyle insan bunu eşinden bekliyor.iikincisi yatırım yapmak için çalışmam lazım çalışırsam mecbur bakıcı bakacak herhalde yanlış anlaşıldım keyfi bi durum yok yani

Arkadaşım eşin ev işlerine yardım etmiyorsa temizlikçi diye birşey var işe girince onlardan tutarsın bana iki haftada bir geliyor benim de 2 yaşında bebeğim var. Bebeğime de bakıcı bakıyor gir işe çalış kafan dağılsın psikolojin bozulmuş senin mantıklı düşünemiyorsun. Bakıcıdan ve de temizlikçiden arta kalan parayı da eşine ver borçları ödesin veya kendin çocuğunun geleceği için biriktir yatırım yap. Kardeşin çalışıp devlet üniversitesini kazansaymış yani senin çocuğunun kazanacağı ne malum belki sen de çocuğunu özelde okutmak zorunda kalacaksın ilerde ama paran olmayacak o zaman sana kardeşin para verecek mi emin misin?

işe girersem zaten düzenli olarak gelir bana da daha öncede geliyordu.benim orada yazdığım şu an.ayda bi kere geliyo bana ama yetmiyor bende sürekli iş peşinde olamıyorum kızım hiç peşimi bırakmıyor anladın mı canım?

kendin zar zor geçiniyorsun kocamın borçları var diyorsun ayrıca o borcları kendı basına yapmadı hoş sizlere harcadı eşine katkıda bulunmadan ailenemi göndereceksin parayı...artık sende bir ailesin ve eşin cocugun herseyden önce gelmedi...durumun cok iyi olur o zaman amenna kardesıne yardımcı olursun ama bu durumda bana göre yanlıs ki bakıcıda bedavadan bakmaz cocuguna öyle değil mi

pardon de devlet üniversitelerinin suyumu cıkmıs neden özel?

keyiften canım bizde para b.. gibi o yüzden ayrıca zar zor geçiniyoruz demedim eşimin biraz borcu var dedim ikisi farklı yani

çok şükür aklı başında biri denk geldi.bende onu diyorum benim de öyle bi konum vardı tabi ailesi değil mi yardım eder diyenler şimdi ne diyor millet dengesiz mi ne

kendi adıma söylüyorum kumar içki vs için harcadıysa heralde konu sahibi belirtirdi...paramı eşime vermek istemiyorum aileme göndericem demesinden anladıgım eşide ailesine para gönderdiği için eşine vermek istemiyor maaşı..

lohusa sendromu tabi ki olabilir o konuda ben zaten bir şey demiyorum ...benım kocamda ailesine para veriyor bende kendı aileme veriyorum vermek zorundayım bana göre ihtiyaçları oldugundan mı hayır evlatlık görevım oldugu için veriyorum..ama verebılcek gücümde var borc harc içinde olsaydım veremezdım en nıhayetınde öyle degıl mı?benım konu sahıbıne tepkim o nedenle oldu kocamın borcları var dıyor ama aileme yardım edicem diyor..nasıl olacak bu iş birde bebek var

özel okul muhabbetine gelince ...o aile konu sahibine güvenıpte cocuklarını özel okula göndermiyor hoş..ha o ailenın durumuda yoksa özele göndermesinler bir zahmet

benim ki de aynısı işte.ihtiyaçları yok bana da güvenmiyorlar ama beni okuttular şimdi sıra bende yardımcı olmalıyyım yani

çok şükür aklı başında biri denk geldi.bende onu diyorum benim de öyle bi konum vardı tabi ailesi değil mi yardım eder diyenler şimdi ne diyor millet dengesiz mi ne

insanlar buraya konu acarlar değişik beyınlerden yorum almak için öyle değil mi herkes aynı seyi düşünmez düşünseydik farklı insanlar olmazdık...lütfen sizde yorum yapan insanlara dengesiz falan diyip durmayın insanlar konuya göre yorum yapıyor duymak istediğiniz şeyler söylenmediğinde lütfen üslubunuzu bozmayın beğendiklerinizi hayata gecırısısnız begenmedıklerınızı okur gecersınız

benim ki de aynısı işte.ihtiyaçları yok bana da güvenmiyorlar ama beni okuttular şimdi sıra bende yardımcı olmalıyyım yani

yardımcı tabıkı olunur ama maddi sıkıntın var ken nasıl yardımcı olacaksın ki sen calıssan bile maasın bakıcıya gitmeyecek mi? ha elin boldur sıkıntın yoktur o zaman yardımcı olursun

hep öyle olur zaten aynı fikirde olanlar aklı başında,farklı bakış açısı olanlar tühh rezil :ssz:

kimse sana ailene yardım etme demedi tabi ki ailelere de yardımcı olunabilir

ama eşinin borcu varken , senin düşünmen gereken bi çocuğun varken ve ayrıyetten bu yardım (Allah korusun) hastalık , borç yardımı değilken sırf özel okula gitsin diye yardımcı olunuyorsa kusura bakma da ister erkek ister kadın olsun tuhaf gelir

canm benm bence sen daralmışsın şöle sakn kafayla düşünmeye ihtycan war bana kalırsa :)) eminm en doğru kararları wericeksn

canm benm bence sen daralmışsın şöle sakn kafayla düşünmeye ihtycan war bana kalırsa :)) eminm en doğru kararları wericeksn

daraldım tabi hem de nasıl.aylardır ne çektiğimi ben bilirim bi allah.benim kızım çok zor bi çocuk ya arkadaşlar beni çok zorluyor akşama kadar hiç durmaz hep mızırdanır artık kafam allak bullak inanın ya.önceden işe gitmeye üşenirdim şimdi işe gitmek için gün sayıyorum ya.kızımı da kıyamıyorum elin kadınına nasıl emanet ediyim diye ama kafayı yemek üzereyim kızım 3 haziranda 1 yaşına basacak

arkadaşlar mrb,benim ki dert mi bilemiyorum ama evliliğimde öyle kavga dövüş fazla olmaz aslında herşey normal ama ben 1 senedir çalışmıyorum çocuk oldu o yüzden.şimdi de evde otur otur daraldım çok zor günler geçirdim çocuğa tek başıma bakıyorum yardım edecek bi kişi bile yok.o yüzden mi bilmiyorum ama bazen kocamdan bile çok sıkılıyorum yani bırakmak isteyecek kadar.evle falan çok ilgilenemiyorum bazen eşimde söyleniyor.şimdi de iyi bir bakıcı bulduk işe başlasam mı başlasam mı bilemiyorum 1 sene daha iznim var normalde ama çok bunaldım.eşimin bu sürü de biraz borcu birikti işe başlayınca maaşım ona vermek istemiyorum çünkü iş ev işlerine geldi mi kadın işi maaşa geldi mi hayat müşterek oluyor.bende bu duruma sinir oluyorum paranın bir kısmını annemlere göndermek istiyorum kardeşimi özel üniversite de okutacaklar seneye.sizce ne yapmalıyım?teşekkürler şimdiden.işe başlasam işim kolaylaşır mı zorlaşır mı?

Kardeşinizi özel üniveristede okutmak için evin ihtiyaclarına yardım etmemeniz cok yanlış. Kabul edilmesi imkansız. Haaa eşiniz deve yüküyle para kazanır siz de istdiğiniz yere gönderirsiniz paranızı. Hem borclar birikti diyorsunuz, hem de annemlere göndereceğim diyorsunuz. Eşiniz aynı şeyi yapmak istese şöyle söylerdiniz; bana ne yaaa çalışsın kazansın devlet üniversitesine gitsin, bana mı güveniyor?

insanlar buraya konu acarlar değişik beyınlerden yorum almak için öyle değil mi herkes aynı seyi düşünmez düşünseydik farklı insanlar olmazdık...lütfen sizde yorum yapan insanlara dengesiz falan diyip durmayın insanlar konuya göre yorum yapıyor duymak istediğiniz şeyler söylenmediğinde lütfen üslubunuzu bozmayın beğendiklerinizi hayata gecırısısnız begenmedıklerınızı okur gecersınız

yardımcı tabıkı olunur ama maddi sıkıntın var ken nasıl yardımcı olacaksın ki sen calıssan bile maasın bakıcıya gitmeyecek mi? ha elin boldur sıkıntın yoktur o zaman yardımcı olursun

hepsi niye gitsin ben en az 2 milyar alırım 500 bakıcı 500 aileme gerisi de temizlikçi,borçlar falan

Back
X