- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi kelebekse38
-
bi daha oku o zaman konuyu
1-evi geçindirmek benim değil eşimin görevi. 2- evet en az 500 yollamayı düşünüyorum bacım
1-evi geçindirmek benim değil eşimin görevi. 2- evet en az 500 yollamayı düşünüyorum bacım
Niye eşinizin görevi ben anlamadım? Evlilik dediğiniz beraberlik, bir olmak demek değil midir?
ilahi elmayra öyle olur mu hiç
herşeyi yapacak olanlar erkek ve erkek tarafı hiç mi öğrenmedin
herşeyi yapıyorlar cocukta dogurabılseler keşke ohh ne güzel hayat
Madem evi geçındırmek eşinizin görevi,
çocuğunuza bakmak da sizin göreviniz,bakıcının değil.
geçim zorluğu çekseler de yardım etmek isteseniz tmm databi ki bana güvenmediler ama bende yardım etmek istiyorum
evet ne yalan söyliyim sıkıldım bekarlık sultanlıkmış ya.offf pis gibi karışan yok görüşen yok.ne halt etmeye evlendiysem
çocuğunu da al öyle çık git kuaföresorun da o zaten 1-2 saat bakacak kimsem yok gurbetteyim bazı arkadaşlar herkes kendi bakıyor gibi laflar etmiş onu bende biliyorum ya şöyle 1 saat uzaklaşsam o bile yetecek inanır mısın kaşımı aldırmaya kuaföre gidemedim aylarca o şekilde dolaştım yalnıızım yani haliyle insan bunu eşinden bekliyor.iikincisi yatırım yapmak için çalışmam lazım çalışırsam mecbur bakıcı bakacak herhalde yanlış anlaşıldım keyfi bi durum yok yani
benim ki de aynısı işte.ihtiyaçları yok bana da güvenmiyorlar ama beni okuttular şimdi sıra bende yardımcı olmalıyyım yani
herkese cevap yazamam demi?
konuyu okudum ve gayet iyi anladım merak etme
....sizce ne yapmalıyım sorununa cevap verdim verdik....
ama siz zaten hesabı kitabı yapmıssınz burdan neden fikir almak istiyorsunuz ya da ne konuda fikir almak istiyorsunuz anlamadım hala....
düşündüklerinizinn dogru denmesinimi? kusura bakmayın bana göre cok cok yanlıssınz madem 500 gönderebılecek durumunuz var kenara atın o parayıda cocugunuzun gelecegını hazırlayın ilerde kardes bakmaz evlat bakar...
herhalde yani kafanız yavaş yavaş çalışmaya başladıilahi elmayra öyle olur mu hiç
herşeyi yapacak olanlar erkek ve erkek tarafı hiç mi öğrenmedin
Ben geldim
Sakin sakin cevap verelim birbirimize üslubumuzu bozmadan. Değil mi sayın konu sahibi?
geçim zorluğu çekseler de yardım etmek isteseniz tmm da
bence önceliğiniz çocuğunuz ve kendi geçim düzeniniz olmalı
çocuğunu da al öyle çık git kuaföre
haa olmadı çok da büyük bi dert değil kaşının alınmaması aylarca öyle dolaşman
yani kendin de alabilirdin pekala
seni okuttular tmm ama zaten anne ve babanın görevi çocuğunu elindeki imkanların en iyisiyle
yetiştirip büyütmektir onlar görevini tamamladı
şimdi sıra sende kandi çocuğuna iyi bir gelecek hazırlayıp onu büyütmekte(kardeşini değil)
herkes size zahmet edip konunuza cevap yaziyor ama
ben alamadım kaşımı ben senin gibi becerikli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?