- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
Umutsuzluga dusmek istemiyorum kizim babasiyla buyusun istiyorumm evet cok zor sadce 6 ay duzenli brakbldi 6 ay icmyn bi insan bnce bunu brakblr die dusunmuyorda degilim
Cocuk ypmk istemedm korndgm hlde hmile kldm kader heralde napayimm zatnn kndimi gectim yavrum icin kahroluyorumÇok cesursun uyuşturucu bağımlısı olduğunu bile bile bir adamla evlenip çocuk yapmak..3 yıldır bırakamamış zaten bu saatten sonra da bırakamayacak ..aslında bunu biliyorsun.
Evet sart bliyorum ama hep kaciyor bisey almya gdiorim dior bkkala aksam gece 3 4 te eve gliyor yalanlar bini asti kactgi icin yardimda edemiyorimmEvet tabiki umutsuzluğa düşürmeyin eğer gerçekten yardım etmede ve beraberliğinizi sürdürmede kararlıysanız tedavi şart kendim bıraktım demeyle olmaz
Sonuna kadar elbet ynnda olucam ama surec cok yipraticiBunu destek almadan yapamazsiniz öncelikle eşini ikna etmen lazim istekli olmasi şart zaten diğer türlü hasta kabul edilmez amatemlerde, çok zor bi süreç ama bırakma ihtimali var sizinde bırakması icin desteginiz cok önemli
Ahh bi gelsee3Muhakkak tutun elinden bi amatem merkezine gidin
İstekli olması bu süreçte şart
Basiretim baglandi kor oldum dmekki allah dusmanimin basina vermesinnah be kardeşim! evlenmeden önce bağımlı olduğunu biliyormuşsun geleceğini hiç düşünmedin mi? bu kadar mı gözün kör oldu? evladına yazık nasıl bir ortam da büyüyecek farkında değilmisin...
amin canım amin ailesi falan ne diyor bu duruma akıl falan vermiyolar mı? markete diye çıkması sabaha karşı gelmesi krize girmesi falan offBasiretim baglandi kor oldum dmekki allah dusmanimin basina vermesinn
Hayirrrr kurtulmak istiyordu bn ona umut oldum evlendik onceden bi sorunmz yoktu suan 1 aydir cok kotu durumda napicgmi blmiyorum
Vala halinize sukredin derim 3 senelik evliyim ve esim madde bagimlisi evlenirken hersey duzelicek dedim ama olmadi onu kurtaramadim 6 ay icmedi 1 aydir iciyor ve isede gitmiyor artik ve ben 10 aylik kizim icin dayanmak zorundayim
eroin'in ucuz ve rahatlıkla alınabildiği bir ülkeye mi yerleşsinler bu nasıl bir mantıkdır sizi kınıyorum...Geçmiş olsun eroin bağımlığından kurtulmak imkansız gibi bir şey. Ya eroin'in ucuz ve rahatlıkla alınabildiği bir ülkeye yerleşin, yada boşanın. En gerçekçi çözümüm budur. Bu sefer eroin krizine girip senin bileziklerini satacak, sırf eroin parası için karısını ona buna peşkeş çekenler var maalesef
Kadının üzerine gitmeyin. Konuyu açtığı yardımcı olabilmek için. Bağımlı olan insanlar cahillik aklıyla başlıyorlar ve bunun üzerinde bi çok makaleler okudum. Ve okadar zayıf insanlar oluyorlar ki. Acınası bi durum oluyo.Ay Allah aşkına, çocuklarınızı kendi zaaflarınıza bahane olarak kullanıp durmayın. Gidip eroinman adamla evlenmişsiniz ben onu iyileştiririm diye -ki bu noktada hiç sıkıntı yok tamamen kendi kararınız- üstüne gidip 3 yılda max. 6 ay temiz kalabilen adamdan çocuk yapmışsınız. Şimdi de ama kızım için dayanıyorum. İşte bu noktada sıkıntı var. Hayatınızı çocuğunuza göre yaşayacak kadar anaç olsaydınız en başında düzeni oturmamış bir ailede çocuk doğurmazdınız. Kalkıp boşanmak istemiyorsunuz diye bebeğinizin madde bağımlısı babasıyla büyümesini sağlamak kızınız için fedakarca bir tutummuş gibi davranmayın.
Konu sahibi korunduğu halde çocuğu olduğunu belirtmiş zaten.Ay Allah aşkına, çocuklarınızı kendi zaaflarınıza bahane olarak kullanıp durmayın. Gidip eroinman adamla evlenmişsiniz ben onu iyileştiririm diye -ki bu noktada hiç sıkıntı yok tamamen kendi kararınız- üstüne gidip 3 yılda max. 6 ay temiz kalabilen adamdan çocuk yapmışsınız. Şimdi de ama kızım için dayanıyorum. İşte bu noktada sıkıntı var. Hayatınızı çocuğunuza göre yaşayacak kadar anaç olsaydınız en başında düzeni oturmamış bir ailede çocuk doğurmazdınız. Kalkıp boşanmak istemiyorsunuz diye bebeğinizin madde bağımlısı babasıyla büyümesini sağlamak kızınız için fedakarca bir tutummuş gibi davranmayın.
eroin'in ucuz ve rahatlıkla alınabildiği bir ülkeye mi yerleşsinler bu nasıl bir mantıkdır sizi kınıyorum...
Geçmiş olsun eroin bağımlığından kurtulmak imkansız gibi bir şey. Ya eroin'in ucuz ve rahatlıkla alınabildiği bir ülkeye yerleşin, yada boşanın. En gerçekçi çözümüm budur. Bu sefer eroin krizine girip senin bileziklerini satacak, sırf eroin parası için karısını ona buna peşkeş çekenler var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?