Eroin zaten ucuz birşey, başlangıçta sigara parasından ucuza geliyormuş hatta. Sorun kullanmaya devam ettikçe alınan dozların ciddi miktarda artması ve kullanıcının işgücünü kaybettiği için parası olmaması. O nedenle evden eşya satmaya vs. başlıyorlar.
Uyuşturucu maddeyi bırakmak öyle rejim yapmak gibi bir şey değil ki. Krize girdi mi kendi başına dayanması neredeyse mümkün değil. O yüzden önce bir hastaneye yatması ve vücudundan atması lazım. Sonra aklındaki uyuşturucu açlığını öldürmesi lazım ki işte zor olan da o. Bağımlılık çok ciddi bir hastalık. Senin yapabileceğin bir şey değil. Sen destek olursun o ayrı, ama ne sen ne de bebeğin onu kurtarmakla yükümlü değilsiniz. Kendi kurtulmak isteyecek.Ahh bi edeblsemmmm olmuyorda en acisida bonzai denen seye eroin karistrmslar su donemde eroin krizlerne griyor resmenn ve brakmk istdgni ama vucudunun dayanmadgni soluyor kahroluyorummm
Kadının üzerine gitmeyin. Konuyu açtığı yardımcı olabilmek için. Bağımlı olan insanlar cahillik aklıyla başlıyorlar ve bunun üzerinde bi çok makaleler okudum. Ve okadar zayıf insanlar oluyorlar ki. Acınası bi durum oluyo.
Konu sahibi korunduğu halde çocuğu olduğunu belirtmiş zaten.
Ben zaten neden adamın uyuşturucu kullandığını sorgulamıyorum, sorguladığım sizin 'acınası ve zayıf' olarak tanımladığınız adamdan nasıl bir babalık desteği beklediği ki bebeğim için bu duruma katlanıyorum diyebildiği.
Bu yine de kendi karmaşıklığının ortasına bir çocuk getirmek ve inatla o çocuğu o karmaşıklıktan uzaklaştırmamak için yeterli bir sebep değil.
Bonzai ucuz, eroin çok çok pahalı.
Sanırım konu sahibi eroin ve bonzai'nin farkını bilmiyor. Eroin zengin uyuşturucusudur genelde, gramı 40-50 dolar arası Türkiyede. yani 125-150 lira. Afganistanda gramı 1-2 dolar. Şimdi gerçek bir müptela günde 2-3 gram kullanıyor, buda günlük 150 dolar demek ve sürdürülebilir bir hayat tarzı değil, diğer sağlık sorunlarına filan değinmiyorum bile.
Bonzaii eroinn
Umutsuzluga dusmek istemiyorum kizim babasiyla buyusun istiyorumm evet cok zor sadce 6 ay duzenli brakbldi 6 ay icmyn bi insan bnce bunu brakblr die dusunmuyorda degilim
sorun da bu zaten adam böyle giderse ölecek yalnız en gerçekci çözüm diyince şaşırdım doğrusuİstediğiniz kadar kınayın ben gerçekçiyim sadece. Eroin bağımlılığından ben kurtulan görmedim maalesef. Herkes burda pembe tablo çiziyor ama benim tanıdığım bir yakınım bu illete bulaştı ve maalesef şu an cennetten izliyor bizi.
En gerçekçi çözüm boşanmaktır, başka çözümü yok, bebeğini o adamdan uzaklaştırmak en mantıklısı.
Ben suan emniyetteyim. Tabiki kndmi ve cocugymu koruyablcek durumdayimmm cok sukur cekip gtmeyi bnde bliyorum ama isin ucunda bi hayat var sdce bunaldgm icin byle bi konu actim ama bazi arkadslar cocuk niye yptin ozmn niye evlndin fln dmis bni yargilamaya kmsenin hakki olmadgini dusunuyorum bn niye evlendim diye debelenmiyorum nasil kurtarblrm diye dusunuyorumÖncelikle sen ve bebeğin emniyette misiniz? Ben olsam 10 aylık bir bebeği bonzai kullanılan bir evde tutmazdım. Bu meret en pis bağımlılık yapan uyuşturuculardan biri. Kocan bırakmazsa öleceği kesin. Diğerleri gibi keyif verici filan değil, feci bir şekilde öldürüyor. Kocan hemen kendi isteğiyle bir hastaneye yatmazsa senin elinden bir şey gelmez. 6 ay bırakmış olması temelli bırakabileceği anlamına da gelmez. Sentetik bir uyuşturucu olduğu için maksimum bağımlılık yapması için programlanmış bir madde çünkü. Gidebileceğin bir ailen veya arkadaşın varsa hiç olmazsa bebeğini o evden çıkar. Belki kocanın da aklı başına gelir. Üzgünüm ama bu aşamada sen sabret her şey güzel olacak demek sana en büyük haksızlık olacaktır.
Tedaviye goturmek istiyoruz tamam deyip salliyor suann zirve ypmis durumda bagimliligiYazik ya evladina yazik
Bonzai iciyorsa yakinda ölebilir. Bir tedavi merkezine mi yatirsaniz? Cok uzucu
Aileside perisan oluyor tabiki guzelce konusuyoruzz herseyi ypiyoruzz tabiki ama duymuyorrr malesefamin canım amin ailesi falan ne diyor bu duruma akıl falan vermiyolar mı? markete diye çıkması sabaha karşı gelmesi krize girmesi falan offsenin için ne kadar zor bi durum allah yar ve yardımcın olsun yalnız benim görüşüm eşin bırakacağa benzemiyor
Ben esim eroin bagmlisi demedim oncden hic boyle olmamusti bonzai diye aldigi seyi eroinle karistrdklarini dusunuyorum eroini arastrdim belirtilerini tasiyor malesefBonzai ucuz, eroin çok çok pahalı.
Sanırım konu sahibi eroin ve bonzai'nin farkını bilmiyor. Eroin zengin uyuşturucusudur genelde, gramı 40-50 dolar arası Türkiyede. yani 125-150 lira. Afganistanda gramı 1-2 dolar. Şimdi gerçek bir müptela günde 2-3 gram kullanıyor, buda günlük 150 dolar demek ve sürdürülebilir bir hayat tarzı değil, diğer sağlık sorunlarına filan değinmiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?