Uyusturucu bagimliligi birakilabilen en zor bagimliliktan bir tanesi. Maalesef ki yakin ailemde yasadigim icin su an icinde oldugunuz sureci cok iyi anliyorum. Insanda ne sabir birakiyor ne dayanma gucu. Benim psikolojik destek gormeseydim kafayi yiyecektim. Maalesef ki benim hikayemde son iyi bitmedi. Sizin cocugunuz da var ve yazdiklarinizdan anlasiliyor ki siz de ruhsal olarak bitmis durumdasiniz. Bu durumda siz oncelikle cocugunuzu dusunmelisiniz. Bir arkadasta yazmis, o cocugun o evde saglikli bir sekilde buyumesi imkansiz. Kocaniz 6 ay kadar birakmis, sonra tekrar baslamis. Maalesef ki uyusturucuyu kendisi istemedigi surece birakamaz. Ve birakmis olsa bile hep bir diken ustu durumu olacaktir cunku bu illetten tamamiyla kurtulabilmek cok zor.
Yani sizin istemeniz yeterli degil, kendisi istemeli. Siz ona zorla biraktiramazsiniz ve bu durum bir sure sonra sizin kontrolunuzden cikacaktir. Kocanizi seviyorsunuz belli ki ama o da sizi ve cocugunu cok sevseydi, birakma adina daha cok cabalardi. Evet zor cok zor ama cabalamadan olmuyor. Su an icin kocaniz tamamiyla kendisini uyusturucuya kaptirmis anladigim kadariyla. Bir klinikte yatmak bile cozum degil bu tur konularda bunu da belirtmeliyim. Klinikte yatti, birakti diye rahatlamak yok. Dedigim gibi geri donus her an olabilir.
Ben sizin moralinizi kirmak istemem ama siz su an cocugunuzu dusunmelisiniz. Ben ortada hala ayakta duran bir evlilik gormuyorum. Bencil olup kendinizi ve cocugunuzu dusunmelisiniz. Ben olsam soyle yapardim diyemiyorum ama ben cocugumun saglikli bir ortamda buyumesini saglardim oncelikle. Maalesef ki hayatimizda kararlarimizi kendimiz veriyoruz ve bunun sonuclarina da kendimiz katlanmaliyiz. Kocaniz da 3 yildir bir duzelme olmamis, artik olma ihtimali cok dusuk. Mucize beklemeyin. Kocanizin icinde bulundugu durum sizi de girdaba surukluyor. O girdaptan en azindan siz kendinizi ve cocugunuzu kurtarin.