- 15 Mart 2015
- 55
- 12
- 3
- 45
Insallahh dua edinnnAllah kocana hidayet versin. Insallah birakir o zikkimlari. Bonzai icen ölüyor ya. Polise falan mi sikayet etsen acaba? Gelip goturseler. Sana da yazik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahh dua edinnnAllah kocana hidayet versin. Insallah birakir o zikkimlari. Bonzai icen ölüyor ya. Polise falan mi sikayet etsen acaba? Gelip goturseler. Sana da yazik..
Bizde o yond3 ikna etmye cabaliyoruzKüçüğe üzüldüm gerçekten ne diyeyim tedavi olsa keşke eşin Allah yardımcınız olsun![]()
Ben suan emniyetteyim. Tabiki kndmi ve cocugymu koruyablcek durumdayimmm cok sukur cekip gtmeyi bnde bliyorum ama isin ucunda bi hayat var sdce bunaldgm icin byle bi konu actim ama bazi arkadslar cocuk niye yptin ozmn niye evlndin fln dmis bni yargilamaya kmsenin hakki olmadgini dusunuyorum bn niye evlendim diye debelenmiyorum nasil kurtarblrm diye dusunuyorum
Dua ediyorummm ypicak biseyimm yokkk bi kalemde silemiyorumm tabiki suan bebism kucukk ve kizim buyurken hala birakmazsa tabiki bi caresine bakucam kizimin onu oyle bilmesini istemiyorum hangi anne ister
cahil misinyoksa kasten mi görmezden geliyorsun bilmiyorum ama sen çocuğunu çoktan tehlikeye atmışsın.:))) sana ne desem anlamicaksinn bni kimse zorla tutmuyor ve ben eroin bagmlsi bi adamla evlenmedimm eroinn cok farkli bisey icmiyorduu bn ona umut oldum bi sekilde duzeldi ve bu ara yine ayagi kaydii eroin bagmlilari gbi davraniyorr herkezn dusuncesi farkli evet bn cocugmu dsunuyorum onun babasini nasil kurtarablcgmzi dusunuyorumm olay bu
Ne diye ikna olmuyor bu adam bebeğini düşünmüyor mu hiç bana bir şey olsa yavrum napar diyeBizde o yond3 ikna etmye cabaliyoruz![]()
cahil misinyoksa kasten mi görmezden geliyorsun bilmiyorum ama sen çocuğunu çoktan tehlikeye atmışsın.
eşinin kullandığı o madde şu an çocuğunun dolaşım sisteminde dolaşıyor, haberin var mı? yarın öbür gün, kalp, solunum yolu vb gibi hastalıkları çıkabilir çocuğunun.
bonzai kullandığında gördüğü halisünasyon yüzünden çocuğunu bir düşman olarak belleyip öldürebilir, bunu biliyor musun?
kocan kendi rızasıyla bağımlı, öyle değilse bile kendi rızasıyla bırakmıyor ama o bebek kendi rızasıyla doğmadı ve sen onu bir bağımlıya mahkum ediyorsun.
kurtarman gereken kocan değil, çocuğun.
öyle ya da böyle bir bağımlıyla evlendin. sentetik madde kullanan, sonu kendisi ya da çevresindeki biri içi mutlaka ölüm olan bir madde kullanan biriyle.
şu anda araştırıyorum, bu konu şikayete bağlı mı, seni ve kocanı şikayet edebiliyor muyum. çünkü o bebeğin o evde can güvenliği olduğunu düşünmüyorum ve sen de bence çocuğun hayatı için ihmalkar davranıyorsun.
biliyorum, allah sabır versin kardeş, bol bol dua et duymak için açtın bu konuyu ama ihmalkarsın.
Sorsan istiyorr ama gayret yokk eve bile geldigi yokk bu aralarNe diye ikna olmuyor bu adam bebeğini düşünmüyor mu hiç bana bir şey olsa yavrum napar diyemadem tedavi olmaya niyeti yok yapmasaymış çocuğu ben bir şey anlamadım kurtulmak istemiyor belki de
![]()
Biliyorum canim benim bn zaten butun bnlari bliyorum sadce bunaldim bi konu actim ve cogunuz ustume geldnz lutfen kinicaksnz yorum ypmayin!!!!!!Adam kotu yollara sapmistir uyusturucu eroin kullanir sonra hayatina bir kadin girer adam şak diye butun kotuluklerden arinir pürüpak aile babasi olur. Cunku aşk her seyin ustesinden gelir... Bu film repligiydi siz buna inanmissiniz donuyorum gercek hayata; Esiniz tedavi olmadan Asla! Asla! kur-tu-la-maz. Bunun baska hicbir caresi cozumu yok.
Amacim kinamak degil. Bu kadar sıkıntılar cekeceginize somut bir adim atmanin vakti geldi de geciyor.Biliyorum canim benim bn zaten butun bnlari bliyorum sadce bunaldim bi konu actim ve cogunuz ustume geldnz lutfen kinicaksnz yorum ypmayin!!!!!!
ha tamam pardon ya.Siz kafayi yemissiniz:) siz cocugumun ysninda icildiginimi sandnz kesinlikle evde ypmiyor disari cikiyor ben eve gelmedgnden bahsediyorum ne kadar zalimsinz ne kadarda guzel yargilabliyorsinuz sizi allaha havale ediyorum
Onun ictignde ne hale geldgni biliyorumm kmseye zarari yok kndnden bska ictigi zmannn o oyle gruyor ama bizi yakip gcior neyse siz yasananlari durumlari tm bilmedgnz icin boyle dusunuyorsunz bisey dyemem konuyu hic acmamaliydimha tamam pardon ya.
çocuğun yanında içmiyorsa tamam o zaman.
iyi misin güzel kardeşim? kocan bonzai kullanıyor, evde 10 aylık bir bebek var, zalim olan benim.
iyiymiş.
sen kocan o bonzaiyi zıkkımlanıp eve gelip sizi ateşe vermeyeceğinin, öldürmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun bana? veremiyorsan, gerisi laf-ü güzaf
Siz ne diyorsunuzz ya herkez foto paylasiyor bn hepinizi allaha havale ediyorum rabbim gercekleri bliyorSizim fake olduğunuzu düşünüyorum.
Kendinizi alenen yayinlamaniz, cocugunuzu da yayinlamaniz, suan emniyette oldugunuzu iddia etmeniz verdiginiz cevaplar sogukkanliliginiz ve en onemlisi esinizin bonzai ve eroini birlikte kullanmasi.. kimseyi yemeye calismayin, iddiaya varim fake bir konu.
Arkadaşlar sizce de haksiz miyim??
inanmiyorumHic bir sebep sorun yokkherseymz var elhamdulillahh dunyalar tatlisi 10 aylik bebsmde varr