Esim madde bagimlisi :(((

Yakınlarından falan yardım isteyeceksin tabi ki. Yok mu eşinin abisi babası falanı filan? Sert konuşsunlar gerekirse de sert davransınlar. Zaten bu madde bagımlılıgı falan da masal, inanmıyorum ben bagımlılık denen şeylere. İçmeyince bırakılır hepsi de, hepsi de çogunlukla zihinsel alışkanlık. İçki de sigara da bu da... Kendini ikna eden çok da rahat bırakabilir, bırakamıyorum, dayanamıyorum falan diye bir şey yok. O yüzden akrabalarıyla falan konuş, tek başına kalkışma bi işlere. Kocanı yola getirsinler bi şekilde.

Ben suan emniyetteyim. Tabiki kndmi ve cocugymu koruyablcek durumdayimmm cok sukur cekip gtmeyi bnde bliyorum ama isin ucunda bi hayat var sdce bunaldgm icin byle bi konu actim ama bazi arkadslar cocuk niye yptin ozmn niye evlndin fln dmis bni yargilamaya kmsenin hakki olmadgini dusunuyorum bn niye evlendim diye debelenmiyorum nasil kurtarblrm diye dusunuyorum

Dua ediyorummm ypicak biseyimm yokkk bi kalemde silemiyorumm tabiki suan bebism kucukk ve kizim buyurken hala birakmazsa tabiki bi caresine bakucam kizimin onu oyle bilmesini istemiyorum hangi anne ister

:))) sana ne desem anlamicaksinn bni kimse zorla tutmuyor ve ben eroin bagmlsi bi adamla evlenmedimm eroinn cok farkli bisey icmiyorduu bn ona umut oldum bi sekilde duzeldi ve bu ara yine ayagi kaydii eroin bagmlilari gbi davraniyorr herkezn dusuncesi farkli evet bn cocugmu dsunuyorum onun babasini nasil kurtarablcgmzi dusunuyorumm olay bu
cahil misinyoksa kasten mi görmezden geliyorsun bilmiyorum ama sen çocuğunu çoktan tehlikeye atmışsın.
eşinin kullandığı o madde şu an çocuğunun dolaşım sisteminde dolaşıyor, haberin var mı? yarın öbür gün, kalp, solunum yolu vb gibi hastalıkları çıkabilir çocuğunun.
bonzai kullandığında gördüğü halisünasyon yüzünden çocuğunu bir düşman olarak belleyip öldürebilir, bunu biliyor musun?
kocan kendi rızasıyla bağımlı, öyle değilse bile kendi rızasıyla bırakmıyor ama o bebek kendi rızasıyla doğmadı ve sen onu bir bağımlıya mahkum ediyorsun.
kurtarman gereken kocan değil, çocuğun.
öyle ya da böyle bir bağımlıyla evlendin. sentetik madde kullanan, sonu kendisi ya da çevresindeki biri içi mutlaka ölüm olan bir madde kullanan biriyle.
şu anda araştırıyorum, bu konu şikayete bağlı mı, seni ve kocanı şikayet edebiliyor muyum. çünkü o bebeğin o evde can güvenliği olduğunu düşünmüyorum ve sen de bence çocuğun hayatı için ihmalkar davranıyorsun.
biliyorum, allah sabır versin kardeş, bol bol dua et duymak için açtın bu konuyu ama ihmalkarsın.

allah yardımcınız olsun eşinizin ailesiyle görüşün size destek olsunlar tedaviye ikna etsinler gönlüyle yada zorla

Bizde o yond3 ikna etmye cabaliyoruz:KK43:
Ne diye ikna olmuyor bu adam bebeğini düşünmüyor mu hiç bana bir şey olsa yavrum napar diye o_O madem tedavi olmaya niyeti yok yapmasaymış çocuğu ben bir şey anlamadım kurtulmak istemiyor belki de :KK12:

cahil misinyoksa kasten mi görmezden geliyorsun bilmiyorum ama sen çocuğunu çoktan tehlikeye atmışsın.
eşinin kullandığı o madde şu an çocuğunun dolaşım sisteminde dolaşıyor, haberin var mı? yarın öbür gün, kalp, solunum yolu vb gibi hastalıkları çıkabilir çocuğunun.
bonzai kullandığında gördüğü halisünasyon yüzünden çocuğunu bir düşman olarak belleyip öldürebilir, bunu biliyor musun?
kocan kendi rızasıyla bağımlı, öyle değilse bile kendi rızasıyla bırakmıyor ama o bebek kendi rızasıyla doğmadı ve sen onu bir bağımlıya mahkum ediyorsun.
kurtarman gereken kocan değil, çocuğun.
öyle ya da böyle bir bağımlıyla evlendin. sentetik madde kullanan, sonu kendisi ya da çevresindeki biri içi mutlaka ölüm olan bir madde kullanan biriyle.
şu anda araştırıyorum, bu konu şikayete bağlı mı, seni ve kocanı şikayet edebiliyor muyum. çünkü o bebeğin o evde can güvenliği olduğunu düşünmüyorum ve sen de bence çocuğun hayatı için ihmalkar davranıyorsun.
biliyorum, allah sabır versin kardeş, bol bol dua et duymak için açtın bu konuyu ama ihmalkarsın.

Siz kafayi yemissiniz:) siz cocugumun ysninda icildiginimi sandnz kesinlikle evde ypmiyor disari cikiyor ben eve gelmedgnden bahsediyorum ne kadar zalimsinz ne kadarda guzel yargilabliyorsinuz sizi allaha havale ediyorum

Adam kotu yollara sapmistir uyusturucu eroin kullanir sonra hayatina bir kadin girer adam şak diye butun kotuluklerden arinir pürüpak aile babasi olur. Cunku aşk her seyin ustesinden gelir... Bu film repligiydi siz buna inanmissiniz donuyorum gercek hayata; Esiniz tedavi olmadan Asla! Asla! kur-tu-la-maz. Bunun baska hicbir caresi cozumu yok.

Ne diye ikna olmuyor bu adam bebeğini düşünmüyor mu hiç bana bir şey olsa yavrum napar diye o_O madem tedavi olmaya niyeti yok yapmasaymış çocuğu ben bir şey anlamadım kurtulmak istemiyor belki de :KK12:
Sorsan istiyorr ama gayret yokk eve bile geldigi yokk bu aralar

Adam kotu yollara sapmistir uyusturucu eroin kullanir sonra hayatina bir kadin girer adam şak diye butun kotuluklerden arinir pürüpak aile babasi olur. Cunku aşk her seyin ustesinden gelir... Bu film repligiydi siz buna inanmissiniz donuyorum gercek hayata; Esiniz tedavi olmadan Asla! Asla! kur-tu-la-maz. Bunun baska hicbir caresi cozumu yok.
Biliyorum canim benim bn zaten butun bnlari bliyorum sadce bunaldim bi konu actim ve cogunuz ustume geldnz lutfen kinicaksnz yorum ypmayin!!!!!!

Biliyorum canim benim bn zaten butun bnlari bliyorum sadce bunaldim bi konu actim ve cogunuz ustume geldnz lutfen kinicaksnz yorum ypmayin!!!!!!
Amacim kinamak degil. Bu kadar sıkıntılar cekeceginize somut bir adim atmanin vakti geldi de geciyor.
Esiniz ya tedaviyi kabul etsin yada cocugunuzu alip bir muddet evden uzaklasin bir yaptirim uygulamaniz gerekiyor.

Ne olursa olsun bebeğimde varsa boşanırdım kendi kurtulmak istemedikten sonra ben ne yapsam boş

Sizim fake olduğunuzu düşünüyorum.

Kendinizi alenen yayinlamaniz, cocugunuzu da yayinlamaniz, suan emniyette oldugunuzu iddia etmeniz verdiginiz cevaplar sogukkanliliginiz ve en onemlisi esinizin bonzai ve eroini birlikte kullanmasi.. kimseyi yemeye calismayin, iddiaya varim fake bir konu.

Arkadaşlar sizce de haksiz miyim??

Siz kafayi yemissiniz:) siz cocugumun ysninda icildiginimi sandnz kesinlikle evde ypmiyor disari cikiyor ben eve gelmedgnden bahsediyorum ne kadar zalimsinz ne kadarda guzel yargilabliyorsinuz sizi allaha havale ediyorum
ha tamam pardon ya.
çocuğun yanında içmiyorsa tamam o zaman.
iyi misin güzel kardeşim? kocan bonzai kullanıyor, evde 10 aylık bir bebek var, zalim olan benim.
iyiymiş.
sen kocan o bonzaiyi zıkkımlanıp eve gelip sizi ateşe vermeyeceğinin, öldürmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun bana? veremiyorsan, gerisi laf-ü güzaf

ha tamam pardon ya.
çocuğun yanında içmiyorsa tamam o zaman.
iyi misin güzel kardeşim? kocan bonzai kullanıyor, evde 10 aylık bir bebek var, zalim olan benim.
iyiymiş.
sen kocan o bonzaiyi zıkkımlanıp eve gelip sizi ateşe vermeyeceğinin, öldürmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun bana? veremiyorsan, gerisi laf-ü güzaf
Onun ictignde ne hale geldgni biliyorumm kmseye zarari yok kndnden bska ictigi zmannn o oyle gruyor ama bizi yakip gcior neyse siz yasananlari durumlari tm bilmedgnz icin boyle dusunuyorsunz bisey dyemem konuyu hic acmamaliydim

Çocuğunu madde bagimlisi babasiyla ayni evde mi buyutuyorsun? Aniden krize girse, halüsinasyon gorse, bir nedenle cocuga zarar verse suclusu o degil sen olacaksin farkinda misin?
Yargilamayin demissin ama 10 aylik bir bebek var ortada, cocugumu uyusturucu bagimlisi biriyle yarim saat bile ayni ortamda tutmazdim.
Su an konunun gercek oldugunu varsaydigimda ben bile huzursuz oldum, vicdanen kendimi sorumlu hissettim, buraya acilan konu suc duyurusu olarak kabul edilir mi acaba?

Alkolik babası olan arkadaşım vardı adam her gün sarhoştu ve kızı hırpalardı. Doğumgününe gittiğimizde adamın olduğu tarafa saldırırsa diye tek bir çocuk yollamamıştı annesi. Ki bu alkol değil madde bağımlılığı. Bonzai eroin diyorsun. Ben bu iki maddeyi kullanan insanın çocuğuna zararsız olduğuna asla ama asla inanmıyorum. Alkolden sigaradan bin kat daha kötü, kafası da daha tehlikeli.
Dua etmesine ederim ama kurtulacağını da hiç sanmıyorum. Bonzai denen illet zaten çok kısa süre de öldürüyor diye biliyorum.
İnançlı birisin de alkol alanla evlenmez benim bildiğim alkol almayan inançlı insanlar siz de ne aşk ne cesaret varmış gözünüzü kapayıp evlenmişsiniz alkol değil bu bildiğiniz eroin. Bırakılması ve kurtulması imkansıza yakın bir şey. En kötü bağımlılık!
Bırakın bonzaiyi eroini düzenli esrar kullananla evlenirken kırk kere düşünmek lazım.
Bence siz çocuğunuzu o evden ve o bağımlı babadan kurtarıp kendinize temiz ve güvenli bir hayat kurun.
Kolay gelsin ve her şey gönlünüzce olsun yine de.

Sizim fake olduğunuzu düşünüyorum.

Kendinizi alenen yayinlamaniz, cocugunuzu da yayinlamaniz, suan emniyette oldugunuzu iddia etmeniz verdiginiz cevaplar sogukkanliliginiz ve en onemlisi esinizin bonzai ve eroini birlikte kullanmasi.. kimseyi yemeye calismayin, iddiaya varim fake bir konu.

Arkadaşlar sizce de haksiz miyim??
Siz ne diyorsunuzz ya herkez foto paylasiyor bn hepinizi allaha havale ediyorum rabbim gercekleri bliyor

Back
X