eşim maraş otu kullanıyor yardım edin

zuhalimzuhall

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3
0
1
37
öptüğünde falan iğrenc hissediyorum artık dayanamıyorum bu durumu yaşayan varmı

O nedir diye baktım da... Bildiğin uyuşturucu madde bu. Kokusu hakkında malumat alamadım ama...
Hem de diş eti ve ağız sağlığı için oldukça zararlıymış, ek olarak iktidarsızlığa sebep oluyormuş.
Eşinize şu son yan etkiyi söyleyin bence, etkili olması gerekiyor bırakması için.

Maraşotu nedir ne işe yarar? Ilk kez duydum ondan sordum şey eşinize söyleseniz çok tiksiniyorum ağız kokusu yapıyor deseniz. Karanfil falan atsa ağzına olma mı?

Enfiye sigaradan kötü esrardan iyi hafif kafa yapan dil altına konulan bitki
Bilemiyorum bağımlılık yapar sigarayı bile yeterince kötüyken
Bir bağımlılık anca kişi gerçekten isterse son bulabilir yada artık başka çaresi kalmamışsa

internetten araştırınca bir cok üye gibi ne zararlı bir şey olduğunu öğrenmiş oldum.sizde arastirabilirsiniz.orada daha dogru sonuçlar ve cevaplara ulasabilirsiniz.buradaki kac kisinin kocasi bunu kullaniyordur bilemiyorum.bulaşıp bulasmayacagini zararlarini okuyun.esinizede okutturun.umarim bırakır..

Konu sahibi taksit taksit cevap vermeseniz.
Eşinize bırakmasını söylediniz mi ?
Çocuğunuz var mı ?
Ne zamandan beri kullanıyor?
Bunlara bi cevap verseniz.

Tövbe bismillah ilk defa duydum eşiniz uyuşturucu bi madde kullanıyo ama herşey güllük gülistanlık öpüşüp koklaşıyonuzmu.bu ciddi bi sorun degilmi sizcede.bu maddenin etkisiyle eşinizde davranış bozukluğu falan olmuyomu.kokuya çözüm bulacagınıza bırakması için çözümler arasanız daha mantıklı degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…