eşim maraş otu kullanıyor yardım edin

Bunu bize değil eşinize söyleyin

Gereksiz konu. Kullanıyorsa kullanma kokuyor dersiniz. Rahatsız olduğunuzu belirtirsiniz olur biter. Niye buraya yazarsıniz ki

Matas halkinin geneli kullaniyor orada okudum ve millet otobuste bile dilinin altina koyuyor kafa uyusuyor ... daha fazla yazmak istemiyorum cunku haptan farki yok bana gore kafa ucuyor onlarda
Marasliyim. 26 yıl marasta yaşadım. Maraş halkının geneli kullanmıyor. Yalnis bilgi vermeyin rica ediyorum.

Burası mareeeeeşşş

Ben eşimle sevgiliyken iliskimizin en başında o içmiyor hiç de içmez diye sigarayı bıraktım. Zaten Bi faydası da yoktu malum. Eşimin öyle bir talebi olmadı ama ben yakın oturup konuşurken bile Nasıl kokacağını bildiğim için onu rahatsız etmek istemedim. Görüşeceğimiz Zaman'larda içmeye içmeye bıraktım öyle.

İçmeyen için her türlü tütünün kokusu uzaktan bile rezalet. Öpmek şöyle dursun.
Ben olsam açıkça karşıma alır konuşurdum tütünün bizi birbirimizden uzaklaştırdığını beni ittiğini söylerdim.

Yanlis bilgi vermiyorum otobuslerde kullanan kisilere sorun ben 4 yildda gordugumu soyledim kisi belirtmedim
Ben 26 yıl yaşadım.4 yıl kalmissiniz sadece. Otobüste gördüğünüz kadari ile tamamen maras halkının geneli içiyor demeniz bana göre gerçekten yalnis. Ben hala yalnis bilgi vermeyin rica ediyorum diyorum.maras otu olabilir ismi. Örneğin çay en çok Rize Rize'de yetişiyor. Ama dünyada en çok kullanılan yer Türkiye geneli olarak geçiyor. Maraş otu diye ismi evet maraslilarin geneli içiyor diye düşünmek yalnis yani. Babamın elinde hiç görmedim ve hala kullanmıyor. Daimler da amcamlarda da görmedim. Akraba olarak kalabalık olduğumuz halde hiç görmedi isem geneli kullaniyor cümlesi de doğal olarak bana göre yalnis gelir. Ayrıca bende marasta okudum da öyle abartilacak kadar otobüste ot atani da görmedim be arkadaşım.

Senin dedigin gibi olsun marasli arkadaslarim bile senin gibi dusunmuyor sana gore hayat sadece otobuste geciyorsa haklisin kardesim biz aliskiniz herseyi ort bas etmeye Allahim bizlerden ve sevdiklerimizden uzak etsin ordakiler de ne ister yapsin :)

Senin dedigin gibi olsun marasli arkadaslarim bile senin gibi dusunmuyor sana gore hayat sadece otobuste geciyorsa haklisin kardesim biz aliskiniz herseyi ort bas etmeye Allahim bizlerden ve sevdiklerimizden uzak etsin ordakiler de ne ister yapsin :)
Ben diyorum ki 26 yıl yaşadım öyle değil. Sen diyorsun ki 4 yıl üniversite okudum otobüste gördüm otu kullanıyor otobüste diye öyle dedim diyorsun. Bende diyorum ki bende orada okudum görmedim. Sonra diyorsun ki sana göre hayat otobüste geçiyorsa haklısın kardeşim biz alışkıniz her şeyi ört baş etmeye. Allah aşkına en başta sen dedin 4 yıl okudum otobüste gördüm hep içiyorlar diye öyle söyledim. Kim hayatı otobüste olarak görüyor kullanılan cümlelerden anlaşılıyor yani. Hayır güzel üslupla ben seni uyarmak istiyorum sen ısrarla savunduğun fikri hala savunuyorsun. Tamam kullanılır marasta ama ben sadece marastakilerin geneli kullaniyor demeni yalnis buldum ve hala yalnis buluyorum. Orada geneli kullaniyor demeseydin bende bir şey yazmazdim. Lütfen canım artık konuyu kapatalım. Çünkü sen ne yazarsan güzel dille her defasında cevap vereceğim uzamasın

Yanlis bilgi vermiyorum otobuslerde kullanan kisilere sorun ben 4 yildda gordugumu soyledim kisi belirtmedim
Bak işte otobüs olayını sen çıkardın. Ben sana cevap verim diye bende orda okudum da abartilacak kadar görmedim yazdım. Şimdi bana mi hayat otobüste olarak geçiyor anlamadım :) Hayır herkes yalnis yapar. Kusura bakmayın yalnis düşünmüşum dersin konu kapanır gider. Siz hala bana laf atma derdindesiniz anlamış değilim yani

Inanki okuyamadim.canim.bu arada konuyu bu kadar uzatan sizsiniz ben degilim iyi aksamlar

Niye sana laf atayim aramizda ne gecmis olabilir yada senle benim.ne problemim olabilir :) ne maras nede otu umrunda degil tatlim rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…