- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Yapılmasını hoşlanmadığı bir şeyi, onun yaptığını ve aynı şekilde senin de bu durumdan rahatsız olduğunu izah etmelisin, bence.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Sana yapılanın aynısını ona yap
bu son yaptığından sonra bende yapcam ama faydası olurmu bilemem.
birde örneğin bir kız geçiyor yoldan hemen dönüp bakap bende hemen bir erkeğe bakarım hiç tın
Ben sorun yapmazdim ama senin iyi aksamlar demen yasak beyefendi ise vur enseye yapiyor...Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
oooo eşin resmen kur yapıyor kızlara hemde senin gözün önünde...her iki tarafıda idare eden bir adam sanki...sana aldığından eminmisin çiçekleri...sana alır bir kızı gördümü sanki o çiçekleri o kıza almış gibi davranır...Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
Yapılmasını hoşlanmadığı bir şeyi, onun yaptığını ve aynı şekilde senin de bu durumdan rahatsız olduğunu izah etmelisin, bence.
Eşinize gereksiz gereksiz konuşmasının hoşunuza gitmediğini söyleyin.
sizin yanınızda böyle davranıyorsa, siz yokken nasıl davranıyordur Allah bilir...
bayanların ilgisini çekmek hoşuna gidiyor.
inşallah bununla sınırlıdır.
kuşkulandırmak istemem ama ben pek güvenemiyorum bu tip erkeklere.
Ağır ol da molla desinler !
(Eşine söyle.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?