Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Sen de aynı taktiği uygula eşin nasıl davranıyorsa sen de öyle yap,marketteki çalışanlara espiri yap şaka yap,o yolda yürürken dönüp kıza bakıyorsa sen de erkeğe dönüp bak bakalım nasıl olacak.

bakıyorum erkeklere hiç tepki yok. muhabbett edemiyorum erkeklerle biraz fazla mesafeliyim ben

cnm bende sen gibiydim ama abarttı işi. şakalaşma biraz resmi ol diyorum yok. haa aklında olmayanı aklına getirmemek adına fazla dırdır etmedim bu güne kadar bir kere söyledim tınlamadı bile

Herkesin kişiliği başkadır ama ben asla kabullenmem boyle bi durumu.çok,kıskancım. Hatta kız kardeşlerimle bile o samimiyeti istemem eşimde.
sen başkasın tabi kaldırabiliyosan ne ala ama bu konuyu açtığına gore seninde hoşuna gitmiyo. Tavrını goster bence

cnm benim hiçbir hoşuma gitmiyor ama çözemiyorum. kızın arkasından lafı sokunca dün akşam çıldırdım güya ben duymadan sessizce söyledi ama kız eşimin dediğini tekrarladı. ayyy sinirim tepeme çıktı yine

bu arada eşim normalde iyi bir eş beni çok sever ve gerçekten esprili biri . ama abarttı

Bide dugunde kivirtiyormuuu cok enteresan bi kocan varmis canim.ben olsam dayanamaz sabah aksam tartisirdim allahtan cok agir nerde ne yapacagini bilen bi esim var yoksa canina okurdum.sende o ne yapiyorsa yap aynisini ayip ya kac yasinda ewli barkli adam. Civik sey

"O sakalastigon kizlarin erkek arkadasi abisi babasi falan bigun seni gorse, nasi tepki vereceklerini de bilmiyosun, basin belaya girer gorursun " de

"Kizin biri bana sarkiyo der" sikayet eder iftira atar görürsün " de

"Koca adamin hallerine bak diye arkandan dalga gecerler, civik civik haereketler yapiyosun "de

"Bu hareketlerinden utaniyorum " de

"Kari gibi yılışık yılışık seyler yapma. " de

(burdaki kari gibi yilisik lafini sevmem ama mecbur kullanmak gerek, gururuna dokunur etkili olur bence )

Benzer davranis gosteren baska bir adam gorunce dalga gec, elestir, ustune alir belki

ya sen ne diyorsun bide bana diyorki geçen benden bir tek güven istemiş ona güvenmiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…