- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Flörtöz galiba. Hic hoslanmam.
Sen de aynı taktiği uygula eşin nasıl davranıyorsa sen de öyle yap,marketteki çalışanlara espiri yap şaka yap,o yolda yürürken dönüp kıza bakıyorsa sen de erkeğe dönüp bak bakalım nasıl olacak.Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Sen de aynı taktiği uygula eşin nasıl davranıyorsa sen de öyle yap,marketteki çalışanlara espiri yap şaka yap,o yolda yürürken dönüp kıza bakıyorsa sen de erkeğe dönüp bak bakalım nasıl olacak.
Ben sorun yapmazdim ama senin iyi aksamlar demen yasak beyefendi ise vur enseye yapiyor...
... Uyar eşini bir kere daha böyle yap bak bakalim gelen geçenle ben nasil konuşuyorum nasil espri yapilir gor de... Ve yap istediği kadar kavga cikarsin..
Herkesin kişiliği başkadır ama ben asla kabullenmem boyle bi durumu.çok,kıskancım. Hatta kız kardeşlerimle bile o samimiyeti istemem eşimde.
sen başkasın tabi kaldırabiliyosan ne ala ama bu konuyu açtığına gore seninde hoşuna gitmiyo. Tavrını goster bence
Hadi eşin öyle davrandı, o kızlarda az degil. Evli adamla sohbet etmek gülüşmekte neyin nesi?
Üstelik eşi yanındayken bile bile??
Bide dugunde kivirtiyormuuu cok enteresan bi kocan varmis canim.ben olsam dayanamaz sabah aksam tartisirdim allahtan cok agir nerde ne yapacagini bilen bi esim var yoksa canina okurdum.sende o ne yapiyorsa yap aynisini ayip ya kac yasinda ewli barkli adam. Civik sey
o kız gülerken onun yüzüne dik dik bakardım...
Sonra eşime kızardımm...
"O sakalastigon kizlarin erkek arkadasi abisi babasi falan bigun seni gorse, nasi tepki vereceklerini de bilmiyosun, basin belaya girer gorursun " de
"Kizin biri bana sarkiyo der" sikayet eder iftira atar görürsün " de
"Koca adamin hallerine bak diye arkandan dalga gecerler, civik civik haereketler yapiyosun "de
"Bu hareketlerinden utaniyorum " de
"Kari gibi yılışık yılışık seyler yapma. " de
(burdaki kari gibi yilisik lafini sevmem ama mecbur kullanmak gerek, gururuna dokunur etkili olur bence )
Benzer davranis gosteren baska bir adam gorunce dalga gec, elestir, ustune alir belki
Pek bunalimda degil bu sekerim baksana espiriler ucusuyor havalarda38 yaşında orta yaş bunalımı olmasın
Benim eniştem böyle, herkese laf atar şaka yapar. Ablam çok takılmaz. Benim eşim yapsa ben de takılmazdım muhtemelen. Konuşunca dikkat etmiyor mu? Denediniz mi?
Pek bunalimda degil bu sekerim baksana espiriler ucusuyor havalardabence boyle yaparak kendi egosunu tatmin ediyor aslinda ozguveni eksik bu adamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?