- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
esprili olmak başka kızlarla laubali olmak başka. Bence konuşup tavır yaparsan duzeşir. Valla bn olsaydım cingar çıkarırdım sana yine tavır yap diyorumcnm benim hiçbir hoşuma gitmiyor ama çözemiyorum. kızın arkasından lafı sokunca dün akşam çıldırdım güya ben duymadan sessizce söyledi ama kız eşimin dediğini tekrarladı. ayyy sinirim tepeme çıktı yine
bu arada eşim normalde iyi bir eş beni çok sever ve gerçekten esprili biri . ama abarttı
Tmm iste, benim soylediklerimde kiskanma guvenmeme gibi bir durum yok,ya sen ne diyorsun bide bana diyorki geçen benden bir tek güven istemiş ona güvenmiyormuşum
Pek bunalimda degil bu sekerim baksana espiriler ucusuyor havalardabence boyle yaparak kendi egosunu tatmin ediyor aslinda ozguveni eksik bu adamin
Gül gül öldüm..k.bkmaaynen çok esprili. ilgi çekmek hoşuna gidiyor. geçen bir düğünde bir kız var yanımızda oynuyor oyun bilmeyen eşim öyle bir kıvırttıki benböyle
esprili olmak başka kızlarla laubali olmak başka. Bence konuşup tavır yaparsan duzeşir. Valla bn olsaydım cingar çıkarırdım sana yine tavır yap diyorum
cnm marketteki kızlar işte bilirsin eşim yüz verince yüz buldular iyice niye bunlar diye soruyo kız bide bana
Belki eşinizin kötü niyeti yok .. Karakteri böyle ama haklısınız sinir bozucu bir durum ..Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
BencedeSana yapılanın aynısını ona yap
Tmm iste, benim soylediklerimde kiskanma guvenmeme gibi bir durum yok,
Senin kiskandigini dusunup giciklik yapar ama sen "benm umurumda degil, rezil olan sensin, filan gibi davran, "
Sizi kiskandirmaya calisiyor. Birgün bunu yapinca cikarken marketten vs diyin ki ama cok sakince "koskoca evli barkli adamsin ama o kadar komik hareketler ki bunlar ergen gibi ayni.. Ben yanimda küçük çocuk tasimak istemiyorum ona buna laf atan.....agir basli bir koca ile gezmek istiyorum. Bu yüzden bundan sonra seninle bir yere cikmayacagim. Büyümeye karar verdiğin zaman haber ver o zaman seninle.markete gitmeye utanmam belki " de . neye ugradigini sasirsin...ayneeeenn. kendisi bakımsız pasaklı giyinişine önem vermez ben bayaaa bakımlıyım eşimden gencim ondanmıki?
Niye diye soruyor mu bide yüzsüz. Sanane kardesim, neyse ne, seni ne ilgilendirir.
Ben sinirlendim kusura bakmayın :) ama siz sakin kalın lütfen. En güzeli sakin kalmak..
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
ay benim eşimde böyleydi.Her kzışımda esnafım ben alışkalık derdi.Sonra sen nasıl davranırsan bende öyle davranırım dedim bağır çağır yola getirdim
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Bu çok yanlış canım onun yaptığı yanlışı sen tekrar etme. Günahına ortak olma. Aranız daha da bozulur. Misilleme yapmak yerine al karşına ciddi ciddi hatta gerekirse biraz da sert bir biçimde derdini anlatbu son yaptığından sonra bende yapcam ama faydası olurmu bilemem.
birde örneğin bir kız geçiyor yoldan hemen dönüp bakap bende hemen bir erkeğe bakarım hiç tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?