- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi begonvil85
-
Insanin birseyleri saklamak icin cok sey yapabilecegini dusunuyorum ben de. Neyse ben bu konuya fazlaca dalamicam, gece karanliginda yine illuminatinin gözünü uzerime uzerime geliyo gibi hissederim sonra allah muhafaza:)
Bu arada masonluk vs dinle alakalı görünüyorsa gözünüze söyleyeyim alakası yok kökeni taaaa ilk çağa yanlış hatırlamıyorsam ibranilere dayanan şeyin bana söyler misiniz 3 büyük dinle nasıl bağlantısı olabilir?
yoo. çok iyi tanırım. onlar benden bayağı büyüktür. onlarda kaldığımda olmuştur. öyle gösterrmelik her ramazam oruç tutulmaz
Atatürk makedon locasına bağlı bir masondur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacakbi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Bence de asıl sorununu masonluk değilken son cümlenizde onu da pat diye belirtmişsiniz değişik geldi nedense
Bence de asıl sorununu masonluk değilken son cümlenizde onu da pat diye belirtmişsiniz değişik geldi nedense
Masonlugu dert etmelisin bence hic mi kurtlar vadisi izlemiyorsunuz yaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?