Eşim mason olmak istiyor:(

eşinizin inancı nasıl? mason olma konusunda beklentileri nedir? çıkar için mi? masonlar genelde üyelerini iyi yerlere getirip onların etinden kemiğinden yararlanıyorlar

Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur eminim. Ülkemizdeki oluşumlara bak ya localar masonlar fln :S

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Onlarda da zengin olmak gerekiyor genelde..Bir çeşit yardım kuruluşu gibi. Ama üyelere bakarsan hep iyi mesleklerinin olması ve gelirlerinin ortalama üstü olması tesadüf olmasa gerek.
evet. zengin olmak bir statü titr şart. ama mesela masonluk gibi gizlilik yok. rotaryenim diyebiliyorlar. kendilerini saklamıyorlar. ben mesela dayımlarla yemeklerine falan gitmiştim,yabancı olarak... dediğim gibi sende yazmışsın masonluk daha kapalı ve katı. ve evet mason olmak çok daha zor.

Son düzenleme:
Masonlukta İslamdaki Allah inancı yoktur, ayinlerinde büyük mimar yaratıcıya tapınırlar.
Masonluğa davet vardır, kendilerine uygun olabileceğine inandıkları kişileri (tavsiye ile) davet edebilirler.

üni 3 teyken rotarynin rğitim etkinliklerine katıldım yaklaşık 12 hafta sürdü ve çok güzeldi. ünimiz ayrı bi yerde eğitim fakültesi olanakları çok dardı ama adamlar hayatımızda görmeyeceğimiz insnaları getirdi ufkumuzu açacak eğitimler verdiler geziler düzenlediler ve hepsi şahane insanlardı.
eğer royarysen onların öyle enterasan durumları yok araştırmıştım ama zanginlik şart çünkü adamların paçasından para akıyordu nerdeyse. Rotarye izin ver derim

Masonluk falan ben anlamam da bence bu adamın sizinle bir derdi var. Sizi hamileyken son zamanlarınızda yalnız bırakmaya içi nasıl elverdi? Seyahate her zaman çıkılır ama doğumunuz bir kere olacak. Ayrıca hastanede yaptığı o şakadan sonra da her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye geçti aklımdan nedense :44: Anneniz de sizdeymiş, araları nasıl? Ondan kaçmak da istiyor olabilir :44:

Masonlukta İslamdaki Allah inancı yoktur, ayinlerinde büyük mimar yaratıcıya tapınırlar.
Masonluğa davet vardır, kendilerine uygun olabileceğine inandıkları kişileri (tavsiye ile) davet edebilirler.

Büyük mimar yaratıcı dedikleri Allah'tır. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası toplantılarında üç kutsal kitap açık olmadan toplantı başlamıyor.

Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur eminim. Ülkemizdeki oluşumlara bak ya localar masonlar fln :S

Atatürk’ün de bir Mason olduğu söylenir aslında bir rivayete göre.
Ve elinin hep ceketinin iki düğmesi arasında olması da Masonlar’a özel bir işaret olduğu rivayeti vardır.
Hatta Erman Toroğlu’nun da Mason olduğu söylenip özellikle bir boya markasının TV reklamında aynı işareti yaptığından dolayı da “gizli işaretler her zaman hayatımıza saklanmıştır” Diye konuşuluyordu o reklamlar zamanında.

Sizde gidin onunla mason da oluversin cnm, olmayinca basi goge ermior bak olunca cabuk yukseliormus belki o zaman erer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Büyük mimar yaratıcı dedikleri Allah'tır. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası toplantılarında üç kutsal kitap açık olmadan toplantı başlamıyor.

Yanlis bilgi. Yahudilik ve hristyanligi kabul ederler ama islami dinden gormuyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapma ipek oyle olsaydı mason localarını kapatmazdi. O duruş Bilge Kaan durusudur. Eski turk törelerine gore kalbe ermek demektir.

Son düzenleme:
dini konulara kaydıgı için Mune gelir birazdan.

onu geçtim hamilesin adam popo gezdirme derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…