- Konu Sahibi begonvil85
-
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacakbi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Duymamis olabilirsiniz bir zahmet arastirirsaniz ogrenirsiniz.
Hayirli gunler.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet. zengin olmak bir statü titr şart. ama mesela masonluk gibi gizlilik yok. rotaryenim diyebiliyorlar. kendilerini saklamıyorlar. ben mesela dayımlarla yemeklerine falan gitmiştim,yabancı olarak... dediğim gibi sende yazmışsın masonluk daha kapalı ve katı. ve evet mason olmak çok daha zor.Onlarda da zengin olmak gerekiyor genelde..Bir çeşit yardım kuruluşu gibi. Ama üyelere bakarsan hep iyi mesleklerinin olması ve gelirlerinin ortalama üstü olması tesadüf olmasa gerek.
1991'de kurulan Kadın Mason Büyük Locası var. Merkezi İstanbul'da.
Masonlukta İslamdaki Allah inancı yoktur, ayinlerinde büyük mimar yaratıcıya tapınırlar.
Masonluğa davet vardır, kendilerine uygun olabileceğine inandıkları kişileri (tavsiye ile) davet edebilirler.
Masonlukta İslamdaki Allah inancı yoktur, ayinlerinde büyük mimar yaratıcıya tapınırlar.
Masonluğa davet vardır, kendilerine uygun olabileceğine inandıkları kişileri (tavsiye ile) davet edebilirler.
Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur eminim. Ülkemizdeki oluşumlara bak ya localar masonlar fln :S
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
evet. isim vermeyim bir yakınım masondu vefat etti şimdi. oruç tutuyordu.kesinlikle yanlış oruç tutan masonlar var
Büyük mimar yaratıcı dedikleri Allah'tır. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası toplantılarında üç kutsal kitap açık olmadan toplantı başlamıyor.
Atatürkün de bir Mason olduÄu söylenir aslında bir rivayete göre.
Ve elinin hep ceketinin iki düÄmesi arasında olması da Masonlara özel bir iÅaret olduÄu rivayeti vardır.
Hatta Erman ToroÄlunun da Mason olduÄu söylenip özellikle bir boya markasının TV reklamında aynı iÅareti yaptıÄından dolayı da gizli iÅaretler her zaman hayatımıza saklanmıÅtır Diye konuÅuluyordu o reklamlar zamanında.
Yanlis bilgi. Yahudilik ve hristyanligi kabul ederler ama islami dinden gormuyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır. sizinki yanlış bilgi..Yanlis bilgi. Yahudilik ve hristyanligi kabul ederler ama islami dinden gormuyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır. sizinki yanlış bilgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?