- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi begonvil85
-
Yapma ipek oyle olsaydı mason localarını kapatmazdi. O duruş Bilge Kaan durusudur. Eski turk törelerine gore kalbe ermek demektir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacakbi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Yok annem eşim yurtdışına gideceği için geldi yanıma pazar günü,yarın da gidecek annem şehir dışında 4 aydır görmüyoruz annem geldi eşim arkadaşı ile dünya kupası maçı izledi ark nın evinde , durmadı annemin yanında , o gelmeye annem uyudu eşim de sabaha karşı 4 te evden çıktı.. Bana değer vermediğinden artık okadar emin oluyorum ki düşündüköeMasonluk falan ben anlamam da bence bu adamın sizinle bir derdi var. Sizi hamileyken son zamanlarınızda yalnız bırakmaya içi nasıl elverdi? Seyahate her zaman çıkılır ama doğumunuz bir kere olacak. Ayrıca hastanede yaptığı o şakadan sonra da her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye geçti aklımdan nedense :44: Anneniz de sizdeymiş, araları nasıl? Ondan kaçmak da istiyor olabilir :44:
canım bak diyorumki yakınım masondu. oruç tutuyordu.masonluk ve islamiyet hahayyy hiç sanmıyorum :)
islamiyet dışında herşeyi görüyorlardır bencede
canım bak diyorumki yakınım masondu. oruç tutuyordu.
peki öyle olsunhayır. sizinki yanlış bilgi..
kesinlikle yanlış oruç tutan masonlar var
Büyük mimar yaratıcı dedikleri Allah'tır. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası toplantılarında üç kutsal kitap açık olmadan toplantı başlamıyor.
mesela ateist almazlar asla.Gerçekten biraz uzak geliyor düşününce.. Ama onlar da diyor “bizim dinle bağlantımız yok” diye. Yani “inançsızlık topluluğu değiliz” der gibi..
Yine de bana da itici geliyor.
Neyi yayıyorlar onubileanlamadım kardeşlik kurumuymuş
Eşim bana tek amacının iş hayatında yükselmekolduğunu söylüyor
Beni zaten eleştirir hatta son zamanlarda beğenmediğini de düşünüyorum
Geçenlerde hastaneye gidiyoruz tekerlekli sandalye levhasını göstererek ' kafadan sakatlar o taraftanmış' dedi yön gösterdi bana( nasul yani dedim tamamözür ucuz bişakaydıdedi, buaralar onun hiçbişeyinden emin olamıyorum
Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...
Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...
Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...
Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...
şimdi baktım biraz sadece ateistleri kabul etmiyorlarmış
piştiiiiii:)............................mesela ateist almazlar asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?