- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi begonvil85
-
Çok araştırmamıştım ilk bahsettiğinde ama eşimin yurt dışına gitme konusunda rahatlığı ben 36,5 haftalık hamile iken vs onunla ilgili sorular sordurdı bana dünden beri bu konu üzerine düşünüyorum detaylı araştırmadım henüzbu yoruma çok güldüm yacanım hiç araştırdın mı masonluğu?
. ama bazı kadın mason dernekleri çıkmış. bazı yerlerde kurallar esnetilmiş, bu dernekler açılmış ama esasında kadın asla olamıyor. ilk masonlarda bu yasa varmış.erkek olması gerekiyor diye.eğer bayansanız kesinlikle kadınların girmesi yasak olan bir topluluk
eğer bayansanız kesinlikle kadınların girmesi yasak olan bir topluluk
Evet öyleymiş ama aileler kendi aralarında görüşüyolarmış eşli olarak.. Oyunculuk yapılıyor bence role playng ..
Biz maaşlı insanlarız evimiz vs yokMasonlar orta tabaka insanlarla uğraşmazlar maşa yapmayacaklarsa eğer.
öncelikle zengin ve üst düzey çalışan olman lazım.
bir de bu iyi referans gerektiriyor.
eşin nasıl ve kimden alabilir ki bu teklifi?
Yükselmesi kolay olur ama yani durduk yere orta direkten birini alalım da bunu yükseltelim demezler.. Her şey al gülüm ver gülüm meselesi.
Eşim maaşlı çalışan ama iyi bi kutunda zengin değiliz yani
Bana söylediği allah inancı şartmış güya.. İntten baktım bi varlığa inanmak şart yazıyor
Döndüğünde izin yok dicem bi kere verdin derse ya da beni zor durumda bıraktın diyecek
Yurt dışı merakına ne diosn canm kinlenirmydn sen de
dayım rotaryendi. masonlardaki gibi ayinler falan olmaz onlarda. masonluğun kuralları katıLions, Rotary, Mason kulüpleri arasındaki ince çizgiyi bilen biri açıklayıversin. Aralarında iddia ettikleri farklar neler?
Ortak noktalarının üyelerin zengin ve seçkin olması gerektiği kesin de..
Evet bayanim elbette nasil acayip bir soru bu?
Ayrica turkiye de kadin localari oldugunu hic duymadiniz sanirim?
Cok iyi tanidigim iki bayan loca uyesiydi,hatta locadan yardimlari icin odul almisti bir tanesi.
Bence bir zahmet arastirinda kimseyi itham etmeyin.
Iyi gunler hanimefendi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
. ama bazı kadın mason dernekleri çıkmış. bazı yerlerde kurallar esnetilmiş, bu dernekler açılmış ama esasında kadın asla olamıyor. ilk masonlarda bu yasa varmış.erkek olması gerekiyor diye.
Biz maaşlı insanlarız evimiz vs yok
Zengin değiliz.. Referans olan eşimin aynı kurumda çalıştığı çok yakın arkadaşı
Menfaat ne bilmiyorum yükselecekler ama bunlardan olan beklenti ne
dayım rotaryendi. masonlardaki gibi ayinler falan olmaz onlarda. masonluğun kuralları katı
hiçbir locaya bayan alınmaz yakşlaşık 8 sene locada üst düzey yönetici olanların yanında çalıştım o dediğin kişiler kendi guruplarını kurmuşlardır...valla kadın localarını hiç duymadım
hiçbir locaya bayan alınmaz yakşlaşık 8 sene locada üst düzey yönetici olanların yanında çalıştım o dediğin kişiler kendi guruplarını kurmuşlardır...valla kadın localarını hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?