- Konu Sahibi begonvil85
-
Ben masonluğun ne olduğunu kulaklarımla öğrenmedim canım.. masonluk hiçbir dini kabul etmez, dinsiz ama inançlı olacaksın neye, ulu mimara...senin o tanıdıkların çıraklık seviyesinde masonluğa kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Yoksa fake bir mason tarikatı daha mı var???
Bildiğim bir konu olduğu için yazıyorum, bilgi sahibi olmadan yorum yazanlardan değilim.. Allah a inanmak şartı sadece kamuflajdır, gerçekte alakaları yoktur..
dinsizler kaba olmuyor ki bana kibar ve nazikliğinden bahsediyorsun..
bana ne kuran dinleyen adamın seni eşek gibi çalıştırmasından. Konu o değil, olayı dinsizler mi daha kibar dindarlar mı konusuna getirme lütfen, konuyu çarpıtma...
Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur eminim. Ülkemizdeki oluşumlara bak ya localar masonlar fln :S
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
herkesi, Allah bilir nasıl olduğunu ama şöyle bir karara varamayız masonlar inanmıyor masonlar ateist ya da masonlar yahudi gibi kavramlar olamaz...herşeyi bu yahudilere bağlıyorlar..yani bir savaş çıkşa yahudiler yaptı demek büyük kolaylık oluyor....yahudilikle alakalı hiçbirşey yok içlerinde hatta yahudilerden nefret ederler...evet gizli çünkü herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor...devletde gizli olan şeyler var
Zaten artık eşin mason olamaz onun mason olma umutlarını şuan bitirdin çünkü coktan ıp adresinden senin kim olduğunu oradanda eşini buldular ve asla içlerine almayacaklar icin rahat olsun senin bu tavrın ve görüşlerin yüzünden eşini almıyacaklar rahat ol bunları burada konuşan bir eş istemezler (haklılar)Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacakbi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
İçlerine girdiniz mi hiç?
Ben size söylediklerimi okuduğum pek çok yazı kopyalayabilirm buraya.
Bakın aşşağıda biraz anlatmış..
Masonluk, Yahudiliğin gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini, sembollerini muharref Tevrat'tan almıştır. Giriş törenleri Tevrat doktrinine uygun olarak yapılır.
Masonlar, Yahudilerle olan bağlarını sürekli inkâr etmekte ve onlarla hiçbir ilişkilerinin olmadığını iddia etmektedirler. Eğer Yahudilerle olan bağları anlaşılırsa, toplum tarafından hoş karşılanmayacaklardır. Bunun yerine kendilerini bir hayır kurumu, bir kardeşlik, yardımlaşma cemiyeti olarak topluma lanse etmeye çalışmaktadırlar.
Masonlar yalnızca üyelerine mahsus olarak çıkarttıkları Mimar Sinan, Türk Mason Dergisi, Akasya, Büyük Şark gibi dergilerde, Yahudilerle olan bağlarını açıkça ifade etmektedirler. "Ritüellerimizde Tevrat'tan sayısız alıntılar mevcuttur" (Mimar Sinan, Sayı 47, s. 39).
Tevrat'ın, Yahudi ırkının bir ideoloji ve doktrin kitabı olduğunu öncelikle belirtmekte fayda vardır. Bu ideolojinin siyaset sahnesindeki ismi Siyonizmdir. Siyonizm, Masonluk hep Tevrat'tan kaynaklanan felsefenin uygulamadaki örnekleridir.
Bozulmuş ve değiştirilmiş Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır.
Sadece kendi gizli kaynaklarında Yahudilikle ilişkileri anlaşılan Masonluk, işte Yahudiliğin Tevrat'ın telkinlerini aynen benimseyen ve gizli faaliyet gösteren kollarından biridir.
Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.
Masonluk, esas itibariyle Yahudi olmayan birtakım insanları bir gizli dernek çatısı altında toplayıp, eğiterek, onları herhangi bir sahada Yahudiliğe ve Yahudilik ideallerine hizmet eder hale getirmek için verilen bir tedris usulüdür.
Siyonistler, Yahudilik kavramıyla beraber, Siyonizm hedeflerinin insanları ilk planda ürkütebileceğini düşünerek kendi tanımlamalarıyla, toplum içerisinde başarılı olmuş, meslek sahibi, zengin, saygılı kişilerle, kardeşlik, dostluk, barış gibi insanlara sıcak gelen kavramlarla Masonluk bünyesinde ve Rotary, Lions, Liones gibi kulüpler aracılığıyla çalışmalarını sürdüregelmişlerdir. Böylece hem Siyonist hedefleri ilk planda öne çıkarmamış olmak ve hem de Yahudi olmayan insanlar vasıtasıyla Yahudilik ideallerine hizmet ettirmiş olmak amacını gerçekleştirmişlerdir (Ali Uğur, Masonluk, Soruşturma Dış Politika dergisi, s. 3).
Atatürk makedon locasına bağlı bir masondur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
İçlerine girdiniz mi hiç?
Ben size söylediklerimi okuduğum pek çok yazı kopyalayabilirm buraya.
Bakın aşşağıda biraz anlatmış..
Masonluk, Yahudiliğin gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini, sembollerini muharref Tevrat'tan almıştır. Giriş törenleri Tevrat doktrinine uygun olarak yapılır.
Masonlar, Yahudilerle olan bağlarını sürekli inkâr etmekte ve onlarla hiçbir ilişkilerinin olmadığını iddia etmektedirler. Eğer Yahudilerle olan bağları anlaşılırsa, toplum tarafından hoş karşılanmayacaklardır. Bunun yerine kendilerini bir hayır kurumu, bir kardeşlik, yardımlaşma cemiyeti olarak topluma lanse etmeye çalışmaktadırlar.
Masonlar yalnızca üyelerine mahsus olarak çıkarttıkları Mimar Sinan, Türk Mason Dergisi, Akasya, Büyük Şark gibi dergilerde, Yahudilerle olan bağlarını açıkça ifade etmektedirler. "Ritüellerimizde Tevrat'tan sayısız alıntılar mevcuttur" (Mimar Sinan, Sayı 47, s. 39).
Tevrat'ın, Yahudi ırkının bir ideoloji ve doktrin kitabı olduğunu öncelikle belirtmekte fayda vardır. Bu ideolojinin siyaset sahnesindeki ismi Siyonizmdir. Siyonizm, Masonluk hep Tevrat'tan kaynaklanan felsefenin uygulamadaki örnekleridir.
Bozulmuş ve değiştirilmiş Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır.
Sadece kendi gizli kaynaklarında Yahudilikle ilişkileri anlaşılan Masonluk, işte Yahudiliğin Tevrat'ın telkinlerini aynen benimseyen ve gizli faaliyet gösteren kollarından biridir.
Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.
Masonluk, esas itibariyle Yahudi olmayan birtakım insanları bir gizli dernek çatısı altında toplayıp, eğiterek, onları herhangi bir sahada Yahudiliğe ve Yahudilik ideallerine hizmet eder hale getirmek için verilen bir tedris usulüdür.
Siyonistler, Yahudilik kavramıyla beraber, Siyonizm hedeflerinin insanları ilk planda ürkütebileceğini düşünerek kendi tanımlamalarıyla, toplum içerisinde başarılı olmuş, meslek sahibi, zengin, saygılı kişilerle, kardeşlik, dostluk, barış gibi insanlara sıcak gelen kavramlarla Masonluk bünyesinde ve Rotary, Lions, Liones gibi kulüpler aracılığıyla çalışmalarını sürdüregelmişlerdir. Böylece hem Siyonist hedefleri ilk planda öne çıkarmamış olmak ve hem de Yahudi olmayan insanlar vasıtasıyla Yahudilik ideallerine hizmet ettirmiş olmak amacını gerçekleştirmişlerdir (Ali Uğur, Masonluk, Soruşturma Dış Politika dergisi, s. 3).
Ulu mimar dedikleri Allah'tır zaten. Neye dayanarak bunları iddia ediyorsunuz bilmiyorum ama ben onların arasında büyüdüm diyebilirim. hatrı sayılır mason tanırım, pek çok rituellerini bilirim, hani gizlilik deniyor ya, aileye pek sökmez o gizlilik. Neyse, sonuç olarak dinsiz degiller, imanmayanı aralarına almazlar. Siz elbette tam tersi olduguna inaniyorsanız sadece yanlıs oldugunu söyler saygi duyarim.
ben konuyu saptırmıyorum aradaki farkı yazdım..yani hani dinde hak vardır ya bundan bahsetmek istedim...anlayana ayrıca hiç kamuflaj değil baya baya var...içlerini biliyiorum
Aslında burada masonların savunması da şu şekilde Dünyada ne ne kadar kötü şey varsa Yahudilere yıkılmaya çalışıldığından bu işi bilmeyen ya da karalayan insanlar buna da Yahudi oyunu demiştir. Derler. Yani uzaktan yakından alakası yokmuş sözüm ona.
Bunların da aslında Yahudi kökenleri tarafından söylendiği ne kadar belli.
Ulu mimar dedikleri Allah değildir.
Mason çırağı seviyesine kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Gizlilik yoksa biliyor olmanız lazım, anlatır mısınız?
Senin karşına sözde dindar bir yönetici çıkmış.. bu tüm dindarları kapsamaz ki... karşılaştırmanı çok abes buldum...
Ayrıca kamuflajdır maalesef insanları kandırmak için.. başarılı olduklarını da görebiliyoruz...
Ulu mimar dedikleri Allah değildir.
Mason çırağı seviyesine kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Gizlilik yoksa biliyor olmanız lazım, anlatır mısınız?
ama sonra ayrılmış ve tüm mason localarını kapattırmıştır
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacakbi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Neyi yayıyorlar onubileanlamadım kardeşlik kurumuymuş
Eşim bana tek amacının iş hayatında yükselmekolduğunu söylüyor
Beni zaten eleştirir hatta son zamanlarda beğenmediğini de düşünüyorum
Geçenlerde hastaneye gidiyoruz tekerlekli sandalye levhasını göstererek ' kafadan sakatlar o taraftanmış' dedi yön gösterdi bana( nasul yani dedim tamamözür ucuz bişakaydıdedi, buaralar onun hiçbişeyinden emin olamıyorum
Yok annem eşim yurtdışına gideceği için geldi yanıma pazar günü,yarın da gidecek annem şehir dışında 4 aydır görmüyoruz annem geldi eşim arkadaşı ile dünya kupası maçı izledi ark nın evinde , durmadı annemin yanında , o gelmeye annem uyudu eşim de sabaha karşı 4 te evden çıktı.. Bana değer vermediğinden artık okadar emin oluyorum ki düşündüköe( annemle. 2-3 saat geçiremwdi çok mu önemli maç
:)ben bu locayla uzun yıllar çalıştım biliyorum öyle kamuflaj değil yani neye göre bunu diyebiliyosun herkesin içini Allah bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?