- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Passionatewoman
Çok gülüyorum mesajlarınıza ya çok net cevaplarbence ikisi de yalan söylüyor. kesin ilişkiler var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gülüyorum mesajlarınıza ya çok net cevaplarbence ikisi de yalan söylüyor. kesin ilişkiler var.
Bana basit gibi geldi olayın bu kadar büyümesi. Tek bu olay olamaz. Kardeşiniz sizin tepkinizden çekiniyor olabilir. Eşiniz neler yaptı da bu kadar ağır ithamda bulundunuz vs..ne açıdan eksik
eşim kardeşimin dükkanına geldiğinden çok net emin, 3 tane yanında çalışan kız vardı onlara harıl harıl ulaşmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.. eşim kardeşimin salona geldiğini, saçı denediklerini ve saçın renginin uyduğunu ancak kiralık saç olduğu için o saçtan sipariş vereceğini söylediğini, kardeşimin o gün dükkandan gittiğini söylüyor ama ne zaman saçı verdiğini ayrıntılı hatırlayamıyor.. eğer bir şey uyduruyorsan arkasında dur diyorum benim aklım defter değil saçı verdim eminim sizin evde vermişimdir diyor fakat böyle bişey olsa bende annem de görürdük..Bana basit gibi geldi olayın bu kadar büyümesi. Tek bu olay olamaz. Kardeşiniz sizin tepkinizden çekiniyor olabilir. Eşiniz neler yaptı da bu kadar ağır ithamda bulundunuz vs..
hayır benim bu konudaki tutumumu biliyor ama haklısınız o da kıskandırma amaçlı demediBen anlamadım adam kıskandırmak yada kardeşinizle aranızı bozmak istede neden böyle bi yalan uydursun?? Postiş istedi verdim çıkarcı kardeşin sonra yüzümüze bakmadı demiş.. Sanki kardeşin bana asıldı demiş gibi tepki veriyosunuz. Postiş almak kıskanılcak ara bozucak bişey mi
Kardeşinize bile bakacağını düşünüp boşanmıyosunuz da bi saç aldı geri getirmedi diye boşanır mısınız sizce? Boşuna yormayın kendinizi evliliğe tam gaz devam.
İşte sizin tutumunuz da sıkıntılı. Dükkana bi sebebi olarak gelmiş ve 16 yaşındaki kız kardeşiniz yani. Bunu kıskanmak da ne biliyimhayır benim bu konudaki tutumumu biliyor ama haklısınız o da kıskandırma amaçlı demedi
bu bardağı taşıran son damla ve ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorumŞimdi 6 senelik evlisiniz.
Eşinize güvenmiyorsunuz hatta kardeşimizle görüştürmüyorsunuz bile.
Ama kardeşinize saç verdi inkar ediliyor diye boşanıcak mısınız?
Sizce de bu sebep saçma değil mi?
ama bunu neden gizliyorlar da ben 6 sene sonra öğreniyorum?İşte sizin tutumunuz da sıkıntılı. Dükkana bi sebebi olarak gelmiş ve 16 yaşındaki kız kardeşiniz yani. Bunu kıskanmak da ne biliyim
art niyet beslediğinden değil aramız açılsın diye yapıyor
sevmedim değil mi.. aptall gibi düzgün bir hayatım, huzurlu bir yuvam olsun diye evlendim, bir gün yüzü göstermedi bana, bokmuşum gibi davrandı.. hep yapayalnızdım aslında biliyor musun beni kimsesiz bırakmaya çalıştı işte tam da bu yüzden benimle kardeşimin arasını açmak istiyor olabilir yazık boşa gitti 6 senem..niye böyle bir şey yapsın?
sen bu adamı hiç sevmedin neden boşanmıyorsun?
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Eşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Bu sızıdan hep korkmuştum ne kadar mutsuz olsam da ona alıştım, onun kokusunu özlemekten, pişman olmaktan hep korkmuştum ben bu yüzden bu kaçınılmaz sonu
Sürekli erteledim.. şimdi size sorum çok mu zor bu süreç? Nasıl atlatılır, ne yapmak lazımdır?
Güncelleme: Boşanmadık arkadaşlar
Kardeşiniz 22 yaşında ise şuanda 6 yıl önce 16 yaşındaymış yani çocukmuş eşiniz 29 yaşındaymış, ne olabilir aralarında?aralarında bişey olsa eşim bunu neden söylesin bir de 6 sene öncesinin konusu bu