Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

ah evt işte maruz kaldığım adam tam bir yobaz ve abaza..
Dimi şu yaşıma geldim mini eteğiyle otoban kenarında bekleyen bir erkek görmedim.. yahut erkek genelevi yahut her neyse.. kocanız sizi aldatmış olsa bile suçlu kocanızdır.. aldattığı kadın değil.. çünkü o kadın olmadı başkası olur.. kocan sadık olmadiktan sonra damacana bile müsait bu dünyada bence..

emin olun burada anlattıklarım yaşadıklrımın binde biri değildir.. hep kendisini haklı gören, 6 senedir bir kez bile benden özür dilemeyen bir adamdan bahsediyoruz..
o varken de yalnızım ben aslında, o sadece beni her türlü kullanıyor ve hep kendi doğrularını direterek, hep kendini haklı görerek..

Allah razı olsun sizden de Mune hanım, kaybettiğim gücümü görmemi sağladığınız için.. %99 bu evliliği kafamda bitirdim ve harekete geçeceğim, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, amin hepimizden Allah razı olsun.
Biz elbette 6 yıl dört duvar arasında yaşadıklarınızı bilemeyiz ama dediğim gibi sizi bu kadar şüpheye düşüren, güvensizlik yaratan, yalnızlığa iten bir adamla hala evli kalmak kendinize karşı yaptığınız bir saygısızlık ve eziyet bence, içinde bulunduğunuz için dışarıdan bir göz gibi bakamıyorsunuz sanırım, bana kalırsa aynı şeyleri yaşayan başka biri olsaydı benimle benzer tavsiyeleri verirdiniz, ki ben hep yazarım aşka aşık biriyim, sevgiyi ilgiyi severim ve evli olduğum adama duygularım bitmişse yürütemem, o yüzden boşanma yönünde fikir verdim size, zira sevgisizlik evlilik içinde yalnızlığa terk edilmek benim için gayet güçlü bir sebep.

ben hiçbirşey anlamadım kim yalan söylüyorsa söylüyor neden önemli gidip gitmemesi o kısmı anlamadım.

bir dükkana gidip postiş almak önemsiz bir mevzu ve üzerinden 6 sene geçmiş insanın hafizası gerçeken yanıltabilir bazen kardeşler bile beraber yaşadıkları aynı olayı anlatırken biri farklı diğeri farklı şekilde hatırlıyor, hiç başınızdan geçmedi mi örneğin benim arkadaş olduğum iki kız kardeş üzerinden 10 sene geçmemiş annelerinin ölümünde biri beraber yatağın başındaydık diyor diğeri ise yok ben yalnızdım yatağın başında sen yoktun diyor ikisi de önemli bir mevzuyu farklı hatırlıyorlar, ikisi de emin. Burada önemli olan o değil de siz neden bu kadar güvensizsiniz? Eşiniz gerçekten ahlaksız güvenilmeyecek sadakatsiz biri mi de boşanmak istiyorsunuz? 6 yıllık eşinizi en iyi siz tanırsınız.

Netflix'te anılar ile ilgili dediğiniz gibi bir belgesel vardı.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, amin hepimizden Allah razı olsun.
Biz elbette 6 yıl dört duvar arasında yaşadıklarınızı bilemeyiz ama dediğim gibi sizi bu kadar şüpheye düşüren, güvensizlik yaratan, yalnızlığa iten bir adamla hala evli kalmak kendinize karşı yaptığınız bir saygısızlık ve eziyet bence, içinde bulunduğunuz için dışarıdan bir göz gibi bakamıyorsunuz sanırım, bana kalırsa aynı şeyleri yaşayan başka biri olsaydı benimle benzer tavsiyeleri verirdiniz, ki ben hep yazarım aşka aşık biriyim, sevgiyi ilgiyi severim ve evli olduğum adama duygularım bitmişse yürütemem, o yüzden boşanma yönünde fikir verdim size, zira sevgisizlik evlilik içinde yalnızlığa terk edilmek benim için gayet güçlü bir sebep.
zira sevgisizlik evlilik içinde yalnızlığa terk edilmek benim için gayet güçlü bir sebep.

o kadar haklısınız ki Mune hanım, ben hep yalnızdım zaten sanırım bu yalnızlık da ilkten koyacak olsa da sonradan toparlayacağım inşallah..

mantıklı yorumlarınız için ben size çok teşekkür ederim, sevgi, saygı, güven, aileye saygının bile bittiği bir yerde sanırım evliliğe ve kendimize can çekiştirmenin manası yok..

Benim fikrim kardeşin yalan söylüyor bence ya da yanlış hatırlıyor. Çünkü eşin yalan söylüyor olsaydı saci aldı gitti deyip geçerdi. Çıkarı bitti deyip dert yanmazdı demek ki dogru ki takmış kafasina

Bence de öyle kardeşim beni tanıdığından açıklayamıyor
Çünkü abla evet gittim dese, sizin tepki verip kizacaginizdan korkuyordur. Gitmedim deyip geçiyordur. Eşinizin aldattığını düşünmüyorum ya da yan gözle kardeşinize baktığını düşünmüyorum. Öyle olsa kardesinizin dükkana geldiğini bile söylemezdi saklardı. Eşinize güvenin

Konunun çok saçma olduğu ortada ama neyse sizin takintiniz deyip gececegim 🤔 kardesinizin o dönem saç aldıysa sacindaki değişikliği hatirlarsiniz yada ailenizden biri mutlaka hatırlar , eşiniz ne boy saç verdiğini rengini falan herşey hafizasindadir..

geldik bir araya tabi ama defalarca değil.. aslında kıskançlık bendeki herkese karşı böyle güvensizim, herkesin her şeyi yapabileceğini düşünüyorum ama burada yalancı kim onu çözmeye çabalıyorum..
Guvenmedıgınız tek insan Kocanız. Hal böyle olunca onla kim muhattap olsa kocamda gozu var trıbıne giriyorsunuz.
Böyle Guvenmedıgınız Bı adamla yasamak zor olsa gerek erken yaslanırsınız.

Sizin gencecık aklı selim kardesinizin, sıze asırı yakısıklı gelen her kadının onda gozu var diye baktığınız sıradan Kocanızla ısı olmaz diye dusunuyorum ben. Hatta tanımadıgım halde kardeşinizi emınım bundan.

tam olarak aynen dediğiniz gibi aslında.. Allah razı olsun, hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Amin inşaAllah

Zamanında böyle bir konu açıp benim güzelliğimi, mesleğimi, prestijimi ksıkanıyorlar hatta bu sitede de var bunlardan, kadın kadının neden kurdudur diyen insanın şimdi açtığı konuya bakar mısınız? Öz kardeşini eşinden kıskanıyor 6 sene öncesinin hesabını yapıyor eşiyle bir araya getirmiyor..

Ayrıca başka bir konusu daha var eşini ulaşamamış işyerini aramış orada sekreter kadın çıkmış ona uzun uzadıya konuşmuş neden yok falan diye eşi de kızınca sen kadınla neden uzatıp konuşuyorsun yoktum işte o nereden bilsin deyince kadını koruyor diye kızmış bu seferde.

Ama eşim beni kıskanıyor diye başka konularda da ve nedense burada da eşim hep aldatacak gibi diyor gelin de anlayın.. Hani boşanacakmışsınız siz kafalarınız uyuşmuıyormuş diğer konularda da neden boşanmadınız o zaman adam da kurtulsun sizden.
sizde yemediniz içmediniz konu sahibesinin eski konularını mı araştırıp okudunuz ya şaka gibisiniz :olamaz:

Amin inşaAllah

sizde yemediniz içmediniz konu sahibesinin eski konularını mı araştırıp okudunuz ya şaka gibisiniz :olamaz:

Birisi eski konularından söz etmişti.merak ettim ayrıca konu sahibi tezatlıklar içinde konularında ben çok sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum psikoloji olarak konu bu bence benim araştırmam değil

Kardesinize bile bakabileceğini düşünüp de yan yana getirmediginiz adamla mi evlendiniz. Erkek soyuna kıran mi girmişti?

Esinize guvenmemenizin bir sebebi olmali. Esiniz o guveni size vermemis ya da verememis. Bunun oncesi de olmali bence ama ispat edemediginizden kendinizce ispat ariyorsunuz. Ispata gerek var mi? Guven yoksa evlilikte suphelerle yurumez zaten. Boyle boyle kendinizi yer bitirirsiniz.

Mutlaka baska süphelerınız ve sebeplerınızvar bence. Bıraz anlatabılırsınız. Bu arada kardesınızı kıracak bır sey sıylemeyın sakın.

Back
X