Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

Konu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek :KK53:
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur:deli:
hahahaha yemn ederim içimden geçeni yazmışsınız yaa :KK54:

@-Cheryl Blossom

Normal bir insan neden böyle bir hayatı hayal eder ki o kısmı muamma 😂
Inan keske bilsem kuzum dehşete düşüyorum simdi konuyu okudukça şöyle anlatiyim ben öyle üst düzey falan çalışan bur kadin degilim evde uzaktan okuyorum iste kitap okurum yabancı dizi izlerim falan oyle bir kadınım eşim son 1 senedir üst düzey çalışıyor ama vallahi hic bir ortamda ben su isi yapıyorum dediğini duymadim bu cok irite edici bir durum
O yüzden de pek inanmıyorum zira az once de yazdim burda sen gibi cok donanımlı hayat tecrübesi olan kadınlar var ben çok beğeniyorum senin ve pek çok kiymetli üyenin yorumlarını ama kimse de ben vay surda çalışıyorum diye boyle laf söküp saçma yazılar yazmadı anlamak zor azicik kolonya mi içsek :KK53:

Inan keske bilsem kuzum dehşete düşüyorum simdi konuyu okudukça şöyle anlatiyim ben öyle üst düzey falan çalışan bur kadin degilim evde uzaktan okuyorum iste kitap okurum yabancı dizi izlerim falan oyle bir kadınım eşim son 1 senedir üst düzey çalışıyor ama vallahi hic bir ortamda ben su isi yapıyorum dediğini duymadim bu cok irite edici bir durum
O yüzden de pek inanmıyorum zira az once de yazdim burda sen gibi cok donanımlı hayat tecrübesi olan kadınlar var ben çok beğeniyorum senin ve pek çok kiymetli üyenin yorumlarını ama kimse de ben vay surda çalışıyorum diye boyle laf söküp saçma yazılar yazmadı anlamak zor azicik kolonya mi içsek :KK53:
Bı sise kolonya kac para oldu senın haberin var mı 😂😂😂 ıslak mendil emelım bence 😂

hahahaha yemn ederim içimden geçeni yazmışsınız yaa :KK54:
Yani diğer konusunu okudum da inanın çok şaşırdım saymadigi laf kalmamış insanlara ama heo kendini tekrar ediyor sen kimsin ki ezik cahil üst düzey calisiyorum rüya da göremezsin ki bla bla bla.
Hani böyle ciddi bir birikimi olan insan yazmaz bence bu tarz yazılar ama ablamız üst düzey bir rüyada göremeyiz ayık olalim :KK53:

Konu sahibi ne içiyorsa Allah aşkına bize de versede toptan bu kafaya ersek :KK53:
Düşünüyorum yazdıklarına bakiyorum cidden hayretim şaştı gerçekten akli basında üst düzey çalışan bir kadin bunlari nasil yazar imkanı yok.
Bakiyorum burda cok kıymetli insanlar var ev hanımından avukata doktora yazilimciya hostese kadar geniş bir yelpaze var ve kimse kolay kolay bu derce saçmalamıyor.
Hanim abla saniyorum hayal ettiği hayati burda bize aktarıyor sanıyor ki ona buna laf atarsam dikkat çekerim.ama iiih olmuyor işte kimse ciddiye bile almiyor.
Not şimdi gelir benim ezikliğimi ne.kadar cahil olduğumu yüzüme vurur:deli:
fake dimi bu
bende öyle hissettim ve umdum açıkçası

Bı sise kolonya kac para oldu senın haberin var mı 😂😂😂 ıslak mendil emelım bence 😂
Kar borsaya düştü yeminle dedigin haklı azicik ıslak mendil biraz çamaşır suyu ile bu işi çözeriz:confused:
O değil de üst düzey çalışıyorsan bak ben ev hanimi biz eziğim yorumunu ona gore yap:confused:

Kar borsaya düştü yeminle dedigin haklı azicik ıslak mendil biraz çamaşır suyu ile bu işi çözeriz:confused:
O değil de üst düzey çalışıyorsan bak ben ev hanimi biz eziğim yorumunu ona gore yap:confused:
Aylık gelırım asgarının minicik ustu gonluce yazabilirsin bana alt tabakayım😂

@-Cheryl Blossom

Normal bir insan neden böyle bir hayatı hayal eder ki o kısmı muamma 😂
Konu sahibinin kafasını 2 gün yaşasam ömür boyu ne dert yaşarım ne tasa :D
Allah konu sahibinin çevresindekilere yardım etsin. Bir insan nasıl kardeşiyle kocasının ilişkisi olmasından şüphe eder anlamıyorum :/

Diğer konusunu okudukça ağzım yere kadar düştü şoktan ve ordan yorum yapamayınca hızımı alamayıp kendimi burda buldum 😂😂
Ne kadar boş insanlarımız var ya kendi egosundan ezilmeye başlamış haberi yok bazı insanların kalbi neden bu kadar kötü olur anlamış değilim gerçekten aşırı yazık okumuş etmiş çok güzelmiş keşke içide laf ettiği insanlar kadar güzel olabilseymiş böyle insanlar kibirinde boğulsun..

Back
X