- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Cocuklarına edilen hakarete kotu davranısa da susuyormus ama adam? Bu nokta da bence is degısırNe yaşadınız bilmiyorum ama zamanında ben de eltimle baya sorunlar yaşadım birbirimize neler dedik çok kırıldım vs. Ama eşimi ben gönderirdim çünkü kardeşi çünkü kardeşlik başka bir şey çünkü orda yeğeni var. Ben büyüklerimin saçma sapan kavgaları yüzünden akrabalarıma soğuk büyüdüm neden eşim de aynı şeyi yaşasın. Benim eşimde sessizin tekidir kimseye ağzını açıp ne kendini ne beni savunmaz gerek de yok zaten kocaman kadınım kendimi savunurum da derdimi anlatırım da. Evet kimseye tek kelime etmez ama bana "ben seni biliyorum sen haklısın" demesi yeter.
Zaten en başta yazdım ne yaşandı tam bilemem. Kaynım da eşim de hiç karışmadı sinir ve öfke haliyle biz eltiler olarak baya kızıştık onlar hiç karışmadı. Zaten olması gereken de bu. Onlar kardeş. Ha karşı tarafın eşi karısını gazlıyor eşiyle bir olup kardeşine laf söylüyorsa o çok farklı bir durumCocuklarına edilen hakarete kotu davranısa da susuyormus ama adam? Bu nokta da bence is degısır
Kardes olduklarını sadece bu taraf degıl diger tarafta dusunmelı ona göre davranmalı bence.
Eşiniz kendine de hakaret edilse sessiz kalacak biri gibi geldi bana, eş olarak size değer vermiyor diyelim , çocuklarına hakaret edilmesine nasıl sessiz kalır? Eşiniz rahat hemde sinir bozacak düzeyde.
Böyle adama da hiçbirşey işlemez malesef.
Ben bana söylenenden ziyade kardesler in bagını dusunmek yerine, cocuklarıma gösterilen cırkınlıgı sorun ederımZaten en başta yazdım ne yaşandı tam bilemem. Kaynım da eşim de hiç karışmadı sinir ve öfke haliyle biz eltiler olarak baya kızıştık onlar hiç karışmadı. Zaten olması gereken de bu. Onlar kardeş. Ha karşı tarafın eşi karısını gazlıyor eşiyle bir olup kardeşine laf söylüyorsa o çok farklı bir durum
Gezmek için gidecek tabi ne için gitsin. Seni anlıyorum eşin arkanda olsun istiyorsun haklısın ama bunu kardeşine gitme abine gitme diyerek sağlayamazsın gidecek en doğal hakkı.Oydar benim eşimin gitme durumu zaten tamamen keyfi gezmek için
Mesele o değil aslında mesele bize ailemize yapılan tutuma karşı duruş sergileyememesi
Çocuklarına gösterilen çirkinliği sorun edecek tabi ve zaten kendi gitmeyerek tepkisini gösteriyordur.Ben bana söylenenden ziyade kardesler in bagını dusunmek yerine, cocuklarıma gösterilen cırkınlıgı sorun ederım
Mevzu cocuklarımsa, kocamda kardesıde kardeslık ılıskıside umrumda olmazdı
Kocası da gitmeyecek iste.Çocuklarına gösterilen çirkinliği sorun edecek tabi ve zaten kendi gitmeyerek tepkisini gösteriyordur.
Çocuklara hakaret eden amcaları mı neden gitmesin.Kocası da gitmeyecek iste.
Cocuklar ikisinin cunku
Peki eşi? Çocuklarına hakaret edilecek, aval aval durup hicbirsey yapmayacak sonrada abimin evi diye o eve gidecek öyle mi?Çocuklarına gösterilen çirkinliği sorun edecek tabi ve zaten kendi gitmeyerek tepkisini gösteriyordur.
Cocuklar ikisinin cunku az once dedıgım gıbı.Çocuklara hakaret eden amcaları mı neden gitmesin.
Ben görümcemin yada eltimin çocuklarına en ufak ters birşey söyleyecek olsam ilk tepkiyi eşimden alırım. Hakaret eden eltiyse de buna izin veren de amca oluyor bu durumda.Çocuklara hakaret eden amcaları mı neden gitmesin.
Söylemek istemediğimi anlatamadım sanırım. İki kadın iki elti tartışıyor biri diğerine haksızlık ediyor vs ama adam hakaret etmemiş yeğenlerine bir şey dememiş bu taraf karısını savunmamış karşı taraf susturamamış diye kardeşler kopsun muPeki eşi? Çocuklarına hakaret edilecek, aval aval durup hicbirsey yapmayacak sonrada abimin evi diye o eve gidecek öyle mi?
Zaten o eve gidecek kadar yüzsüz olduğu için, çocuklarına hakaret etme cesareti buluyorlar.
Önceki konunuda okudum ama eltinin senle derdi ne anlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?