Eşim mi rahat ben mi kırılgan

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kk
Eltimle olan sorunlarımı burada paylaşmıştım
Kısaca beni sevmeyen çocuklarıma iyi davranmayan ben yokmuşum gibi davranan Bi tip
Eşime akşam abisinin attığı foto ya bakarken(abisi başka şehirde) abinin evine gider misin dedim giderim dedi
Eşinin bize yaptıklarını bizi istemediğini bile bile nasıl yani dedim
Ben gezmeme bakarım abimin evi sonuçta dedi
Kızdım kırıldım çok moralim bozuldu
Eşim iyidir evet ama hiç Bi zaman arkamda durmamıştır
Bana yapılanı kendine yapılmış saymıyor adam
Gelip eltim kendisine karın çok stresli nasıl dayanıyorsun dediğinde bile sessiz kalan
Çocuklarına yapılan hareketlere ses çıkarmayan
Zerre kadar bağlılık duygusu hissetmeyen bunu hissettirmeyen bir adam
Yoruyor ziyadesiyle ne yapılabilir sizce böyle Bi adama

Eşiniz kendine de hakaret edilse sessiz kalacak biri gibi geldi bana, eş olarak size değer vermiyor diyelim , çocuklarına hakaret edilmesine nasıl sessiz kalır? Eşiniz rahat hemde sinir bozacak düzeyde.

Böyle adama da hiçbirşey işlemez malesef.

Ne yaşadınız bilmiyorum ama zamanında ben de eltimle baya sorunlar yaşadım birbirimize neler dedik çok kırıldım vs. Ama eşimi ben gönderirdim çünkü kardeşi çünkü kardeşlik başka bir şey çünkü orda yeğeni var. Ben büyüklerimin saçma sapan kavgaları yüzünden akrabalarıma soğuk büyüdüm neden eşim de aynı şeyi yaşasın. Benim eşimde sessizin tekidir kimseye ağzını açıp ne kendini ne beni savunmaz gerek de yok zaten kocaman kadınım kendimi savunurum da derdimi anlatırım da. Evet kimseye tek kelime etmez ama bana "ben seni biliyorum sen haklısın" demesi yeter.

Cocuklarına edilen hakarete kotu davranısa da susuyormus ama adam? Bu nokta da bence is degısır
Kardes olduklarını sadece bu taraf degıl diger tarafta dusunmelı ona göre davranmalı bence.

Cocuklarına edilen hakarete kotu davranısa da susuyormus ama adam? Bu nokta da bence is degısır
Kardes olduklarını sadece bu taraf degıl diger tarafta dusunmelı ona göre davranmalı bence.
Zaten en başta yazdım ne yaşandı tam bilemem. Kaynım da eşim de hiç karışmadı sinir ve öfke haliyle biz eltiler olarak baya kızıştık onlar hiç karışmadı. Zaten olması gereken de bu. Onlar kardeş. Ha karşı tarafın eşi karısını gazlıyor eşiyle bir olup kardeşine laf söylüyorsa o çok farklı bir durum

Evet öyle malesef bu da beni çileden çıkartıyor ona göre ben abartıyorum
Bariz elle tutulur Bi tepkisi de yok
O dengesiz diyor yeterli onun için bu

Ben bana söylenenden ziyade kardesler in bagını dusunmek yerine, cocuklarıma gösterilen cırkınlıgı sorun ederım
Mevzu cocuklarımsa, kocamda kardesıde kardeslık ılıskıside umrumda olmazdı

Oydar benim eşimin gitme durumu zaten tamamen keyfi gezmek için
Mesele o değil aslında mesele bize ailemize yapılan tutuma karşı duruş sergileyememesi
Gezmek için gidecek tabi ne için gitsin. Seni anlıyorum eşin arkanda olsun istiyorsun haklısın ama bunu kardeşine gitme abine gitme diyerek sağlayamazsın gidecek en doğal hakkı.

Ben bana söylenenden ziyade kardesler in bagını dusunmek yerine, cocuklarıma gösterilen cırkınlıgı sorun ederım
Mevzu cocuklarımsa, kocamda kardesıde kardeslık ılıskıside umrumda olmazdı
Çocuklarına gösterilen çirkinliği sorun edecek tabi ve zaten kendi gitmeyerek tepkisini gösteriyordur.

Çocuklarına gösterilen çirkinliği sorun edecek tabi ve zaten kendi gitmeyerek tepkisini gösteriyordur.
Peki eşi? Çocuklarına hakaret edilecek, aval aval durup hicbirsey yapmayacak sonrada abimin evi diye o eve gidecek öyle mi?

Zaten o eve gidecek kadar yüzsüz olduğu için, çocuklarına hakaret etme cesareti buluyorlar.

Oydar kardeşlikse ki abisi büyüğü bu hukuka uygun davransa haklısınız ama bunu karşı taraf önemsemiyor ise benim eşim bunu göre göre beni çocuklarını hiçe sayarsa ben de o eşi hiçe sayarım çok net

Peki eşi? Çocuklarına hakaret edilecek, aval aval durup hicbirsey yapmayacak sonrada abimin evi diye o eve gidecek öyle mi?

Zaten o eve gidecek kadar yüzsüz olduğu için, çocuklarına hakaret etme cesareti buluyorlar.
Söylemek istemediğimi anlatamadım sanırım. İki kadın iki elti tartışıyor biri diğerine haksızlık ediyor vs ama adam hakaret etmemiş yeğenlerine bir şey dememiş bu taraf karısını savunmamış karşı taraf susturamamış diye kardeşler kopsun mu

Önceki konunuda okudum ama eltinin senle derdi ne anlayamadım ?

Benim düşündüğüm kendisine ve çocuğuna ilgi gösterilmediğini düşünüyor ki bunu sözleriyle de belirtiyor
Ve tamamen eşinin ailesine tavırlı soğuk memnuniyetsiz tavırlar sergiliyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…