Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sence şu cümleleri kuran birine hakaret davası işler mi?

Herkesi kendi gibi zannediyor işte. Kendisi evde kaldım diye koştur koştur evlendiği için seni de aynı mantıkta zannediyor. Ay aman boşver varsın evde kalmış ol herkes tarafından oradan oraya azarlanmaktan, fikirlerine değer verilmemesinden çok daha iyidir.
Yüklü bir tazminat herkesi kendisine getırır

Sence şu cümleleri kuran birine hakaret davası işler mi?

Herkesi kendi gibi zannediyor işte. Kendisi evde kaldım diye koştur koştur evlendiği için seni de aynı mantıkta zannediyor. Ay aman boşver varsın evde kalmış ol herkes tarafından oradan oraya azarlanmaktan, fikirlerine değer verilmemesinden çok daha iyidir.

Siz kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz ama hayat size öyle bir çarpar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız :) kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz ve tüm dileğim bu. Ben hiçte koştur koştur evlenmedim. Kendi kendinize kurup yazıyorsunuz hala. Beş yaşında çocuk gibisiniz. Ben sizin gibi çingenenin seviyesine düştüğüm için pişmanım. Allah asıl sizin ailenize sabırlar versin. Onlarında tepesine çökmüşsünüz zaten bu çeneyle aldığınız terbiye o kadar belli ki.

bence haklısın da bunu bu şekilde karşıya empoze edemezsin

yavaş yavaş söyleyeceksin

eşimin ablası eşimi aramış

onların depoda deterjanlar varmış annesine götürülecekmiş miş miş

görümcemde de araba var çoluğu çocuğu yok hani gitmesine engel olacak

pazar günü eşim şehrin öteki ucundaki annesine görümcemin deposundan deterjan götürecekmiş

olay da şuymuş

görümcem deterjanları almış annesine gitmiş de kv bunlar çok koyacak yerim yok demiş tartışmışlar da görümce de almış deposuna getirmiş de şimdi evdekiler bitmiş lazım olmuş

şaka mı dedim almamış kavga etmişse bırakırım kapının önüne gelirim, ister alır ister atar kendi bilir derim

annenin bu garip tavırları sadece ablana geçiyor o yüz veriyor sonra böyle oluyor vs vs

sonuç o deterjanlar gitmedi

üç ay sonra geçen eşimi aradı işte beni anneme götürsene vs

yine kapıda kendi arabası duruyor demek ki dedim eşi bir yere gidecek

ama bir yere gitmedi araba bir dakika bile

eşim geldi oturduk şunu konuştuk bunu konuştuk vs ablanın amacı eşim ona kızıyor diye anneye birlikte gitmekmiş

tek bir cümle yorum yapmadım ama arabanın gün boyu kapıda durduğunu laf arasında söyledim

bir daha onu böyle bir gerekçe ile götürmez

konu ana babaya yardım vs değil kullanılma hissi

kardeşine masa da alabilir ama bunu 20 yaşındaki kardeşi ile konuşsun mesela

annesi beğendiğimiz masa indirimde hadi al demesin

Sizin evliliğiniz gibi bir evliliği bilmemekle vuruyorsanız elektra elektra yı. Bilmemesi daha hayırlı zaten. 🤣
Ayrıca üslubunuz çok çirkin, eşinizin niye sizi sallamadığını çok düşünmeye gerek yok, ortada.
Evliliği marıfet sanmaktan oluyor bunlar 🤦‍♀️ O değilde ben şunu merak ediyorum her açtığı konuda ınsanlara hakaret edip kaos yaratmayı kenara bırakıyorum. En son kı konusunda çalışmak ıstemıyorum çevrem çalış diyor keyfın istemiyordu rahattın hanı. Kocama yaslanıyorum ben diye övünüyordun. Nasıl birden beş kuruşun hesabını yapar oldun baya tezat oldu. Beş kuruşun hesabını yapan ınsan halısını yıkamaya veremeyen nasıl rahat oluyor. Bu ne yaman çelişki

Siz kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz ama hayat size öyle bir çarpar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız :) kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz ve tüm dileğim bu. Ben hiçte koştur koştur evlenmedim. Kendi kendinize kurup yazıyorsunuz hala. Beş yaşında çocuk gibisiniz. Ben sizin gibi çingenenin seviyesine düştüğüm için pişmanım. Allah asıl sizin ailenize sabırlar versin. Onlarında tepesine çökmüşsünüz zaten bu çeneyle aldığınız terbiye o kadar belli ki.
Aşağıdan yukarıya düşülmez, çıkılır. Siz benim seviyeme bırakın çıkmayı yanından yöresinden geçemezsiniz. O seviyesizliği, o hakaretleri kim ettiyse onunla baş edilmez. Çingene olanda belli, kimin sağa sola küfürler savurduğu da belli. Valla benim ailem benimle yaşamaktan çok mutlu ama sizin aileniz dahi sizin çok abarttığınızı, haksız olduğunuzu söylediğine göre sorun ne ailenizde ne eşinizin ailesinde. Problem sizde. Eşinize söyleyemediğiniz şeyler gelip burada bana söylüyorsunuz. Önceki konularınızdan belli. Bu da size son mesajım. İşinize bakın, kişi kendinden bilir işi. Kötü söz kendisine aittir.

konu sahibinin üslubu,eşleştirilere verdiği cevaplar tartışılır ama

ben benzer durumu yaşadım. borçlarımız boyumuzu aşmış kemer sıkıyorum herşeye,eşim annesine bütçemize göre pahalıca bir telefon almıştı.can sıkıcı bir durum bu .
abisi olarak bütçesi yetiyorsa tabi ki masa alsın, gönlünden geçeni alsın ama evinin ailesinin ihtiyaçları varken şov yapmaya gerek yok

Tek bu konu özelinde haksız gorunuyo ama eski konular i okudum eşi hiç deger vermiyomus kv evine götürüp kendi De dışarı çıkıp onu yalnız bırakıyormus alınması normal yani. Kendi evini ihmal eden adam başkasına böyle kosunca göze batar

Konu sahibi sende hem eski konularını görmeye kapatmışsin hemde aşırı agresif cvplar veriyosun insan geçmişi bilmeden hakssizsin der tabiki tartışma yaşadığın kişilere bu kadar yuklenmen doğru değil

Son düzenleme:
Dayanamadim yine.Cingene seviyesi ne demek ne kadar ayip bir cumle. Sizi kiniyorum!!!!

bence haklısın da bunu bu şekilde karşıya empoze edemezsin

yavaş yavaş söyleyeceksin

eşimin ablası eşimi aramış

onların depoda deterjanlar varmış annesine götürülecekmiş miş miş

görümcemde de araba var çoluğu çocuğu yok hani gitmesine engel olacak

pazar günü eşim şehrin öteki ucundaki annesine görümcemin deposundan deterjan götürecekmiş

olay da şuymuş

görümcem deterjanları almış annesine gitmiş de kv bunlar çok koyacak yerim yok demiş tartışmışlar da görümce de almış deposuna getirmiş de şimdi evdekiler bitmiş lazım olmuş

şaka mı dedim almamış kavga etmişse bırakırım kapının önüne gelirim, ister alır ister atar kendi bilir derim

annenin bu garip tavırları sadece ablana geçiyor o yüz veriyor sonra böyle oluyor vs vs

sonuç o deterjanlar gitmedi

üç ay sonra geçen eşimi aradı işte beni anneme götürsene vs

yine kapıda kendi arabası duruyor demek ki dedim eşi bir yere gidecek

ama bir yere gitmedi araba bir dakika bile

eşim geldi oturduk şunu konuştuk bunu konuştuk vs ablanın amacı eşim ona kızıyor diye anneye birlikte gitmekmiş

tek bir cümle yorum yapmadım ama arabanın gün boyu kapıda durduğunu laf arasında söyledim

bir daha onu böyle bir gerekçe ile götürmez

konu ana babaya yardım vs değil kullanılma hissi

kardeşine masa da alabilir ama bunu 20 yaşındaki kardeşi ile konuşsun mesela

annesi beğendiğimiz masa indirimde hadi al demesin

Anladım teşekkür ederim yavaş yavaş bir şeyleri söylemek, fark ettirmeye çalışmak doğru olabilir. Haklısınız kullanılma var çünkü dediğim gibi kv benim eşyalarıma, aldığıma almadığıma çok karışır her şeyden anlıyor diye evimize bir çöp dahi alsak eşim annesine danışır o da ne nereden alınır, nasıl pazarlık yapılır her şeyide yapar. Kendisi gidip bir masayı alamaması çok komik geliyor bana. Bide pandemi var ondan olabilir diyen oldu ama bunada gülerim. Kendisi hiç sallamaz çünkü pandemiyi :)

Valla eltim birsey ister esim alir ben birsey isterim esimin kardesi alir bizim araba buyuk oldugu icin genelde esim gider ama ben birsey demem tabiki karsiliksiz kalmıyor onlar da bize kosar herhangi bir durumda baslarda garipserdim cunku ailemde yoktu boyle birsey herkes eehhh o bana nabtiki der boylelikle kimsenin kimseye bir hayri dokunmazdi bence guzel ama gercekten karsilikli olmasi sart obur turlu enayi gibi kullanilmak olurdu bu seferlik izin verin tamam sonrada hali isini hallet diyin

birde konu sahibi unutmayin annesi ona emek verdi ve eger o hayirsiz emege saygisiz bir evlat tavri takinirsa aynisini sizin emeklerinizede yapar esinizi kendizden sogutmayin birakin abisi sonucta sizle evlenince tapusu size gecmiyor bukadar darlammaxin ki yeri geldiginde kozunuzu kullanin

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Aslında dert edilecek bir mevzu değil normal şartlarda ama patlama izin altında bir birikim olduğunu hissettim.kendi evinin işlerini yapmayip baskasina öncelik vermesi sıkmış caninizi

Tek bu konu özelinde haksız gorunuyo ama eski konular i okudum eşi hiç deger vermiyomus kv evine götürüp kendi De dışarı çıkıp onu yalnız bırakıyormus alınması normal yani. Kendi evini ihmal eden adam başkasına böyle kosunca göze batar

Konu sahibi sende hem eski konularını görmeye kapatmışsin hemde aşırı agresif cvplar veriyosun insan geçmişi bilmeden hakssizsin der tabiki tartışma yaşadığın kişilere bu kadar yuklenmen doğru değil

Eski konularımı başta çok biliyorlardı ama aç diye ısrar ettiler :) sonra gidip kendileri uğraşmış bulmuşlar :D buldukları iyi oldu herkes neyin ne olduğunu gördü teşekkür ederim. Bundan sonra açacağım haklısınız görülmesi daha iyi...

Bence eşinize karışmamalısınız, parasını o verecek olsa bile aile ile ilgili konulara pek müdahil olmamanızı tavsiye ederim hemde sizin de sinirleriniz bozulmamış olur, diğer hususları bu konudan bağımsız konuşmanız daha iyi olabilir evle ilgili şeyleri harcama ile ilgili şeyleri, ama sert üslup sizi haklıyken haksız duruma düşürür bu yüzden sinirlenmemeye çalışın lütfen

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Bence haklısın,araba olmaz uzaklık olur falan o zaman tabiki yardımcı olsun. Ama her imkan varken ve sağlık sorunu yokken eşinin yapması neden gerekli anlamadım bende. Ben olsam kullanılıyor diye düşünürüm birden fazla ise bu durum

Neyi bu kadar büyüttünüz anlamadım ben. Bence önceden bu aileye bir takıntınız var, şimdi her şey gözünüzde büyüyor. Eşinize bu kadar baskı yapmayın derim ben. Bir çalışma masası için değmez.

Ayrıca burda bir üyeye çok çirkin bir üslupla bir şeyler yazmışsınız, bekârlık başına vurdu falan diye. Arkadaşım, bakın ben evliyim mesela ama evlenince hayatta başka bir boyuta geçmedim. Başım göğe de ermedi. Neden evliliğiniz ve kocanızla var olmaya çalışıyorsunuz ki ? Siz bir birey değil misiniz ? Yani yıl olmuş 2020, şu koca her şeydir, evde kalmış kız kafasından falan bir çıkın ya. Gerçekten bir kadının, başka bir kadına söyledikleri karşısında nutkum tutuldu. Siz evlenmişsiniz de ne olmuş, oturmuş evde tırnaklarınızı yiyorsunuz. Kafa yapınızı değiştirmelisiniz. Yoksa evlilik de yaramaz, bekârlık da. Ayıp denen bir şey var... Uslubunuza biraz dikkat edin bence.

Eşinizin ailesiyle ya da eşinizle diğer problemleriniz ayrı bir başlık konusu, fakat kardeşine çalışma masası almasının bunlarla alakası yok. Herkes kardeşine çalışma masası alabilir, gayet normal bir durum, hayatı bu kadar yaşanmaz kılmayın. Yapması lazım mı değil mi, bırakın da eşiniz kendi karar versin, aklı fikri var değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X