Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Az sakin, eşiniz fizana gitmiyor. Gene sizin esiniiiz, alt üstü bir masa için ailesine yardımcı oluyor.

Gene de çok icsellestirirseniz bosanin bari napalim

ben coğu yorumu anlamıyorum. kızlar eşiniz eviniz için bir adım atmazken kılını kıpırdatmazken annesine böylesine koşturmasına gercekten normal mi bakıyorsunuz? Tabi ki herkes annesine ailesine yardım etmek ister ve etmeli de ama kendi evi içinde o mücadelesi yoksa eşini yok sayıyorsa burada ters giden bir şeyler vardır... Konu sahibi haklısınızzzzzz.. Asla yumuşamayın. sizinle laf ebeliği yapıyor aptal yerıne koymasına müsade etmeyin.
Fark etmedin mi. Kim derdini anlatsa millet konu sahibine saldiriyor. Konu sahibi bencede hakli.. haksizda olabilirdi.. "haksizsin" de geç. Millet resmen saldiiriiyor.. yok fesat yok bilmem ne

Kendi evimize birşey alırken elli kere düşünürüm çoğu şeyi sallarım gerek yok diye.Kıyafet ws... konusunda da böyleymişim.Ama yiğenim için harcadığım para hiç dokunmaz ayrıca çalışmıyorum bile.Bu arada ablamlarım da her imkanı var ihtiyaçları olduğu için yapmıyorum.Bence çok tepki göstermişsiniz herkesin yeri ayrı kıyaslama yapmamak gerek.
Cnm sorun bence o dgl. Bacisina ne aliyosa alsin eyv. Ama evinede yapsin. Birde bakalim.konu sahibinin durumu iyimi. Nice insan taniyorum karisina gelice para yok ama sülalesine gelince para var. 😐

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Yarısına kadar okuyunca seni haksız bulmuştum ama yarısından sonra bir halıyı bile yıkamaya göndermeyen herifin kardeşine masa alması bana da abes geldi. O zaman sen de 5 kurusun hesabını yapma. Ara hali yıkamacıyı gelsin götürsün. Halı yıkamacıya para vermem lazım deyip emri vaki yap. Bir şeyler yapmasını bekleyip sinirini bozacağına kendi bildiğini yap kocanın siniri bozulsun 🤷‍♀️

Arkadaşlar “konu sahibi haklı üstüne gitmişler yersiz eleştirmişler” vs tarzında birine destek olmak istiyorsanız öncelikle bir kriteriniz olmalı. Misal dünyanın en haklı insanı da olsa açtığı konuda, işine gelmiyor diye yorum yapan üyeye ‘kudur köpek’ diye yorum yapan birini savunmazdım. Ve bunun dışında ötesinde berisinde bir çok hakaret içeren cümleler.. Yani benim kriterim bu ama siz bunları görmezden geliyorsanız da saygı duyarım.. Toplum içinde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanların bastırılmış öfkelerini boşaltma yeri değil burası.

Ay nekdr abartılmıs.
Masa nekadr bilmiyrm ama alsa nolur bi masa kardesine?
Kvdeniz su pandemide nasıl gidip masa alsın kadın yani?
Bence siz abartmıssınız.

Arkadaşlar “konu sahibi haklı üstüne gitmişler yersiz eleştirmişler” vs tarzında birine destek olmak istiyorsanız öncelikle bir kriteriniz olmalı. Misal dünyanın en haklı insanı da olsa açtığı konuda, işine gelmiyor diye yorum yapan üyeye ‘kudur köpek’ diye yorum yapan birini savunmazdım. Ve bunun dışında ötesinde berisinde bir çok hakaret içeren cümleler.. Yani benim kriterim bu ama siz bunları görmezden geliyorsanız da saygı duyarım.. Toplum içinde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanların bastırılmış öfkelerini boşaltma yeri değil burası.

Ağzımdan kötü cümle çıkmasını ne kadar bekliyordunuz değil mi :) bakın istediğiniz oldu. Asıl fesatlar çok belli oluyor. Önce herkes kendisine baksın.

Ağzımdan kötü cümle çıkmasını ne kadar bekliyordunuz değil mi :) bakın istediğiniz oldu. Asıl fesatlar çok belli oluyor. Önce herkes kendisine baksın.
Arkadasim Seni tanimayuz etmeyiz neden agzindan kotu bisey cikmasini bekleyelim acaba sen biraz kendini fazla mi onemsiyorsun. Biz kendimize baktigimiz icin senin soylediklerim tavrin tuhaf geliyor zaten bize.☺️

Valla umurumda değilsiniz kendinizi bu kadar önemsemeyin yahu altı üstü bir masa için konu açacak sinirden deli olacak birisiniz benim gözümde 😊 ben hala size profilini açan arkadaş gibi gizli profilinizi açarsınız diye ara ara bakıyordum o sıra arkadaşlara ettiğiniz hakaret ve küfürleri gördüm. Yoksa yaşam tarzınız budur küfür hakaret ile bütünleşmiş de olabilirsiniz. O sizin bileceğiniz iş inanın 👏🏻

Hem yalan soyluyor hem kit kanaat geciniliyor masanin ucreti karsilaniyor ama evdeki halilari yikatmaya para olmuyor
Yani sonuc bu iken neden linclendiginizi anlayamadim

Yani tamam. Konu sahibinin bu konusunda hatası var. Hatta hakaret edecek kadar da yanlş bir yol izlemiş ama şu alntıladığınız eski konularnda ne gibi bir yanlışı var anlamadım ben.. Konu sahibinin üzerine siz de çok gittiniz.. Hata ettinis üzgünüm. Evet herkes yaşadığını bilir. Biz bize anlatılan kadarına yorum yaparız. Eski konularndan belli ki bezdirmişler konu sahibini ailecek o da en ufak şeye haliyle patlıyor.. Kocasında iş yok zaten..
Bu üye ne zaman konu açsa konusunda katliam oluyor ve yorum yapanların çoğu banlanıyor. Neden sizce :KK51:

Hakaret davası açılmasından da korkmuyorlar garip ne diyeyim cahillik mi diyeyim ne diyeyim
Sence şu cümleleri kuran birine hakaret davası işler mi?
Ayyy bır de ben koca meraklısı oldum evde kalmışım yavv bak bak evde kaldım moduna girip konu açmışım yorum yapmışımda benım mı haberım yok aksıne sureklı reddettığım ıcın akrabaların boş konuştuğunu söylemiştim gidip onu okumuş. Hayır yanı herkes evlilik kafasında olmuyor demek ki öncelikleri farklı özel hayatımı çok merak ediyorsa şu an iki senedir evlenmek için kırk takla atan bir erkek arkadaşım var. Bu sene daha yeni aileler tanışcak ama hala önceliğim atanmak 🤷🏼‍♀️
Herkesi kendi gibi zannediyor işte. Kendisi evde kaldım diye koştur koştur evlendiği için seni de aynı mantıkta zannediyor. Ay aman boşver varsın evde kalmış ol herkes tarafından oradan oraya azarlanmaktan, fikirlerine değer verilmemesinden çok daha iyidir.

Ben bir sorun göremedim. Alabilir taşıyabilir. Sorun onlara alması degil size yardımcı olmaması bence

Hem yalan soyluyor hem kit kanaat geciniliyor masanin ucreti karsilaniyor ama evdeki halilari yikatmaya para olmuyor
Yani sonuc bu iken neden linclendiginizi anlayamadim

Çünkü ortalık karıştırmayı sevenler var :) ben Mune ye gerekli mesajları attım.

Beni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.

Sizin evliliğiniz gibi bir evliliği bilmemekle vuruyorsanız elektra elektra yı. Bilmemesi daha hayırlı zaten. 🤣
Ayrıca üslubunuz çok çirkin, eşinizin niye sizi sallamadığını çok düşünmeye gerek yok, ortada.

Beni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.
Uslubunuz çok çirkin 👎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X