Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde sana nasıl öğüt vermiş okudun mu skfjsjdjd. Şaka gibi. Sanki çok güzel evliliği varmış gibi slfkskjdnd.Uyumuşum @Oliviaa kuzum yorumunu yeni gördüm. Valla ben öyle koşa koşa erken yaşta evliliğe kocaya gidemem. Arkadaş herhalde yorumlarımı okumuşta senı okurken yaptığı hatayı bende de yapıp okuduğunu anlayamamış. Evde kalmış ne bu arada ? Daha yaşım yeni 27 hatta 26 ne yapıcaktım mezun olur olmaz kocaaaaaa kocaaaa ben kocaaaa ıstıyorum diyim ilk önüne gelenle evlenecek miydim ? Ama kötu bir haberım var H Hilde_ ben kaç tane muhendis doktor yakmış insanım bunlarıda okusaydın. Ben öyle evlenip koca görümce evlilik dıye dıye gunde 2446777 kere dedikodusunu yapıp koluma bilezikleri takıp o kısır günlerine katılamam.
Bütün yorumları okudun mu? Ben kimsenin üzerine durup dururken gitmedim. Alt tarafı bir yorum yaptım, ne hadsizliğim kaldı ne şımarıklığım. Kendi açtığım konu hakkında bile baskıcı, kardeşine karışan maydanoz oldum. Mal oldum, köpek oldum. Onun bana bunları söyleme hakkı var mı sizce? Ben mi onun üzerine gitmiş oluyorum. Üstüne üstlük buradaki arkadaşımıza kalkıp koca meraklısı evde kalmış dedi, sende evlen beni anlarsın dedi. E bende o yüzden eski konularını attım. Eski konularını bu yüzden açamıyor, çünkü bi dolu bu şekilde konusu var. Kendi hayatına bakmadan milletin hayatını eleştiriyorsa bu yorumları göze almak zorunda. Her konusunda ortalığı birbirine katmış, bu konusunda da aynı şeyi yaptı. Seni sitede seviyorum, bu üslupsuz yüzünden seninle tartışmak istemiyorum. Ama objektif bakmak istiyorsan bütün yorumları oku derim.Yani tamam. Konu sahibinin bu konusunda hatası var. Hatta hakaret edecek kadar da yanlş bir yol izlemiş ama şu alntıladığınız eski konularnda ne gibi bir yanlışı var anlamadım ben.. Konu sahibinin üzerine siz de çok gittiniz.. Hata ettinis üzgünüm. Evet herkes yaşadığını bilir. Biz bize anlatılan kadarına yorum yaparız. Eski konularndan belli ki bezdirmişler konu sahibini ailecek o da en ufak şeye haliyle patlıyor.. Kocasında iş yok zaten..
Googlea "gezmeyentavuk kadınlar kulübü" yazarsanız açtığı bütün konular çıkıyor, bunun gibi daha bir sürü konusu var, neden açmak istemedi çok belli aslında.Sağol kardeş eline sağlık toplamış gelmişsin geçmişi değilse açacağı yok konu sahibinin
Aç tavuk düşünde kendini darı ambarında görürmüşBirde sana nasıl öğüt vermiş okudun mu skfjsjdjd. Şaka gibi. Sanki çok güzel evliliği varmış gibi slfkskjdnd.
Ben konu sahibi için "hakaret edecek kadar yanlş yol izlemiş" derken size yazdığı yorumları kastettim ve beğenmediğimi belirtip hakaretlerini şikayet ettim zaten.. Senin Yorumlarını bende seviyorum destekliyorum da canım sadece eski konularına bakınca (eski konularndaki yorumları okumadım) kadını bezdirmişler eşi de tuz biber ekmiş her fırsatta haksz ama patlamş sonunda demek istedim.. İyi günler dilerimm efenimm .Bütün yorumları okudun mu? Ben kimsenin üzerine durup dururken gitmedim. Alt tarafı bir yorum yaptım, ne hadsizliğim kaldı ne şımarıklığım. Kendi açtığım konu hakkında bile baskıcı, kardeşine karışan maydanoz oldum. Mal oldum, köpek oldum. Onun bana bunları söyleme hakkı var mı sizce? Ben mi onun üzerine gitmiş oluyorum. Üstüne üstlük buradaki arkadaşımıza kalkıp koca meraklısı evde kalmış dedi, sende evlen beni anlarsın dedi. E bende o yüzden eski konularını attım. Eski konularını bu yüzden açamıyor, çünkü bi dolu bu şekilde konusu var. Kendi hayatına bakmadan milletin hayatını eleştiriyorsa bu yorumları göze almak zorunda. Her konusunda ortalığı birbirine katmış, bu konusunda da aynı şeyi yaptı. Seni sitede seviyorum, bu üslupsuz yüzünden seninle tartışmak istemiyorum. Ama objektif bakmak istiyorsan bütün yorumları oku derim.
Valla kuzum o zaman patlamayı burada değil eşine eş ailesine yapacak. Kim kime gücü yeterse yapmayacak,yapmamalı. Yaparsa alır böyle cevabını. Eş ailesine cevap veremeyip gelip burada millete saldırmanın alemi yok.Ben konu sahibi için "hakaret edecek kadar yanlş yol izlemiş" derken size yazdığı yorumları kastettim ve beğenmediğimi belirtip hakaretlerini şikayet ettim zaten.. Senin Yorumlarını bende seviyorum destekliyorum da canım sadece eski konularına bakınca (eski konularndaki yorumları okumadım) kadını bezdirmişler eşi de tuz biber ekmiş her fırsatta haksz ama patlamş sonunda demek istedim.. İyi günler dilerimm efenimm .![]()
O konuda hemfikiriz. Eşne ve ailesne brşey dymeyyp gelp burada hakaret edip ego tatmin etmesi tam bir fiyaskoValla kuzum o zaman patlamayı burada değil eşine eş ailesine yapacak. Kim kime gücü yeterse yapmayacak,yapmamalı. Yaparsa alır böyle cevabını. Eş ailesine cevap veremeyip gelip burada millete saldırmanın alemi yok.
İyi günler![]()
Ayyy bır de ben koca meraklısı oldum evde kalmışım yavv bak bak evde kaldım moduna girip konu açmışım yorum yapmışımda benım mı haberım yok aksıne sureklı reddettığım ıcın akrabaların boş konuştuğunu söylemiştim gidip onu okumuş. Hayır yanı herkes evlilik kafasında olmuyor demek ki öncelikleri farklı özel hayatımı çok merak ediyorsa şu an iki senedir evlenmek için kırk takla atan bir erkek arkadaşım var. Bu sene daha yeni aileler tanışcak ama hala önceliğim atanmakBütün yorumları okudun mu? Ben kimsenin üzerine durup dururken gitmedim. Alt tarafı bir yorum yaptım, ne hadsizliğim kaldı ne şımarıklığım. Kendi açtığım konu hakkında bile baskıcı, kardeşine karışan maydanoz oldum. Mal oldum, köpek oldum. Onun bana bunları söyleme hakkı var mı sizce? Ben mi onun üzerine gitmiş oluyorum. Üstüne üstlük buradaki arkadaşımıza kalkıp koca meraklısı evde kalmış dedi, sende evlen beni anlarsın dedi. E bende o yüzden eski konularını attım. Eski konularını bu yüzden açamıyor, çünkü bi dolu bu şekilde konusu var. Kendi hayatına bakmadan milletin hayatını eleştiriyorsa bu yorumları göze almak zorunda. Her konusunda ortalığı birbirine katmış, bu konusunda da aynı şeyi yaptı. Seni sitede seviyorum, bu üslupsuz yüzünden seninle tartışmak istemiyorum. Ama objektif bakmak istiyorsan bütün yorumları oku derim.
Aaa bu nasıl üslup ya huKudur köpek
Bence gercekci oldugumiz icin bize tuhaf geliyor zatenÇoğunluk yine linç girişiminde.
Bir kere erkekte kadında evlendiğinde önceliği kendi ailesidir.
Eğer kendi evinde eksik varsa maddi manevi başkalarına vermemeli annesi kardeşi bile olsa.
Kadın halıları yıkattırıcaz vermiyor kocam diyor. Perde yaptırdık almaya gitmiyor diyor. Ama çalışma masasına hemen hallederim diyorsa bunda hiç abeslik yokmu yoksa burdaki kadınların çoğu iyilik meleğimi?
Biraz gerçekçi olun!
Ki kayınvalidesi de herşeyi bilen kendihalledebilen biriymiş çalışma masasında halledebilir bence.
Önce parayı ben vermiyorum deyipte sonra ben alıcam demekte bir tuhaf
Bende buradaki anlattığı duruma göre cevap verdim ötesini bilemem aralarında ne geçiyordur VS. Kim kime ne diyodur falan.Bence gercekci oldugumiz icin bize tuhaf geliyor zaten ☺
premses degiliz dedigi isleri oda yapabilir herseyi erkekten beklemek nedir!!! Ayricaaa burada anlattigi kadar biliyoruz mis mis mis o bu laflarla acaba adama kayinvaldesine neler diyordur!!!