Yüklü bir tazminat herkesi kendisine getırırSence şu cümleleri kuran birine hakaret davası işler mi?
Herkesi kendi gibi zannediyor işte. Kendisi evde kaldım diye koştur koştur evlendiği için seni de aynı mantıkta zannediyor. Ay aman boşver varsın evde kalmış ol herkes tarafından oradan oraya azarlanmaktan, fikirlerine değer verilmemesinden çok daha iyidir.
Sence şu cümleleri kuran birine hakaret davası işler mi?
Herkesi kendi gibi zannediyor işte. Kendisi evde kaldım diye koştur koştur evlendiği için seni de aynı mantıkta zannediyor. Ay aman boşver varsın evde kalmış ol herkes tarafından oradan oraya azarlanmaktan, fikirlerine değer verilmemesinden çok daha iyidir.
Evliliği marıfet sanmaktan oluyor bunlarSizin evliliğiniz gibi bir evliliği bilmemekle vuruyorsanızelektra yı. Bilmemesi daha hayırlı zaten.
Ayrıca üslubunuz çok çirkin, eşinizin niye sizi sallamadığını çok düşünmeye gerek yok, ortada.
Aşağıdan yukarıya düşülmez, çıkılır. Siz benim seviyeme bırakın çıkmayı yanından yöresinden geçemezsiniz. O seviyesizliği, o hakaretleri kim ettiyse onunla baş edilmez. Çingene olanda belli, kimin sağa sola küfürler savurduğu da belli. Valla benim ailem benimle yaşamaktan çok mutlu ama sizin aileniz dahi sizin çok abarttığınızı, haksız olduğunuzu söylediğine göre sorun ne ailenizde ne eşinizin ailesinde. Problem sizde. Eşinize söyleyemediğiniz şeyler gelip burada bana söylüyorsunuz. Önceki konularınızdan belli. Bu da size son mesajım. İşinize bakın, kişi kendinden bilir işi. Kötü söz kendisine aittir.Siz kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz ama hayat size öyle bir çarpar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız :) kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz ve tüm dileğim bu. Ben hiçte koştur koştur evlenmedim. Kendi kendinize kurup yazıyorsunuz hala. Beş yaşında çocuk gibisiniz. Ben sizin gibi çingenenin seviyesine düştüğüm için pişmanım. Allah asıl sizin ailenize sabırlar versin. Onlarında tepesine çökmüşsünüz zaten bu çeneyle aldığınız terbiye o kadar belli ki.
Haklısınız herkes kendi yaşadığını bilir eşi öle bir moddaysa haklıCnm sorun bence o dgl. Bacisina ne aliyosa alsin eyv. Ama evinede yapsin. Birde bakalim.konu sahibinin durumu iyimi. Nice insan taniyorum karisina gelice para yok ama sülalesine gelince para var.
Dayanamadim yine.Cingene seviyesi ne demek ne kadar ayip bir cumle. Sizi kiniyorum!!!!Siz kendinizi çok bir şey sanıyorsunuz ama hayat size öyle bir çarpar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız :) kınadıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz ve tüm dileğim bu. Ben hiçte koştur koştur evlenmedim. Kendi kendinize kurup yazıyorsunuz hala. Beş yaşında çocuk gibisiniz. Ben sizin gibi çingenenin seviyesine düştüğüm için pişmanım. Allah asıl sizin ailenize sabırlar versin. Onlarında tepesine çökmüşsünüz zaten bu çeneyle aldığınız terbiye o kadar belli ki.
bence haklısın da bunu bu şekilde karşıya empoze edemezsin
yavaş yavaş söyleyeceksin
eşimin ablası eşimi aramış
onların depoda deterjanlar varmış annesine götürülecekmiş miş miş
görümcemde de araba var çoluğu çocuğu yok hani gitmesine engel olacak
pazar günü eşim şehrin öteki ucundaki annesine görümcemin deposundan deterjan götürecekmiş
olay da şuymuş
görümcem deterjanları almış annesine gitmiş de kv bunlar çok koyacak yerim yok demiş tartışmışlar da görümce de almış deposuna getirmiş de şimdi evdekiler bitmiş lazım olmuş
şaka mı dedim almamış kavga etmişse bırakırım kapının önüne gelirim, ister alır ister atar kendi bilir derim
annenin bu garip tavırları sadece ablana geçiyor o yüz veriyor sonra böyle oluyor vs vs
sonuç o deterjanlar gitmedi
üç ay sonra geçen eşimi aradı işte beni anneme götürsene vs
yine kapıda kendi arabası duruyor demek ki dedim eşi bir yere gidecek
ama bir yere gitmedi araba bir dakika bile
eşim geldi oturduk şunu konuştuk bunu konuştuk vs ablanın amacı eşim ona kızıyor diye anneye birlikte gitmekmiş
tek bir cümle yorum yapmadım ama arabanın gün boyu kapıda durduğunu laf arasında söyledim
bir daha onu böyle bir gerekçe ile götürmez
konu ana babaya yardım vs değil kullanılma hissi
kardeşine masa da alabilir ama bunu 20 yaşındaki kardeşi ile konuşsun mesela
annesi beğendiğimiz masa indirimde hadi al demesin
Aslında dert edilecek bir mevzu değil normal şartlarda ama patlama izin altında bir birikim olduğunu hissettim.kendi evinin işlerini yapmayip baskasina öncelik vermesi sıkmış caniniziMerhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Tek bu konu özelinde haksız gorunuyo ama eski konular i okudum eşi hiç deger vermiyomus kv evine götürüp kendi De dışarı çıkıp onu yalnız bırakıyormus alınması normal yani. Kendi evini ihmal eden adam başkasına böyle kosunca göze batar
Konu sahibi sende hem eski konularını görmeye kapatmışsin hemde aşırı agresif cvplar veriyosun insan geçmişi bilmeden hakssizsin der tabiki tartışma yaşadığın kişilere bu kadar yuklenmen doğru değil
Bence haklısın,araba olmaz uzaklık olur falan o zaman tabiki yardımcı olsun. Ama her imkan varken ve sağlık sorunu yokken eşinin yapması neden gerekli anlamadım bende. Ben olsam kullanılıyor diye düşünürüm birden fazla ise bu durumMerhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?