- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayi
Korundugumuz halde hamile kaldim kiyamadim kuzuma mucize gibi biseydi
Kondom yada gericekilme ile cunku ilac kullanamiyodum emzirdigim icinNasıl korunuyodunuz? İkinciden çok ilke takıldım aslında. Çok çabuk hamile kalmışsınız. Benim annem hep tembihledi bana evlenirken 2 sene sakın dikkat et dedi.
Nasıl korunuyodunuz? İkinciden çok ilke takıldım aslında. Çok çabuk hamile kalmışsınız. Benim annem hep tembihledi bana evlenirken 2 sene sakın dikkat et dedi.
Kondom yada gericekilme ile cunku ilac kullanamiyodum emzirdigim icin
vallaha bende öyle diyordum şans eseri eşim buldu sonra düzeldik ve bulursan sakın kimsenin yanında da söyleme buldun diye yine yaparlar Allah korusun cnm tabi benim böyle oldu belki senin durum farklıdır ama yinede tedbirli olAy aklima da geldi biliyomusun ama konduramadim bi turlu kim niye yapsin dedim...
Karşınıza alıp açık açık konuşun. Bu şekilde kendinizi yersiniz anca. Bir de kv falan tavırlarını izleyin, size karşı dolduruyor olabilir mi? Aynısı başıma geldi aylarca ağzından tek laf alamadım sonra sebep kv çıktı...Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
Onun birlikte oturmakla ya da ailesinin sosyal olmasıyla hiç bir alakası yok canım maalesef.
Sana bi örnek vereyim. Benim kaynana ve ailesi asosyal insanlardır.
Kaynanaya gittiğimizde yüzümüze bakmaz, oğluyla ilgilenmez hatta sürekli oğluna salak, köpek vs diye hitap eder, ben sinirlenirim doğal olarak. Tv'den gözünü ayırmaz, ağzından kelime çıksa şaşarsın, benim ailemde de tam tersidir sohbet muhabbet vs.
Ama kaynanama kızı ve damadı gelsin tv'yi kapattırır onlarla sohbet etmek için, türlü şaklabanlıklar yapar, hatta annecim gelmeseydiniz kocanla gezseydiniz yavrumm der kızına. Kocanla birlikte vakit geçir der.
Eşime bunu söylediğimde sen yanlış anlıyorsun der, bizimle tek kelime konuşmayan annesini savunur hala.
Gideceğimiz zaman yarım saat geç kalalım ya da bayramlarda ilk benim aileme gidelim kıyamet kopar, kaynana küser eşim onu güldürmeye çalışır sürekli.
Ayy saçma sapan bir ortam yani, yav çok eğleniyorum der bide eşim.
Ne konuda eğleniyor 3 yıldır anlamış değilim. Annesinin küsmesine mi eğleniyor, kendi salak salak onunla barışmak için yaptığı espirilere mi eğleniyor, annesinin sürekli evlat ayrımı yapmasına eğleniyor ya da ona salak, köpek, domuz demesine mi eğleniyor bilmiyorum. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyor bende çözemedim.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. sadece fizik olarak büyümüş bi oğlan çocuğu daha..
Gerçi ev içindeki durumlarınız nasıl?? Karı koca ilişkiniz.. muhabbetiniz gibi?
Benim eşim de ilk zamanlar böyleydi 3 yıl kadar böyle çektim.. arada bi atakları yine tutuyodu ama son 1 yılı aşkın 2 yıla yakındır topladı artık.. evim evim güzel evim der.. yılmadan bıkmadan konuşa anlata sonunda dank etti kafasına.. arada bikaç şeyler de yaşandı bu noktaya geldik şükür..
Hiç konuşmayı denediniz mi?? Ya gerçekten bi sebebi var evde huzur bulamıyo.. veya öküz modeli..
Canim kendini uzme birak kendi halinde biraz takilsin..cok ustune dusme yazdigin gibi daha cok kacar hatta daha cok uzulursun..bazi seylerden mahrun birakki yaptigi hatanin farkina varsin kendine ceki duzen versin..belki biliyorsundur esimle bir aydir gorusmuyoruz..ve ayrildik dogumdan sonrada bosancaz..benim yasadiklarimi yasamani istemem..akillica adimlarla yuvani kurtar.
bu adam sizi sevmiyor kendinizi kandırmayın.Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo b
vallaha bende öyle diyordum şans eseri eşim buldu sonra düzeldik ve bulursan sakın kimsenin yanında da söyleme buldun diye yine yaparlar Allah korusun cnm tabi benim böyle oldu belki senin durum farklıdır ama yinede tedbirli ol
Annesi eşiniz oraya gitmeyi istemesin sizinle güzel vakit geçirsin diye bilerek mi böyle kötü davranıyor acaba
Hani çok lezzetli yemek yapan bir kv , evine oğluyla gelini geldiğinde yemekleri çok kötü yapmış ya , sırf oğlu annem çok güzel yemek yapıyor diyemesin diye .
bu hikaye geldi aklıma sizin yorumu okuyunca
Ailesiyle olmasi gerektigi gibi aramiz canim cok mic mic degilim gorevimi yapiyorm amaNe nazlı bir adammış, çocuğuna dondurma alırken bile suratı düşüyor, hareket eden bebeğine dokun diyorsunuz dokunmak issemiyorum diyor
Poh pohlanmış kabarmış iyice
Çok saygısızca yaptığı, ama birazcık kendinizi saydırın, sizde Anne siniz, elinizden geleni yapıyorsunuz zaten
Hizmetinizde saygınızda bir kusurunuz yok sizden daha ne yapmanızı isityor ?
Ailesiyle aranız iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?