Eşim mutsuz...

Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayi

Kocaniza 2.cocuk fazla gelmis, o yüzden size dokunmak istemiyor. Zaten sıkıldıgınıda belli etmis. Sürekli ailesine giderek sorumluluklarindan kacip, rahatliyor bence

Korundugumuz halde hamile kaldim kiyamadim kuzuma mucize gibi biseydi

Nasıl korunuyodunuz? İkinciden çok ilke takıldım aslında. Çok çabuk hamile kalmışsınız. Benim annem hep tembihledi bana evlenirken 2 sene sakın dikkat et dedi.

Nasıl korunuyodunuz? İkinciden çok ilke takıldım aslında. Çok çabuk hamile kalmışsınız. Benim annem hep tembihledi bana evlenirken 2 sene sakın dikkat et dedi.
Kondom yada gericekilme ile cunku ilac kullanamiyodum emzirdigim icin

Sacma bu bence. O yeni arayislara girmistir. Uzulme ama hersey konusark oluyor bence konus niye boyle davraniyorsun diye bi derdi vardir belki.

Aslında hiçbi zaman düzenli sex hayatını oturtamadınız benim anladığım.

Yanlış anlamayın. Sizi suçlamıyorum. Evliliğinizde eşinle beraber yapmışsınız bu yanlışları. Oturup ne zaman çocuk sahibi olmak istediğinizi kaç çocuk istediğinizi konuşmanız gerekirdi mesela. Sonra da her şeyi siz bozmuşsunuz gibi sizden çıkaramaz hıncını.

Kondom yada gericekilme ile cunku ilac kullanamiyodum emzirdigim icin

Geri cekilme bir yöntem degildir ve sanirim bunu sende biliyordun. Niyese bu bebis biraz "Kim bilir ikinci ile eve baglarim" düsüncesi ile yapilmis gibi seziyorum.

Tabi artik is isten gecmis. O yavru öyle yada böyle gelecek. Yapacagin sey ise mutlu yuva hazirlamak, ve mutlu yuva icin illa baba buna dahil olmak zorunda degil. Ilk basta kendini tamamen cek esinden. Isteklerinede karsilik verme. Abisine gitmek istiyorsa yalniz gitsin. Sen o sirada kizin ile gez, yada kuaföre, avm'ye git, yani kendine odaklan.

Ha bide esin ile saglam bir konusma yap. Eger degismezse, bu cocuga ve yuva'ya sahip cikmazsa keyfi bilir. "Ben sensizde yaparim" mesajiini ver. Ondan sonra iste bu yukardaki dediklerimi yap. Halen degisim yoksa bosanmayi düsün bence. Yada en azindan bir süre annenlere git.

Geri Çekilme korunma yöntemi değildir diye kazen kamu spotu hazırlamalı...

Kondom da bilinen markalardan olmalı ve usulüne uygun kullanılmalı 3.de gelmesin bari diye söylüyorum olanlara Allah ömür versin

Ay aklima da geldi biliyomusun ama konduramadim bi turlu kim niye yapsin dedim...
vallaha bende öyle diyordum şans eseri eşim buldu sonra düzeldik ve bulursan sakın kimsenin yanında da söyleme buldun diye yine yaparlar Allah korusun cnm tabi benim böyle oldu belki senin durum farklıdır ama yinede tedbirli ol

Kusura bakma arkadaşım da senin eşin onun ailesiyle de olsan yine mutlu olmaz.

Çünkü sen bu adam için ağzınla kuş tutup k.ç.nla yolsan yine de yaranamazsın.

Karşınıza alıp açık açık konuşun. Bu şekilde kendinizi yersiniz anca. Bir de kv falan tavırlarını izleyin, size karşı dolduruyor olabilir mi? Aynısı başıma geldi aylarca ağzından tek laf alamadım sonra sebep kv çıktı...

Goren de kendi hamile kendi doguracak
kendi emzidecek kendi geceleri uyanacak kendi altini degistirecek kendi oyalacak surekli...elbet bunlari yapacaktir ama butun gun degil...butun gun sen ugrasacaksin ikisiyle de kendi sadece eve para getirecek...
bide burnu havada. ..cakacaksin soyle agzinin ortasina iki tane
bide hassas takiliyor adamcik...

Annesi eşiniz oraya gitmeyi istemesin sizinle güzel vakit geçirsin diye bilerek mi böyle kötü davranıyor acaba

Hani çok lezzetli yemek yapan bir kv , evine oğluyla gelini geldiğinde yemekleri çok kötü yapmış ya , sırf oğlu annem çok güzel yemek yapıyor diyemesin diye .
bu hikaye geldi aklıma sizin yorumu okuyunca

Arada ne tür şeyler yaşadınız , dank etmesini nasıl sağladınız

Akıllıca adımlar nelerdir nasıl davranmak gerekir

Bizim kadınlarımız daha olgun erkeklerden. .Erkekler evliliğe hazır olmalı bir kere..evlenmis çocuk olmuş şimdi ikincisi yolda hep sorumluluk..aileye kaçmak en kolayı ama sizi düşünmesi lazım. .kendini ailesine begendirmeye çalışıyor galiba..zor valla bu durum..Allah yardımcınız olsun zaten bu halinize herseyi Yapiyormussunuz ama yinede yaranilmiyor işte. .

Tam olarak ne buldunuz ve bulduğunuzu ne yaptınız

Keşke öyle olsa :)) Eşim de hep der annem böyle napayım diye.
Bana ilk evlendiğim zamanlar çok ters gelmişti bu durum hep söylerdim eşime, annen çok ayrım yapıyor diye.
Annem böyle bu saatten sonra değiştiremem dedi, bende o şekilde idare ediyorum farkındayım sadece sana ve bana böyle davrandığının dedi, bende o nedenle söylemiyorum artık. Tek kelime ne oğluna ne bana sormaz, nasılsınız bile demez, biz sorarız, tek kelime cevaplar verir :)))

Ne nazlı bir adammış, çocuğuna dondurma alırken bile suratı düşüyor, hareket eden bebeğine dokun diyorsunuz dokunmak issemiyorum diyor
Poh pohlanmış kabarmış iyice
Çok saygısızca yaptığı, ama birazcık kendinizi saydırın, sizde Anne siniz, elinizden geleni yapıyorsunuz zaten
Hizmetinizde saygınızda bir kusurunuz yok sizden daha ne yapmanızı isityor ?
Ailesiyle aranız iyi mi?

Ailesiyle olmasi gerektigi gibi aramiz canim cok mic mic degilim gorevimi yapiyorm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…