- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Sklyomus bizimleneden mutsuzmuş?
Merhaba kizlar...
Nasil baslayayim, nereden baslayayim bilemiyorum 3 yillik evliyim 2 yasinda bir kizim var, suanda 2. Bebegimizi bekliyorum. Esimle cok severek isteyerek evlendik. Sorun şu ki esim evimizde cok mutsuz fakat ailesinin yaninda cok mutlu. Hep onlarla olmak istiyor, ve bu durum beni çok uzuyor. Sirf bu yuzden bende cok mutsuzum... dusunsenize evde surekli surat asiyor ailesinin yaninda bambaska oluyor. Bilemiyorum nasil bi yol izlemeliyim. Cocugumuz var, oglumuz da geliyor fakat esim neden boyle davraniyor. Dusuk tehlikem var bunu bile birakip her isi yapiyorum yemeginden kahvesine kadar yuzu gulsun diye tam 6 gundur evde ve cok mutsuz hep surat asiyor. 6 gun istisnasisiz gittik ailesiyle vakit gecirdi. Bugunde ilaclarim vardi almam gereken kalkalim dedim diye yuzume bakmiyo konusmuyo benimle cok uzuluyorum napmaliyim...
benim de aklıma bu geldi.acaba arka arkaya baba olmak ona ağır mı geldi
Hayir bastan beri ayri evimizİlk birlktemi oturdnz cnm benzer durum bizdede var
Ay aklima da geldi biliyomusun ama konduramadim bi turlu kim niye yapsin dedim...Canım bence sen evini varya iyice bi ara dip köşe sirkeli suyla sil ne bilim nas falan oku baya
Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
Sana dokunmak istemiyorum sözü benim canımı çok acıttı sizi kim bilir nasıl etkiledi bir de üstelik hamilesiniz.Konusmaz ki azcik yuzu gulsun diye gel bak babasi oglumuz hareket ediyo dokun diyorum sana dokunmak istemiyorum diyo bisey anlatmays calissam eline telefonu alip sus bi bisey izliyorum diyo bu tatil gununde iyice mutsuz oldu aceba tatile gidemedik daraldi mi diyorum bi suru cozum uretmeye calisiyorum ama yok
Vala umadın yerden umadın kısıler yapıo kyın vademe yapmıslar hemde yenı evlıyken kuzenı yapmıs uzaktan gelen gozu varmıs sımdınbana bıru gelse kyynmda gelır onlar tarfından sen mutfktyken ben onlara bkm kımın napca belı olmaz derAy aklima da geldi biliyomusun ama konduramadim bi turlu kim niye yapsin dedim...
Asla demezler memnun oluyolar hergun gidilinceSana dokunmak istemiyorum sözü benim canımı çok acıttı sizi kim bilir nasıl etkiledi bir de üstelik hamilesiniz.
Geçici bir süreç mi diyeceğim bu durum tüm sayfaları okumadım belki yazmışsınızdır. Ne kadar zamandır eşiniz böyle? Hiç sorun yokken mi bu duruma geldiniz
Eşinizin ailesi 6 gündür onlarla olmanıza birşey demedi mi oğlum bugünde eşinle çocuklarınla başbaşa vakit geçir demediler mi ilginç
Cok dogru soyluyosun canim ama iste olmazsa annem gelince soyleyim dip kose bi baksinVala umadın yerden umadın kısıler yapıo kyın vademe yapmıslar hemde yenı evlıyken kuzenı yapmıs uzaktan gelen gozu varmıs sımdınbana bıru gelse kyynmda gelır onlar tarfından sen mutfktyken ben onlara bkm kımın napca belı olmaz der
Baska biri oldugunu dusunmuyorum canim ama skldgna eminimÜzgünüm ama bence aklında başkası var. Erkekler evdeki kadına durduk yere eziyete başlayınca genelde altından bu çıkıyor. İlla aktif görüşme lazım değil ama başka hayatlar istiyor esin.
Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayisana dokunmak istemiyorum mu, ne yapmışsın o kadar... hergün gitmişsiniz işte annesinin evinde mi yatmak istiyor
Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?