Eşim mutsuz...

İlk birlktemi oturdnz cnm benzer durum bizdede var

mrb konuyu bastan sona okudum..esinizle konusacaginizi soylemissiniz ...konuştunuz mu bi gelisme var mi..merak ettim.

sizin aileniz yok mu?
ne saçma ya evlenmişsin barklanmışsın halen aile peşinde. sanki bir aile onlarda var. kadının ailesi yok o ağaç kovuğundan çıktı.

açıkca oturun konuşun.
böyle olmaz.

Canım bence sen evini varya iyice bi ara dip köşe sirkeli suyla sil ne bilim nas falan oku baya

acaba arka arkaya baba olmak ona ağır mı geldi
benim de aklıma bu geldi.
ikiçocuklu bir baba olmak, orta yaş bunalımı vs gibi bir durum olabilir belki..
kim bilir belki ailesinin yanında kendini daha genç hissediyordur, belki de çocukluğuna dönüyordur.
sizin için zor bir durum.
dilerim bir an önce aşarsınız bu sorunu.

sana dokunmak istemiyorum mu, ne yapmışsın o kadar... hergün gitmişsiniz işte annesinin evinde mi yatmak istiyor

bende arkadaşların dediği gibi sorumluluklar çok ağır gelmiş 3 senede 2 çocuk, erkeklerin aile kurduğunu çok çok geç algıladığını düşünürsek eski alışkanlıklarla kendi ailesinin yanında kendini güvende hissediyor bence
sana da bi bebek bi hamilelik ağır gelmiştir, bence ters psikolojiyle onun ailesinin evinde takıl sürekli hem ufaklık içinde iyi olabilir bu daha çok insan, daha çok algı açıklığı demektir. Senin içinde iyi olabilir bebeğinin bakımını paylaşırsın
ailesi sosyal değil demişsinde, bu öyle bişey değil ki, zaten bir arada bulunmak sosyalliktir illaki bişeyler yapıyor olmak gerekmez, beraber tv seyredip çay içmekte sosyallik yani, demek istediğim sosyal ortam seviyor olabilir, belki ailecek görüşebileceğiniz bolca evli arkadaşlar edinip gidip gelmelisiniz ben onun ailesiyle oturup kalkmak istemiyorum sürekli diyosan
ama ben hala sana dokunmak istemiyorum diyecek kadar ağır ne var anlamadım bu yazdıkların bu ağır lafı işitmek için geçerli sebepler değil

Sana dokunmak istemiyorum sözü benim canımı çok acıttı sizi kim bilir nasıl etkiledi bir de üstelik hamilesiniz.
Geçici bir süreç mi diyeceğim bu durum tüm sayfaları okumadım belki yazmışsınızdır. Ne kadar zamandır eşiniz böyle? Hiç sorun yokken mi bu duruma geldiniz
Eşinizin ailesi 6 gündür onlarla olmanıza birşey demedi mi oğlum bugünde eşinle çocuklarınla başbaşa vakit geçir demediler mi ilginç

Ay aklima da geldi biliyomusun ama konduramadim bi turlu kim niye yapsin dedim...
Vala umadın yerden umadın kısıler yapıo kyın vademe yapmıslar hemde yenı evlıyken kuzenı yapmıs uzaktan gelen gozu varmıs sımdınbana bıru gelse kyynmda gelır onlar tarfından sen mutfktyken ben onlara bkm kımın napca belı olmaz der

Asla demezler memnun oluyolar hergun gidilince

Üzgünüm ama bence aklında başkası var. Erkekler evdeki kadına durduk yere eziyete başlayınca genelde altından bu çıkıyor. İlla aktif görüşme lazım değil ama başka hayatlar istiyor esin.

Cok dogru soyluyosun canim ama iste olmazsa annem gelince soyleyim dip kose bi baksin

Üzgünüm ama bence aklında başkası var. Erkekler evdeki kadına durduk yere eziyete başlayınca genelde altından bu çıkıyor. İlla aktif görüşme lazım değil ama başka hayatlar istiyor esin.
Baska biri oldugunu dusunmuyorum canim ama skldgna eminim

sana dokunmak istemiyorum mu, ne yapmışsın o kadar... hergün gitmişsiniz işte annesinin evinde mi yatmak istiyor
Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayi

Camasir filan atcaktim makinaya o gun gitmek istemedim tek bssina gitti dondugugunde yemegi filan hazirdi once yemegi begenmedi surat asti sonrada iste bu dokunmak istemiorum olayi

zaten yiyip gelmiştir ordan, keşke yemek hazırlamasaydın çok mu hoş tutmaya çalışıyorsun ne, öyle yapıncada adamların totosunu kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…