Eşim mutsuz...

Cani sıkkın olabilir... Bunalmis olabilir ama dokunmak istemiyorum ne demek??? Hic bulasma hic takma isterse yap tabi sende istersen onun disinda pohpohlama sakin dusme ustune.. Dokunmak istemiomus sabah sabah kulaklarim yandi sinirden.. Dokunmak istemiodun da bu cocuklar nr?!?!

Dogru soyluyosun kabahatin buyugu bende ama uzamasin istedim artik cocuk hissediyo sonucta gerginligi
Cocuklar hissediyo canim... İkiside hissediyo... Bubyuzdrn oynicaksin kusura bakma ama oynamak zorundasin. Beynine mutluyum,umrumda degil komutunu didikleye didikleye sok :))) beynin buna inansin alissin ki ayak uydursun emin ol sende daha iyi hissediceksin.. Yuzunu asma ama pesinden de kosma..hamile halinle nasil seni uzer pislik ya cocugu olcak huhuuu farkinda degil desem eeee 2yasindakini de mi gormuyo? Benm hamileligim zor gecti ama esimden yana sorun yasamadim sukur hatta beni o donem ayakta tutan esimin sevgisiydi... Simdi sana boyle davranilmasi cok zoruma gitti

Aynen canim cocuklarim icin gormezden gelmeye calisicam hele o kizima hic dayanamiyorum herseyi anliyo hissediyo artik

Aynen canim cocuklarim icin gormezden gelmeye calisicam hele o kizima hic dayanamiyorum herseyi anliyo hissediyo artik
Gormezden gelmek derken sakin aman istedigini yapsin da bize bulasmasin gozuyle bakma.. Kizim ve ben daha onemliyiz bi sure ev arkadasi gozuyle bak. Aklima teyzem geldi sana ev arkadaşı yazinca :)) enistem sorulunca 'iyi hala yasiyo' der :)))

Gormezden gelmek derken sakin aman istedigini yapsin da bize bulasmasin gozuyle bakma.. Kizim ve ben daha onemliyiz bi sure ev arkadasi gozuyle bak. Aklima teyzem geldi sana ev arkadaşı yazinca :)) enistem sorulunca 'iyi hala yasiyo' der :)))
Ahahaha cok iyiymis yakinda bende oyle soylerim heralde iyidir heralde bilemiyorum gibilerinden

Bunu bilerek niye 3 yilda 2 cocuk yapiyorsun? Yazik degilmi o cocuklara? Sürekli asik surat ile dolasan babalari var.

Baze kadinlari cidden anlamadim. Adam sana zerre deger vermiyor, sana dokunmak bile istemiyor ve halen tutturmusun "beni seviyor". Hayir sevmiyor arkadasim. Su an fonksiyonun sadece hizmetcilik. Baksana düsük tehlikene ragmen halen hizmet ediyorsun.

Önce bi kendine deger ver. Adam eger asik surat ile dolasiyor ise bunu dile getir, annesine yolla ve gerekirse bosan.

Ya hayir kendin kötü bir evliligi yasamayi tercih edersen diycek biseyim yok, ama asil o cocuklara acidim ya.

Hayir cogu hicte böyle degil. Normal yetiskin erkekler böyle degil, sadece cocuklugunda takilmis, ergen bile olmayan erkekler böyle.

Yani lütfen kendinizi kandirmayin. Cogu erkek anne ile es arasindaki dengeyi gayet iyi tutuyor.

[QUOhter-i Dunbaledar, post: 47217311, member: 707450"]Hepsi mi aynı yahu yok mu şöle" yeter artk sıkıldım yıllarca zaten onlarla vakit geçirdim kendi Yuvamı yaşamak istiyorum" diyen ? [/QUOTE]
Var canim benim kocam :))

Bilmiyorum canim da hani diyorum askim sen kizimizla git havuza git tatile annenlerle abinlerle hayir diyor gitmem sen napicaksin tek diyo hani diyorum sevmese annemlere birakir gider

Bu sevgi belirtisi değil ki,yanında kalıp bi güleryüz mü gösteriyor bir sohbet mi ediyor sanki, yalnız bırakmama neseni elalem ne der baskısı,hamile karısını bıraktı demesinler, ya da annenin yanına bırakmak istemiyor

O evin hizmetcisi degil hanımısınız. Size dokunmak istemeyen adamı ne diye pişpişliyorsunuz?

Kendi hayatınıza bakın, eviniz temiz olsun yani o da cocugunuz icin. Sonra alın kızınızı gezmeye gidin. Ona sorun "sen de gelmek ister misin, yemek yemek ister misin vs vs.." yine suratsız cevap verirse de tavır yapmadan ama umursamaz bir cevapla "pekala o zaman sen bilirsin, haydi bakalıım kızıımm gezmeye gidiyoruuuz :) " diye neseli neseli çıkın evden. Yani o hayatınızın merkezinde olmadığını gösterin. Ve siz de beklentilerinizi azalttığınız icin daha az gerilir daha huzurlu olursunuz.

Esiniz annesine mi gidiyor, verin kızı yanına gitsin siz de evde dinlenin. Sorarsa da sancım var kızla ilgilenemiycem hem babaannesiyle de arası sıcak olsun daha iyi de gönder.

Kendi canının kıymetini bil yahu. Çık temiz hava al, güzel biyerde kızınla otur biseyler ic arkadaslarnla buluş. Mutlu ol, sen de bebis de mutlu olur o zaman. :)

Cok uzuldum sizin adiniza.yani tabi bosanin demek oyle kolay degil ama sanki sevmiyor sizi bu adam.karninizdaki bebege bile heyecanlanmadigina gore daha neye mutlu olur bilmem ki..
Arkadaslar dogru soylemis kendinize yonelin biraz.cikin gezin kizinizla kendinizle ilgilenin.birakin islerini kendi yapsin yemegini cayini corbasini dusunmeyin..
Gitmek isterse de birakin gitsin siz de kafanizi dinleyin..
Ve bi daha dusunun bakalim gercekten sevmek boyle bir sey mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…