- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
Benim kocam :))) oyle demiyo ama annesi defil annesi vefat etmiş. Babaci da degil sukurHepsi mi aynı yahu yok mu şöle" yeter artk sıkıldım yıllarca zaten onlarla vakit geçirdim kendi Yuvamı yaşamak istiyorum" diyen ?
Zaten yiycektik canim ona ozel yapmadim tabiki ama ona da 1 tabak koydumzaten yiyip gelmiştir ordan, keşke yemek hazırlamasaydın çok mu hoş tutmaya çalışıyorsun ne, öyle yapıncada adamların totosunu kalkıyo
Zikkim yesin!! İsterse koy tabak istemezse bastan tabak koyup davet etmis gibi olma..kusura bakma kocandan nefret ettmZaten yiycektik canim ona ozel yapmadim tabiki ama ona da 1 tabak koydum
Dogru soyluyosun kabahatin buyugu bende ama uzamasin istedim artik cocuk hissediyo sonucta gerginligiZikkim yesin!! İsterse koy tabak istemezse bastan tabak koyup davet etmis gibi olma..kusura bakma kocandan nefret ettm
Cocuklar hissediyo canim... İkiside hissediyo... Bubyuzdrn oynicaksin kusura bakma ama oynamak zorundasin. Beynine mutluyum,umrumda degil komutunu didikleye didikleye sok :))) beynin buna inansin alissin ki ayak uydursun emin ol sende daha iyi hissediceksin.. Yuzunu asma ama pesinden de kosma..hamile halinle nasil seni uzer pislik ya cocugu olcak huhuuu farkinda degil desem eeee 2yasindakini de mi gormuyo? Benm hamileligim zor gecti ama esimden yana sorun yasamadim sukur hatta beni o donem ayakta tutan esimin sevgisiydi... Simdi sana boyle davranilmasi cok zoruma gittiDogru soyluyosun kabahatin buyugu bende ama uzamasin istedim artik cocuk hissediyo sonucta gerginligi
Yazamamisimki.. Anneci degil yazcktm hos olamaz da...Benim kocam :))) oyle demiyo ama annesi defil annesi vefat etmiş. Babaci da degil sukur
Aynen canim cocuklarim icin gormezden gelmeye calisicam hele o kizima hic dayanamiyorum herseyi anliyo hissediyo artikCocuklar hissediyo canim... İkiside hissediyo... Bubyuzdrn oynicaksin kusura bakma ama oynamak zorundasin. Beynine mutluyum,umrumda degil komutunu didikleye didikleye sok :))) beynin buna inansin alissin ki ayak uydursun emin ol sende daha iyi hissediceksin.. Yuzunu asma ama pesinden de kosma..hamile halinle nasil seni uzer pislik ya cocugu olcak huhuuu farkinda degil desem eeee 2yasindakini de mi gormuyo? Benm hamileligim zor gecti ama esimden yana sorun yasamadim sukur hatta beni o donem ayakta tutan esimin sevgisiydi... Simdi sana boyle davranilmasi cok zoruma gitti
Gormezden gelmek derken sakin aman istedigini yapsin da bize bulasmasin gozuyle bakma.. Kizim ve ben daha onemliyiz bi sure ev arkadasi gozuyle bak. Aklima teyzem geldi sana ev arkadaşı yazinca :)) enistem sorulunca 'iyi hala yasiyo' der :)))Aynen canim cocuklarim icin gormezden gelmeye calisicam hele o kizima hic dayanamiyorum herseyi anliyo hissediyo artik
Ahahaha cok iyiymis yakinda bende oyle soylerim heralde iyidir heralde bilemiyorum gibilerindenGormezden gelmek derken sakin aman istedigini yapsin da bize bulasmasin gozuyle bakma.. Kizim ve ben daha onemliyiz bi sure ev arkadasi gozuyle bak. Aklima teyzem geldi sana ev arkadaşı yazinca :)) enistem sorulunca 'iyi hala yasiyo' der :)))
Maalesef çoğunda var canım.
Eşi ve annesi arasında kalıyorlar.
Neden kalıyorlar onu da anlamış değilim.
Eşin yeri ayrı anne babanın yeri ayrıdır.
Hiç biri birbirinin yerini tutmaz.
Ama erkekler maalesef bunu anlamıyor.
Bilmiyorum canim da hani diyorum askim sen kizimizla git havuza git tatile annenlerle abinlerle hayir diyor gitmem sen napicaksin tek diyo hani diyorum sevmese annemlere birakir gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?