Eşim narsist mi

Araba pratiğim yok ehliyet aldım 4 sene önce eşim vermeyince unuttum tabiki kullanmayı hoca tuttum çalıştırsın diye bu Arabayı alamazsın gidip bir yere çarpıcan başıma iş açacaksın dedi bana alalım bari dedim geçen sene çocuğumun rızkını sana mı yedircem dedi 150 binlik araba senin neyine dedi. Aramız iyice bozuldu o dönem zaten bende ailemin yanına gittim tabi özür diledi aileler konuştu barıştık şimdi de araba almak istiyorum ama hala eşim aldırmak istemiyor. Evdeki Arabayı kaçırsam neler eder bilemiyorum gercekten

Narsistlik böyle bir şey değil ki. Lütfen her şeyi narsistlik diye yaftalamayın. Bunun tanısını da anca doktor koyar.
Bu davranışlar kocanızın narsist olduğunu göstermeyebilir ama sinir kontrol problemine sahip bir odun olduğunu gösterir.

Terbiyessiz adam. Sevgi, saygı yoksunu.
Keşke dönmeseymişsiniz. Ne vaatler verdi de size döndünüz?

Ailem asla ayrilmami istemiyor idare edip gideceksin çocukla bir başına ne yapacaksın diyor. Kız kardeşim de aynı annem babam tansiyon hastası onlara bisey anlatıp üzüp durma diyor. Onlara bisey olursa senden bilirim diyor. Aileme bisey söyleyemiyorum artık. Eşim de asla boşanmaya yanaşmıyor kızımı benden ayıramazsın öldürürüm seni diyor. Kendin hiçbir şey almadan nereye gidersen git ama kizima evime dokunamazsın diyor

O zaman insan gibi davransın. Hadsiz ya.
Kızı çok umrumdaysa halı yüzünden kalbini kırar mı?

Aile terapisi alsanız nasıl olur? Bir şekilde güzellikle ikna etseniz. Asla hayır diyemediği birşey yok mu bu adamın?

Haklısınız doktor koyar teşhisi ama eşimde de okuduğum çoğu şey doğru mesela baslarda çok iyiydi beni göklere çıkardı tabiri caizse çok severek evlendik ama zamanla değişti asla kendinde kusur bulmaz hep kendi haklıdır özür dilemeyi bilmez bir an iyiyse ertesi gün nasıl olur belli olmaz sinirle uyanıp kavga edebilir. Kendinden başka kimseyi düşünmez kimseyi sevemez. Kendi işinde mükemmeldir evde mükemmeldir. Herkes onu parmakla gösterdiğini zanneder. Disarda çok iyi bir baba bir eş gibi görünür ama evde dediğim gibi asla öyle değil. Tüm söz hakkı kendinde olsun ister her şeyi yönetmek ister. Yani hep psikologları dinlediğimde birsuru özelliğinin uyduğu farkettim

Kabul etmedi defalarca söyledim hatta birkaç seans bende gittim ama eşim gitmeyince bıraktım. Asla hayır demediği bir şey yoktur. O kadar bencildir ki evde yada hayatında keyfi nasıl isterse öyle yaşar asla kimseyi dinlemez takmaz danışmaz. Ailesi de buna dahil yani sadce kendini ve kendi çıkarlarını düşünür. Kendi düzeni bozulmasın da gerisi önemli değildir

O gitmese bile siz gidin. En azından ruhsal sağlığına zarar veremez. İlla ilişkinizin onarılmasına gerek yok. Sizin ruhsal sağlığınızın onarılması daha önemli.

Eşin narsist mi değil mı bılemem de ıyı yere dükkan acmıs.
Paramla rezil oluyorum lafı heralde sızın ıcın uygun olurmus.
Hem kötu davranıyor hem paranı yıyor.
Pardon sem nıye bu adamla evlı kalmaya ısrar ediyorsun?

Kabul etmedi defalarca söyledim hatta birkaç seans bende gittim ama eşim gitmeyince bıraktım. Asla hayır demediği bir şey yoktur. O kadar bencildir ki evde yada hayatında keyfi nasıl isterse öyle yaşar asla kimseyi dinlemez takmaz danışmaz. Ailesi de buna dahil yani sadce kendini ve kendi çıkarlarını düşünür. Kendi düzeni bozulmasın da gerisi önemli degildir
Sonradan oluştu biz başta 2 sene flört ettik severek evlendik yani ama eşim zamanla böyle olmaya başladı. İlk başlarda ben sesimi çıkarmadım çünkü sesim çıkınca kavga ediyorduk bende kavga çıkmasın diye susmayı seçtim yani kazandığım parayı veriyordum al derse alıyor alma derse almiyordum. Arabayı 4 sene önce de kullanamazsın dedi kullanmadım ama 2 sene önce batıya döndük tayin sebebiyle baktım burada insanlar rahat bayanlar arabasını kullanıyor eşine sormadan alışverişini yapıyor gözüm daha da açıldı yani bende bunları yapmak istediğimde eşimle kavgalarımız da başladı işte

Terbiyessiz adam. Sevgi, saygı yoksunu.
Keşke dönmeseymişsiniz. Ne vaatler verdi de size döndünüz?
Altinlarim hep esimdeydi ev alcaktik ama kavgalar olunca sana ev falan almam demişti iste ev alcaz sana araba alcaz bir daha öyle kötü davranmicam dedi ailesi biz de takip edicez yanlarında olcaz hep dedi ama nerdee ev alındı tmam ama her kavgada mutlaka ben aldım bu evi sayemde böyle bir evde oturuyorsun der evin tapusu ortak oldu diye aileme her kavgada laf söyler diğer huyları zaten aynı duruyor herseye karışır evde değişen bisey olmadı yani büyük umutlarla geri dönmüştüm ama 2.sans diye bsey olmadığını anladım

Peki o zaman ayrılmayı düşünmez misiniz bu bencil odundan?

Ne yapicam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ayrılsam bile eşim peşimi bırakmaz zarar verir diye korkuyorum. Nasıl gidicem eşyalarımı birikimimi herseyimi eşime bırakmak istemiyorum. Evin kredisini ödüyorum elimde birikmiş biseyim yok yani ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum destek olan kimsem de yok

Peki eşiniz düzelse devam etmek ister misiniz? Kırgınlıklardan dolayı sevgi yok diyor olabilir misiniz?

Eğer cevap evet ise;

Kırgınlıklar bitsin sizde normal sıcak davranın sonra yumuşayınca güzelce konuşun, güzel bir ortam oluşturun. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.

Eğer cevap hayır ise;

O zaman boşanmanın yollarına bakmanız gerekiyor. Kendinize bunu yapmayın.

Sindirmeye çalışıyor sizi, sesinizi çıkartın, sessiz kalarak bir yere varamazsiniz. O nasıl istediği an istediği şeyi yapıyor laf söylüyor nasılsa ses çıkarmıyorsun, sonunda onun istediği oluyor. Oh valla ne ala..
O araba ve ev onun sayesinde diye birşey yok. Ortaktir herşey, bu lafların altında kalmayın asla. Çok kızıyorum böylelerine ve unutmayın insan cimriyse sevgisinde de cimridir. Bu sadece maddi olarak ölçülen birşey degil.

Çalışıyorum maaş kartını almaz bende ama gelen giden herseyi takip eder kontrol eder hesabımda para durdurmaz şunu sen al bunu öde. Ödemeyince de kavga eder küser laf söyler iyi bende şunları ödemem der
Alsaydı bir de. Lütfetmis gibi yazmışsınız.

Gerçekten çok paragöz hesapçı mal mülk düşkünü. Siz çalışıyor musunuz maaş kartını da istiyor mu
Narsist değil tam olarak bu.. Tabir_i caizse sizin hem etinizden hem sütünüzden faydalanıyor çıkarcı biri. Maddi özgürlüğünüz varsa niye onu taşıyorsunuz size değer veren biri elbet vardır

Para demek güç demek. Herif elinizde güç olsun istemiyor. Keza araba da aynı şekilde. Heriften kurtulun.

Okurken şok oldum. Adam sizi ne ile tehdit ediyor farkında mısınız ? Gücünüzü toplayıp kurtulun bu heriften.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…