Eşim ne benden ne de beraber olduğu kadından vazgeçiyor..

ebruli2929

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
2
0
36
Adana
eşimle 8 yıl çıktıktan sonra severek evlendim 2 yıl bir beraberlikten sonra bebek yapmaya karar verdik ama eşim hamile kaldıktan birkaç ay sonra değişti geceleri eve gelmez oldu kavgalar ettik sonunda hayatında bir kadın olduğunu öğrendim hatta o kadın için hamileliğimde dayak yedim düşük tehlikesi atlattım hatta erken doğum yaptım doğumumda ölümden döndüm bebeğim 1 ay küvezde kaldı boşanmayı çok istedim ama olmadı çünkü babam ve annem ayrılar ve ikiside başkaları ile evli ve eşlerinin beni isticeklerini pek sanmıyorum şuan bebeğim 2 yaşında eşim hala geceleri eve gelmiyor ve ben çıkmazdayım eşim ne benden nede beraber olduğu kadından vazgeçiyor boşanamazsın öldürrüm diyor geceleride gelmem karışamazsın gerçekten yoruldum ondan vazgeçmek istiyorum olmuyor yardımm delirecemm zayıf bi anımda ölmeyide denedim ama olmadı sadece kendime yaptığımı anladım yanlıştı yaptığımdan çok pişman oldum ama sanırım gözüm dönmüştü kafam karışık bayanlar yardımm

meslegın var mı?calısıyormusun

konuyu bır derdım var bolumune acsaydın daha cok yardımcı olan olurdu.
Orada daha kalabalık

Canım bence mesleğin varsa çalışıyorsan boşan kurtul
Hep böyle mi çekeceksin:26:

mesleğin yoksada edinebilirsin bu zaman içerisindede vakıflar dernekler var yardm ederler .. Kimsenin yanında sığıntı gibi kalmana gerek yok. Erkeklere 2 değil 22 kadında versen birindende vazgeçmezler ama kadınlar katlanma k zorunda değil .. Cesaretinizi toplayıp çocuunuzuda alıp kurtulunn..

eşimle 8 yıl çıktıktan sonra severek evlendim 2 yıl bir beraberlikten sonra bebek yapmaya karar verdik ama eşim hamile kaldıktan birkaç ay sonra değişti geceleri eve gelmez oldu kavgalar ettik sonunda hayatında bir kadın olduğunu öğrendim hatta o kadın için hamileliğimde dayak yedim düşük tehlikesi atlattım hatta erken doğum yaptım doğumumda ölümden döndüm bebeğim 1 ay küvezde kaldı boşanmayı çok istedim ama olmadı çünkü babam ve annem ayrılar ve ikiside başkaları ile evli ve eşlerinin beni isticeklerini pek sanmıyorum şuan bebeğim 2 yaşında eşim hala geceleri eve gelmiyor ve ben çıkmazdayım eşim ne benden nede beraber olduğu kadından vazgeçiyor boşanamazsın öldürrüm diyor geceleride gelmem karışamazsın gerçekten yoruldum ondan vazgeçmek istiyorum olmuyor yardımm delirecemm zayıf bi anımda ölmeyide denedim ama olmadı sadece kendime yaptığımı anladım yanlıştı yaptığımdan çok pişman oldum ama sanırım gözüm dönmüştü kafam karışık bayanlar yardımm

canım benim seni anlıyorum.benimki de öldürürüm ama boşanamassın diyenlerdendi.
bence iki yol var,ya sabrederim ilerde düzelir nasılsa deyip ömrünü heder eder beklersin
ya da kimse sahip çıkmıyorsa devlete sığınırsın unutma sahipsizlerin sahibi ALLAH tır.
Allah yar ve yardımcın olsun.

o ikinizdende vazgecmiyorsa sen ondan vazgeciceksin...
Nasil birsey bu nasil hazmediyorsun boyle birseyi?
al yavrunu git annenin/babanin evine.Kapidan girmene izin verirler herhalde...
ondan sonra bakarsin basinin caresine.Bir ev tutarsin,calisirsin.Cocuguna annen bakabilir bir süre calismiyorsa.Devletten bile yardim alabilirsin.
ya bir sürü care var,o adamin yaninda grursuzca oturmaktan baska..

Son düzenleme:
Kanıtlarını topla, davanı aç, tazminat da al, nafaka da. hatta tehdit ediyor diye şikayet ettiğinde eve bile giremez. madem vazgeçemiyor o kadında kalsın yahu, ne bu adamdaki aç gözlülük?
çocuğuna da annen kardeşin vs. varsa bakar gündüzleri sen de çalışırsın. bu rezillik çekilir mi, sen de başka bir hayat kurarsın kendine... Böyle yaşamak zorunda değilsin...

bir akrabam var karısından 8, öteki kadından 7 çocuğu var, ben ikisini de seviyorum diyor. bu duruma mı düşmeyi bekliyorsun....

çok üzüldüm durumuna.
Muhakkak bir çaresi vardır.
O adamı çekmek zorunda değilsin.

Kızlar boşan felan demişsiniz ama adam öldürürüm demiş.Kocası istemeyince boşanan kadınların başına ne geldiğini görüyoruz tv de
Arkadaşım intihardan başka bir çözüm yolu vardır elbet.
Bol bol inşirah süresini oku.
Her zzorlukla beraber bir kolaylık vardır..

Lütfen dışardan yargılamayalım herkes yaşadığını ortamını daha iyi bilir belliki çıkmazda :( evi terk edememesini gurursuzluk hazmetmek olarak algılmayalım eminim kimse bu durumu hazmetmez yaşamak istemez her kadının gururu onuru var ama kimbilir nasıl bir çaresizlik içinde eleştirmek yerine önerilerde bulunsak daha iyi değil mi?

cnm benım cok uzuldum senın adına .
ne zordur bunu yasamak ahhh su erkek mılletı hepsı aynı.
canım baska bır kadın oldugunu nasıl ogrendın?
kadınla konusmayı denedın mı hıc ?
ayrıca ne demek''esım benden vazgecmıyor'' o vazgecmıyorsa sız vazgececeksınız .
bu sekılde yasanır mı yaa .
aldatılan kadınlar pısman olan erkegı bıle sındıremezlerken ,sız o kadının varlıgı ıle yasamayı sındırıyorsunuz .
gercekten korkunc bır durum .
Allah yardımcınız olsun.

Sizi sahiplenecek kimse yok mu en azından eşinizle konuşsa gözünü korkutmaya çalışsa
kayınvalidenizle aranız nasıl

devletten öyle kolay kolay yardım gelmiyor sosyal yardımlaşma ve valiliklere başvurman gerekiyor ama çok sıkı araştırıyorlar maaş herkese bağlanmıyor.. bende bir vakıfta çalışıyorum ve yardım için sayısız istek geliyor..
kalacak yerin yoksa kadın sığınma evleri ilk başta en makulu. orada mağdur olan sayısız kadın yaşıyor.
Allah yardımcın olsun.

cok üzüldüm en azından annen baban ayrı olmasaydı gıder onların anında dururdun bosanır vr bi iş bulur calısırdın ama su an ne yapman konusuna gelınce tek caren eşini bi şekılde adam etmeye calıs yada sole yap aılesını ara esının anlat herkese belkı baskı yaparlar ona vazgecırırler

Kanıtlarını topla, davanı aç, tazminat da al, nafaka da. hatta tehdit ediyor diye şikayet ettiğinde eve bile giremez. madem vazgeçemiyor o kadında kalsın yahu, ne bu adamdaki aç gözlülük?
çocuğuna da annen kardeşin vs. varsa bakar gündüzleri sen de çalışırsın. bu rezillik çekilir mi, sen de başka bir hayat kurarsın kendine... Böyle yaşamak zorunda değilsin...

bir akrabam var karısından 8, öteki kadından 7 çocuğu var, ben ikisini de seviyorum diyor. bu duruma mı düşmeyi bekliyorsun....

Oteki kadin nikahsiz nasil utanmadan 7 cocuk yapabilmis peki??? Benim merak ettigim konu bu evlilik disi bir degil 7 hemde???

Her ne yaparsan yap ama bu adama katlanma. Ben de erkek arkadasimdan siddet gordum, aldatilmama da ramak kalmisti seni az cok anlayabiliyorum. Bu erkekleri biz simartiyoruz, kendilerini bulunmaz nimet saniyorlar oysa ki sen herseyden daha kiymetlisin bunu asla unutma. Evli degilim ama su hikayeden cikarilabilecek tek oneri olabilir o da arkana bakmadan cekip gitmen. Bu nasil olur bilmiyorum kadin siginma evinden tut ailenin yaninda bir sure kalmaya kadar pek cok secenek dusunulebilir. Calismiyorsan kendini ruhen biraz toparladiktan sonra bir ise girebilirsin. Ayrica esinden bosanip nafaka alabilirsin... lutfen ne yaparsan yap su icinde yasadigin hali kendine layik gorme ve kurtulmak icin harekete gec... mutlu olmak icin hicbir zaman gec degil, senden guzel haberler duymak isterim bundan boyle...

Bence de bır caresı bulunur elbette..Ya eşine söyle ben gidecegım secımını yap dersın..Ya kadınla konus,ya esının aılesıne veya yakın buldugun bır akrabasına söyle..Annenle konus..Tek degılsın ,mutlaka bırılerı senı anlayacaktır..İntıhar en son bıle dusunmeyecegın bırsey olsun..O kadar acız degılsın,bebegının sana ıhtıyacı war..8 yıllık flörtten sonra bu nasıl ınsanmıs..Son durumun ne..Ne yaptınız?

Oteki kadin nikahsiz nasil utanmadan 7 cocuk yapabilmis peki??? Benim merak ettigim konu bu evlilik disi bir degil 7 hemde???
halk dılınde KUMA deniy buna duymadınmı kaa:23: ve yadırganmıyor herkes halınden memnun yaşıyor koca ikisine de bakıyor. yakın mekanlar yada aynı ev tercıh edılıp bır gece onda bır gece onda kalıyor:1:

konu sahıbı arkadsım sanırım eşinde böle bişi istiyor senın Allah yardım etsın eşini ıslah etsın . annene söle kayınvalıdne söle duyur buyukler belkı bır çözüm yolu bulabılırler- karsıdakı kadının ailesini bul onlarada durumu söle

Son düzenleme:
Back
X