Emin misiniz bunları dedigineEşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .
Aynen bu kelimeleri etti bana dün . Ağlamaktan gözlerim şişti . Boşanma davası açacam dedim . Delilin yok diyor .
Yalvarırım akıl verin uyku girmiyor gözüme
Emin misiniz bunları dedigine
Ne bileyim yani sekiz aylık evlilik için cok abartı bi acıklama olmul
E bide yeni üye olunca kafam karıstı
Ya konuyla alakasız olacak ama mesajınızı okuyunca sevda demirel ve hande ataizi sahnesi canlandı gözümdeNe dedin sen
Anlasaydım evlenir miydim be ablacımBacim bu adam evlenirken seni aya cikarmayi mi vaad etti sana? Evlenmeden once nerdeydin?
Yav he heDaha önce yaşadığım ilişkiler hayatıma giren çıkarcı kızlar, beni hissizleştirdi diyor . İçimdeki şeytan uyandı dedi . Kimle birlikte olacaksan ol ister şimdi ister sonra dedi
Boşanma davası açma prosedürü nasıl ? Ne yapacağım ? Çok uzun sürer mi ?
Bu ne şimdi ? Dalga mı geçiyorsun benle ?Yav he he
Bunlari söylemeden önce de çok sağlıklı bir bir evliliginiz yoktur muhtemelen . Adam bunu size söylemiş madem biraz gözlemleyin kanıt toplayın gidip boşanma davası ve tazminat davası açın . Sakın size böyle bir cümle sarf eden bir adamla devam etmeyin hiç bir şey yapmamış olsa bile kasıtlı olarak canınızı yakmak istemişEşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .
Aynen bu kelimeleri etti bana dün . Ağlamaktan gözlerim şişti . Boşanma davası açacam dedim . Delilin yok diyor .
Konuşurken sesini kaydet çünkü uyanık delilin yok diyor tel.kaydet tuşuna bas kanepe altına bırak orda kaydetsin yada güvendiğin biri varsa o konuşma esnasında ara tel.bir yere bırak oda duysun terbiyesiz adam insanın namuslu ortadamiEşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .
Delile gerek yok... hakim en fazla 3 yil uzatir mahkemeyi.. ama en azindan sen bundan sonra artik huzurlu olur ve bu laflari duymazsinEşimle ne yapacağımı bilmiyorum 24 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Bana açık açık şöyle diyor ; Ben seni aldatıyorum, bir sürü kadınla birlikte oluyorum. Sen de istediğinle birlikte ol umrumda değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?