eşim ne yapmaya çalışıyor..yardım edin

belki de evet haklısınız...ama geleceğin insanlara ne gibi bir son sunduğunu bilemeyiz...kendimi tanıyorum..eğer boynumu eğip gidersem kendime olan güvenimide yitirebilirim..

şuana kadar herkes benim süründürmemle konuştu...sizden asıl objektif olarak eşimin neden davayı açmadıgını sorgulamamınızı istiyorum..bilmediğim bir süreç mi...kafasında ne gibi bir planları olabilir?

Bence hiçbir planıyok.
Ayrıca size o sürüdündür diyenlere itibar etmemenizi öneriyorum.
Kışkırtmaktan başka birşey değil bu.
Yanlış kişiyle evlilik kararı verdiniz. Sonuçlarına katlanın demiyorum kesinlikle.
Ama sonuç buysa da intikam intikam diye diretmenin manası yok.
O zaten sizi kaybediyor.
Durduk yere birini terkeden, anlamsız hareketleri olan bir insan zaten sürekli kaybedecektir.
Mutlu olamayacaktır.
İlahi adalete güvenin yolunuza devam edin. Kötü duygulardan arınarak.
Neden dava açmadığı konusunu da sorgulamayın.
Siz bilmiyorsanız başkaları nerden bilecek ki?
Hem bilse ne değişecek. Evliliğiniz devam mı edecek?

neden beni kimse anlamak istemiyor...önayrgılı davranmak yerine..yardımcı olmaya çalışsanız..sadece konuşup biraz dertleşmek istedim..hepinizin yorumuna saygım var...eşim beni sevse de evliliğin sadece sevgiden ibaret olamıyacağını bilecek kadar mantıklıyım...sadece eşim 3 hafta önce davayı hemen açacagını söylerken hala açmamış olması onun neyi beklediğini öğrenmek...tabiki bilmeyiz..sadece tahminen yaklaşabiliriz...

sana mantıklı olarak yapabileceğim tek yorum şu; bu adamdan kurtul öyle oldu böyle oldu o onu dedi bu bunu dedi diye uzatmaya gerek yok bak cumartesi günü 25 yaşında gencecik arkadaşımı trafik kazasında kaybettim yarınımızın garantisi yok kimse için gereğinden fazla üzülmeye ya da uğraşmaya değmez yoluna bak paranı kazan çatır çatır ye, dil öğren, turlara katıl, yeni çevrelere gir, arkadaşlar edin, mutlu ol, yaşa bitanem yaşa, at arkayaa

sana mantıklı olarak yapabileceğim tek yorum şu; bu adamdan kurtul öyle oldu böyle oldu o onu dedi bu bunu dedi diye uzatmaya gerek yok bak cumartesi günü 25 yaşında gencecik arkadaşımı trafik kazasında kaybettim yarınımızın garantisi yok kimse için gereğinden fazla üzülmeye ya da uğraşmaya değmez yoluna bak paranı kazan çatır çatır ye, dil öğren, turlara katıl, yeni çevrelere gir, arkadaşlar edin, mutlu ol, yaşa bitanem yaşa, at arkayaa

Allah rahmet eylesin..gerçekten içten yorumunuz içinde teşekkür ederim

neden beni kimse anlamak istemiyor...önayrgılı davranmak yerine..yardımcı olmaya çalışsanız..sadece konuşup biraz dertleşmek istedim..hepinizin yorumuna saygım var...eşim beni sevse de evliliğin sadece sevgiden ibaret olamıyacağını bilecek kadar mantıklıyım...sadece eşim 3 hafta önce davayı hemen açacagını söylerken hala açmamış olması onun neyi beklediğini öğrenmek...tabiki bilmeyiz..sadece tahminen yaklaşabiliriz...
sevgili abeta,
diğer iki konunda sana sayfalarca yorum yapıldı değil mi arkadaşım?
hep aynı şeyler söyledik, bırak artık uzatma gerekirse sen aç davayı bitir şu işi dedik.
oysa sen "inat" için bitirmediğini söyledin hep.
ki ben böyle olduğunu düşünmüyorum bence eşin bugün gelse, sen herşeyi unutup devam edeceksin.

ancak eğer sen beni anlamak istemiyorsunuz, önyargılı davranıyorsunuz, yardımcı olmuyorsunuz dersen
buradaki onlarca üyeye ve onların yüzlerce sayfa yorumuna haksızlık etmiş olursun.

heee amacın sadece dertleşmek ise
sen yazi biz okuyalım olur mu?

abeta eşinin neden hala dava açmadığını sormuşsun? avukatına da sordun mu?

eşin evi ve seni terk etti, ailesi istemiyor diye birden seninle olan iletişimini bıçak gibi kesti ve senin boşanmak istemediğini de biliyor.

ne yazacak avukatı dava dilekçesine? "müvekkilim evini ve eşini, ailesi, özellikle erkek kardeşinin kız arkadaşı istemiyor diye terk etti ve davalı ile tekrar görüşmek istemiyor. boşanmasına karar verilsin." buna çocuklar bile güler.

hiç kimse kendi kusuruna dayanarak hak elde edemez. bunu da bütün hukukçular bilir.

sen davanın reddini savunacaksın ve en fazla 3 celse sonra dava reddedilecek...

ellerine kocaman bir sıfır geçecek.

neyi bekliyor biliyor musun? hata yapmanı..

Son düzenleme:
en başında da söyledim bana bu zamana kadar yardımcı olan herkese minnettarım...ama insan bazen konuşmak istiyor...fikirlerini söylemek istiyor işte...

canım acıdı..atlattım çok şükür...pürüzler var illaki de yaşanılanları unutmak zor ...bu kararı vermekte benim için zor oldu...şuan içimde duygu kalmadığı için de...bu davada savaşsamda kendimden birşey kaybetmeyeceğim...ve inanın hem kendim için hem ailem için yapacağım bunu..

abeta eşinin neden hala dava açmadığını sormuşsun? avukatına da sordun mu?

eşin evi ve seni terk etti, ailesi istemiyor diye birden seninle olan iletişimini bıçak gibi kesti ve senin boşanmak istemediğini de biliyor.

ne yazacak avukatı dava dilekçesine? "müvekkilim evini ve eşini, ailesi, özellikle erkek kardeşinin kız arkadaşı istemiyor diye terk etti ve davalı ile tekrar görüşmek istemiyor. boşanmasına karar verilsin." buna çocuklar bile güler.

hiç kimse kendi kusuruna dayanarak hak elde edemez. bunu da bütün hukukçular bilir.

sen davanın reddini savunacaksın ve en fazla 3 celse sonra dava reddedilecek...

ellerine kocaman bir sıfır geçecek.

neyi bekliyor biliyor musun? hata yapmanı..

işte bu gerçekten o kadar içten yazmışsınız ki..hata yapmamı bekliyor...o dava dilekçesine bir şeyler yazmak için hata yapmamı bekliyor...yüce mevlam bana yardım ettiği sürece de onlara sadece yalan yanlış sebebpler yazmak nasip olacak...peki avukat hanım...yalan yanlış iddaları ispatlayamadıkları sürece hakim nasıl bir yol izler...yalancı şahitler olur mu..olursa onlar nasıl iptal edilebilir?

en başında da söyledim bana bu zamana kadar yardımcı olan herkese minnettarım...ama insan bazen konuşmak istiyor...fikirlerini söylemek istiyor işte...

canım acıdı..atlattım çok şükür...pürüzler var illaki de yaşanılanları unutmak zor ...bu kararı vermekte benim için zor oldu...şuan içimde duygu kalmadığı için de...bu davada savaşsamda kendimden birşey kaybetmeyeceğim...ve inanın hem kendim için hem ailem için yapacağım bunu..

"Savaşınca", belli bir tutarda tazminat almak dışında elinize birşey geçmeyecek.. Bir de eşiniz o parayı ödedikçe sizden nefret edecek, o kadar..

Esasında sizin istediğiniz şey, boşanma sürecini uzatmak.. Sürenin uzamasını eşinizle bağınız hemen kopmasın diye istiyorsunuz.. Ama nedense bunu itiraf edemiyorsunuz..

zamanında çokça boşanma davasına girmiş bir avukat olarak tavsiyem, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde bu işi neticelendirmeniz..

giden her gün sizin hayatınızdan gidiyor. boşandığınızda inanın üzerinizden bir yük kalkacak evet üzüleceksiniz kabullenmeniz 1 ay belki 3 ay belki 1 sene sürecek ama siz boşanmma davasını açmayarak bu kabullenme aşamasını da sürekli olarak ertelemiş oluyorsunuz.

epey oldu eşiniz evi terk edeli.. avukatınızla konuşun davanızı siz açın,talepleriniz varsa belirtin. ben boşanmak istemiyorum diyerek beklemenize gerek yok bu durumda.
çünkü gerçekten yapılacak bir şey yok.. eşyaymış nafakaymış tazminatmış bana kalırsa bunlarla da uğraşmayın avukatınızın gazına da gelmeyin. kendi ruh sağlığınızı düşünün.
çocuğunuz yok, onunla iletişim halinde olmak mecburiyetiniz yok, geçiminizi sağlayabiliyorsunuz, aileniiz de yanınızda.
bir an önce hayatınızdan çıkarın çünkü eşinizin dava açmamış olmasına kafa yormanız; her gün uyumadan önce, uyandığınız anda ve günboyu bu konuyu kafanızda sürekli tartmanız, sizi yoruyor ve yıpratıyor.

eğer biraraya gelmeyi çok istiyorsa, mahkemeden müzekkere gelince olayın ciddiyetini görünce belki dank eder. konuşmak ister. siz de o zaman tekrar düşünür değerlendirirsiniz.
bekleyerek inanın bir şey elde edemiyorsunuz.

Bence arkadaşın yorumunu ciddiye al.

Diğer konularını da takip ettim. Okuduklarımdan şu kanıya vardım. Sende onun seni "sebepsiz" istememesi hırs ve tahammülsüzlük yaratmış. İstiyorsun ki seni istemeyen adama dersini vereyim. Ama öyle filmlerdeki gibi olmuyor maalesef. Herkes sana davayı sen aç kurtul diyor sen ısrarla intikam derdindesin. Bu kadar insan yanlış yada taraflı söylemiyordur. İnsanların samimi yorumlarını dikkate al bence. Bir atasözü var öfke ile kalkan zararla oturur. Bir arkadaş senin hata yapmanı bekliyor demişti. Bence de bu çok doğru. Sen şu anda çok hırslısın ve her an hata yapabilirsin. Aslında senin onu istememen, ona vereceğin "senin gibi bir insana harcayacağım bir günüm bile yok" mesajı ona vereceğin en güzel ders olacaktır. Hakkında hayırlısı...

"Savaşınca", belli bir tutarda tazminat almak dışında elinize birşey geçmeyecek.. Bir de eşiniz o parayı ödedikçe sizden nefret edecek, o kadar..

Esasında sizin istediğiniz şey, boşanma sürecini uzatmak.. Sürenin uzamasını eşinizle bağınız hemen kopmasın diye istiyorsunuz.. Ama nedense bunu itiraf edemiyorsunuz..

üzgünüm ama hakkımda yanlış düşünüyorsunuz...beni manevi olarak yıprattı...ben onu şuan manevi olarak yıpratamadığıma göre birinci paragrafınızı onaylıyorum..maddi olarak yıpratmaya çalışacağım

Davayı açıp süründürün o zaman. Hem isteğiniz gerçekleşir hem boşanırsınız. Açıkçası şu an dava açmadığı için içinizde umut olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Açın davasını, suçlu olduğunu kanıtlayıp maddi manevi tazminat talep edin, nafaka talep edin. Emin olun o paralar onun canını daha çok yakar. Bir evin eşyasından daha fazla yakar hemde. Dava açılmasını beklerken eninde sonunda bir hata yapacak ve bu işten zararlı çıkacaksınız. Açın şu davayı bitsin. Zaten bitmiş bir evliliği lastik gibi sündürmek insanı ne kadar tatmin edebilir ki.

işte bu gerçekten o kadar içten yazmışsınız ki..hata yapmamı bekliyor...o dava dilekçesine bir şeyler yazmak için hata yapmamı bekliyor...yüce mevlam bana yardım ettiği sürece de onlara sadece yalan yanlış sebebpler yazmak nasip olacak...peki avukat hanım...yalan yanlış iddaları ispatlayamadıkları sürece hakim nasıl bir yol izler...yalancı şahitler olur mu..olursa onlar nasıl iptal edilebilir?

iddialarını ispatlayamazlarsa ve sen boşanmak istemezsen dediğim gibi dava reddedilir.

yalancı şahit gösterebilir tabi, huzursuzluk ve kavga çıkardığınıza dair. size zaten dava açarken şahitlerini ve hangi hususta şahit dinletmek istediklerini yeni kanuna göre bildirmek zorundalar. siz de ona göre gardınızı alırsınız.

avukatınız da (başarılı olduğunu yazmışsınız) şahitlere bir kaç can alıcı soru sorar duruşmada, zaten davayı kazanmak için şansları kalmaz..

ben yorumları okurken gerildim,o dava açacak,sen reddedeceksin,yalancı şahit bulacak,karşı dava,tazminat,nafaka ayyyy....ne gerek var yıpranmaya,sen aç davayı tek celsede olsun bitsin,sen sağ o selamet...süründürürken sen de sürüneceksin farkında mısın ?

Arkadasım seni anlıyorum cok canın yandı ve sende onun canını acıtmak istiyosun.Ama bu sürecte sende yıpranmayacak mısın?

iddialarını ispatlayamazlarsa ve sen boşanmak istemezsen dediğim gibi dava reddedilir.

yalancı şahit gösterebilir tabi, huzursuzluk ve kavga çıkardığınıza dair. size zaten dava açarken şahitlerini ve hangi hususta şahit dinletmek istediklerini yeni kanuna göre bildirmek zorundalar. siz de ona göre gardınızı alırsınız.

avukatınız da (başarılı olduğunu yazmışsınız) şahitlere bir kaç can alıcı soru sorar duruşmada, zaten davayı kazanmak için şansları kalmaz..

peki davayı ben açarsam..bu işten zararlı çıkma ihtimalim var mıdır??

Davayı açıp süründürün o zaman. Hem isteğiniz gerçekleşir hem boşanırsınız. Açıkçası şu an dava açmadığı için içinizde umut olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Açın davasını, suçlu olduğunu kanıtlayıp maddi manevi tazminat talep edin, nafaka talep edin. Emin olun o paralar onun canını daha çok yakar. Bir evin eşyasından daha fazla yakar hemde. Dava açılmasını beklerken eninde sonunda bir hata yapacak ve bu işten zararlı çıkacaksınız. Açın şu davayı bitsin. Zaten bitmiş bir evliliği lastik gibi sündürmek insanı ne kadar tatmin edebilir ki.

onu da düşündüm..ama korkum davayı ben açarsam eğer bu işten zararlı çıkma durumum olur mu ki?

Arkadasım seni anlıyorum cok canın yandı ve sende onun canını acıtmak istiyosun.Ama bu sürecte sende yıpranmayacak mısın?

ya öyle bir karakterim var ki haksızlıklar karşısında başım dik durabildiğim ve kendimi savunabildiğim zaman benden mutlusu yok...ve dediğim gibi içimde bitirdiğim içinde bu süreç beni zorlamayacak

siz hala telefonla konustuktan sonra hiç görüşmediniz değilmi. iş yerindede görmüyomusun cnm .ortak arkadaslarınız ne diyor hiç konusmuşmu kimse ile

Back
X