- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Iste sırf bu yüzden dava uzuyor zaten bana ıftıra attı ıcın bedelini ödesin ıstyorm hepsı bu. Yoksa bende anlasmalı bosanmaktan yanaymYok aşkım artık beyan esas falan değil, bitti o. O iş zaten öyle değildi, beyan ile soruşturma açılıyordu, ama delil yetersizliğinden takipsizlik verilebiliyordu. Ama kanıtlayamadığın için iftira attığın gerekçesi ile dava açabiliyordu mesela sana. Eğer iftira dediğini kanıtlayamazsa zaten sen de ona dava açarsın boşanma davası sonuçlandığında. Ama adam kendinden pek bir emin ve kararında pişman değil, bilemiyorum.
Sağlam dolandırılıyorsunuz. Bu boşanmaktan da kötü.Bunu bana söyleyen 25 yıllık avukatım yalnız..
Ozmn mehır denen sey neden var acaba sereflı hanfendı.. Ben ondan mehırımı aldıgı parayı geri ödemesini ıstyorm bunun Allah katında cok buyuk gunahı vebali var. Ben ekstra bısı ıstemyorm ki mehırımı versin yeterAz şerefi olan kadın, onu bir gram sevmeyen boşanacağı erkekten bir TL talep etmez. Ne münasebet, kursağımdan geçirmem öyle herifin parasını. Çocuk yoksa para ödememeli erkek.
Dolandırılmıyorum avukatım davadan alacak zaten tutarı alacagı rakamda bellı zaten. Avukata para odemedmkı ben.Sağlam dolandırılıyorsunuz. Bu boşanmaktan da kötü.
Avukatı değiştirin, paraya kıyın da az iyi birini bulun, başınızı vuracak taş bulamazsınız sonra.Dolandırılmıyorum avukatım davadan alacak zaten tutarı alacagı rakamda bellı zaten. Avukata para odemedmkı ben.
Ona bakarsan dinen çok eşlilik de sakıncalı değil, başkası var aldattı diye gezmemelisin; işine gelince medeni kanundan yararlanıyorsun :)Ozmn mehır denen sey neden var acaba sereflı hanfendı.. Ben ondan mehırımı aldıgı parayı geri ödemesini ıstyorm bunun Allah katında cok buyuk gunahı vebali var. Ben ekstra bısı ıstemyorm ki mehırımı versin yeter
Adamın aldattığına dair en ufak kanıt da yok.Ona bakarsan dinen çok eşlilik de sakıncalı değil, başkası var aldattı diye gezmemelisin; işine gelince medeni kanundan yararlanıyorsun :)
Eşinizle aynı fikirdeyiz benceO senın fıkrın.. Ama ben nerde ne knstgumu bildigım ıcın rahatm
Öyle mi aldattı çıkacak yazmış ajdkakfjaksk.Adamın aldattığına dair en ufak kanıt da yok.
Allah Allah nerden çıkacak acaba?Öyle mi aldattı çıkacak yazmış ajdkakfjaksk.
Yok artık 2 senelik avukatım,böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Alllah da sizi güldürsünAldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek
Barodan ücretsiz verilen avukatların çok da özen göstermediklerini duydum ama bu kadar da olamaz yav.Yok artık 2 senelik avukatım,böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Alllah da sizi güldürsün
Iftira atacakmış ya ordan çıkacak benim beyanım esas ben dersem hakim inanır diyorAllah Allah nerden çıkacak acaba?
Yanı sıze sımdı teker teker yaptıklarını anlatsam zaten hak verirsiniz bana ama suan bole dusunmenız normaldir cnku bilmiyorsunuz yasadıklarımıYok artık 2 senelik avukatım,böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Alllah da sizi güldürsün
Barodan degıl ozel avukat tuttum 25 senelık avukatBarodan ücretsiz verilen avukatların çok da özen göstermediklerini duydum ama bu kadar da olamaz yav.
Bu gidişle işin sonunda değil tazminat almak, üstüne Kuvit ödemese bari.Iftira atacakmış ya ordan çıkacak benim beyanım esas ben dersem hakim inanır diyor
Para vermedim diyorsun, neyle çalışıyor kızım bu avukat, suyla mı?Barodan degıl ozel avukat tuttum 25 senelık avukat
Sizi kışkırtmaya çalıştığını düşündüm. Numarasını engelleyip silsenize niye hala kayıtlı?Hayır sessiz sedasız dgl bosanmamız cekısmelı ve dava dılekcesınde benle ılglı hep ıftıralar atmıs bu serefsızlık dglmı
Numarası kayıtlı degıl ki. Sms attıSizi kışkırtmaya çalıştığını düşündüm. Numarasını engelleyip silsenize niye hala kayıtlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?