Esım ne yapmaya çalışıyor?

Iste sırf bu yüzden dava uzuyor zaten bana ıftıra attı ıcın bedelini ödesin ıstyorm hepsı bu. Yoksa bende anlasmalı bosanmaktan yanaym

Az şerefi olan kadın, onu bir gram sevmeyen boşanacağı erkekten bir TL talep etmez. Ne münasebet, kursağımdan geçirmem öyle herifin parasını. Çocuk yoksa para ödememeli erkek.
Ozmn mehır denen sey neden var acaba sereflı hanfendı.. Ben ondan mehırımı aldıgı parayı geri ödemesini ıstyorm bunun Allah katında cok buyuk gunahı vebali var. Ben ekstra bısı ıstemyorm ki mehırımı versin yeter

Dolandırılmıyorum avukatım davadan alacak zaten tutarı alacagı rakamda bellı zaten. Avukata para odemedmkı ben.
Avukatı değiştirin, paraya kıyın da az iyi birini bulun, başınızı vuracak taş bulamazsınız sonra.

Ona bakarsan dinen çok eşlilik de sakıncalı değil, başkası var aldattı diye gezmemelisin; işine gelince medeni kanundan yararlanıyorsun :)

Yok artık 2 senelik avukatım,böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Alllah da sizi güldürsün

Yok artık 2 senelik avukatım,böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Alllah da sizi güldürsün
Yanı sıze sımdı teker teker yaptıklarını anlatsam zaten hak verirsiniz bana ama suan bole dusunmenız normaldir cnku bilmiyorsunuz yasadıklarımı

25 yıllık avukat neden para almadan hizmet veriyor anlamadım. Hani ilk senelerde kimi meslektaş maddi ihtiyaçtan ötürü dava sonu alacaginin yüzde 20si oranında faaliyet gösteriyor doğrudur ancak. Benim tanıdığım kıdemli avukatlar asla böyle bir şey yapmıyor çünkü fazla ucuza tekabül ediyor. 2 senelik avukat olmama rağmen ben bile muvekkillerim ile bu şekilde anlasmiyorum. Çünkü o dava belki 3 sene 5 sene sürecek. Kaldı ki tazminata hukmedilecegi belli degil. Hukmedilse dahi tahsil edilebileceği garanti değil.

Hayır sessiz sedasız dgl bosanmamız cekısmelı ve dava dılekcesınde benle ılglı hep ıftıralar atmıs bu serefsızlık dglmı
Sizi kışkırtmaya çalıştığını düşündüm. Numarasını engelleyip silsenize niye hala kayıtlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…