Esım ne yapmaya çalışıyor?

Adam haklı. Eski konularından da biliyorum adam ayrılmak istiyor sen yok nazar değdi, yok b0yü var çok iyiyidik diyorsun. İyi olsanız adam ayrılmak ister mi? Bence bu işi uzatmadan ayrılın artık
Bılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyo

Bılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyo
Sen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.

Hayır yapmadım yapsam bile o bunu göremez cnku her yerden gızlı sadece kısılerım görebilir. Ve kısılerım den de onunla iletsim kuracak yakınlıkta Kmse yok
Sen öyle sanıyor olabilir misin? Ummadığın kişi laf taşıyor olabilir.

Hayır sessiz sedasız dgl bosanmamız cekısmelı ve dava dılekcesınde benle ılglı hep ıftıralar atmıs bu serefsızlık dglmı
Anlaşma teklifi götürdün mü? Belli ki istemiyor, onun da işine gelir.

İyi ki kötü konuşmuyorsun hakkında. İki dakikada burda şerefsiz diyen, reelde eşe dosta ana avrat söver adama karşı

Sen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.
Evet ya bu nasıl iş anlamadım ki bi ara günlük konu açmış eşim bir melekti bize nazar değdi buyu yapıldı sizce ne yapmalıyım nasıl döner hangi dua okunur diye 1 milyon tane konu var Şimdi bu üyenin sağda solda konuşmuyorum beddua etmiyorum dediğine nasıl inanmalı burda bu kadar konuşan çevresinin yanında hiç konuşmadan durduğunu iddia ediyor
Ben konulara bi baktim da adam iyi dayanmış kendini bozmamış seviyelice bitti soğudum demiş böyle paranoyak insanla kim cinnet getirmez ki

Eşinize iyi biri mi dedim ben? Neden inatla barışmaya çalışıyorsunuz. Salın adamın yakasını siz de hayatınıza bakın

Bana şunu diyecek adamla o dakika anlaşmalı boşanırım. Çekişmeli boşanmayla vakit kaybı yaşamam. Gurur muazzam bir duygu. Bunu kaybetmek çok ağır olur.

Bence buyuk knstnz suan. Sınanmadgnz bı acı hakknd aknsmak ne kdr kolay dglmı
Ya bos bos knsma ya. Sınanmadgnz sey üstüne yorum yapıyorsun ne blıyosum ki sen bısı bilmeden laf olsun torba olsun. Cık benım profilimden yorum yapma sen. Umarım kınadgn seyı yasamazsın

Neye dayanarak tazminat talep ediyorsunuz?
Psıkoljık sıddet gordum esımden. Bıde dava dılekcesınde bana ve aıleme iftiralar atmıs bunların bedelini ödesin istiyorum. İnsan gbı ayrılmayı secseydı hıc bısı talep etmıycem tım ZTen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…