- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Seni seviyorum demeye çalışıyor , arayacaksın ömrümmmm diyeceksin sarılacaksınHayır knsmyorm kı sorun orda.
Zaten cikarmıyorum sadece ne yapmaya calısıyor onu anlamadm
Bu yazı tipi 2006'da kalmadı mı?Bence buyuk knstnz suan. Sınanmadgnz bı acı hakknd aknsmak ne kdr kolay dglmı
Ya bos bos knsma ya. Sınanmadgnz sey üstüne yorum yapıyorsun ne blıyosum ki sen bısı bilmeden laf olsun torba olsun. Cık benım profilimden yorum yapma sen. Umarım kınadgn seyı yasamazsın
Siz konuşmasanız bu laflar çıkmazdı. Dediğiniz kadar sessiz kaldığınızı düşünmüyorumSaldım zaten ama gordugunuz uzere o benim yakamı bırakmıyor
Sizinle evli kalmak istemiyor. Afedersiniz de, tam olarak neyin tazminatını ödemeli size? Aldattı mı? Fiziksel şiddet mi uyguladı? Psikolojik şiddet uyguladı ise kanıtlayabilir misiniz? Burdan bakınca evli kalmak istemeyen bir adam var, durduk yere niye tazminat ödesin?Davayı cekısmelı acmıs kendısı actı. Anlasmaya varması ıcın tazmınat ödemesı lazım bana. Istemıyor dedıgınız ne tam olarak
Ne bileceğim ben, sen ne anlatıyorsan onu biliyorum. Senin yazdıklarına göre yorum yapıyorum.Bence buyuk knstnz suan. Sınanmadgnz bı acı hakknd aknsmak ne kdr kolay dglmı
Ya bos bos knsma ya. Sınanmadgnz sey üstüne yorum yapıyorsun ne blıyosum ki sen bısı bilmeden laf olsun torba olsun. Cık benım profilimden yorum yapma sen. Umarım kınadgn seyı yasamazsın
Ah canım ya öldün resmen burdaSaldım zaten ama gordugunuz uzere o benim yakamı bırakmıyor
Yooo edecektin sırf gözü korksun ben bu kadar parayı nasıl öderim diye telâşlansın diye para talep etmeyi düşünüyordunuz yani parayla korkutup onu zorla yanınızda tutmak için de bir konu açtınız ödeyemezse döner diyePsıkoljık sıddet gordum esımden. Bıde dava dılekcesınde bana ve aıleme iftiralar atmıs bunların bedelini ödesin istiyorum. İnsan gbı ayrılmayı secseydı hıc bısı talep etmıycem tım ZTen
Ya benim adıma cevap veriyorsun ya bos bos knsma :) kısı kendinden bilir ısı. Demekkı sen ole bı karakterdesın. Hadi uzaYooo edecektin sırf gözü korksun ben bu kadar parayı nasıl öderim diye telâşlansın diye para talep etmeyi düşünüyordunuz yani parayla korkutup onu zorla yanınızda tutmak için de bir konu açtınız ödeyemezse döner diye
Yok sen öyle konuş açmışsın ya ordan biliyorum eşimden nafaka ve tazminat istesem ödeyemem diye korkup bana döner mi diye alıntı yapıp buraya atıyım mi o konuyu arkadaşlar da bi baksınlarYa benim adıma cevap veriyorsun ya bos bos knsma :) kısı kendinden bilir ısı. Demekkı sen ole bı karakterdesın. Hadi uza
Aldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecekSizinle evli kalmak istemiyor. Afedersiniz de, tam olarak neyin tazminatını ödemeli size? Aldattı mı? Fiziksel şiddet mi uyguladı? Psikolojik şiddet uyguladı ise kanıtlayabilir misiniz? Burdan bakınca evli kalmak istemeyen bir adam var, durduk yere niye tazminat ödesin?
O senın fıkrın.. Ama ben nerde ne knstgumu bildigım ıcın rahatmSiz konuşmasanız bu laflar çıkmazdı. Dediğiniz kadar sessiz kaldığınızı düşünmüyorum
Onun tarihine de bak istersen okdr akıllısınya :), ozmn lar ole dusunuyor dum evet ama suan topladım kendımı aynı psıkoljı de degilımYok sen öyle konuş açmışsın ya ordan biliyorum eşimden nafaka ve tazminat istesem ödeyemem diye korkup bana döner mi diye alıntı yapıp buraya atıyım mi o konuyu arkadaşlar da bi baksınlar
Kanıt gerekmez o yüzden istediğiniz gibi iftira atabilirsinizAldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek
Ya ben senin gururunu yerim yaaaOnun tarihine de bak istersen okdr akıllısınya :), ozmn lar ole dusunuyor dum evet ama suan topladım kendımı aynı psıkoljı de degilım
Az şerefi olan kadın, onu bir gram sevmeyen boşanacağı erkekten bir TL talep etmez. Ne münasebet, kursağımdan geçirmem öyle herifin parasını. Çocuk yoksa para ödememeli erkek.Aldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek
Yok aşkım artık beyan esas falan değil, bitti o. O iş zaten öyle değildi, beyan ile soruşturma açılıyordu, ama delil yetersizliğinden takipsizlik verilebiliyordu. Ama kanıtlayamadığın için iftira attığın gerekçesi ile dava açabiliyordu mesela sana. Eğer iftira dediğini kanıtlayamazsa zaten sen de ona dava açarsın boşanma davası sonuçlandığında. Ama adam kendinden pek bir emin ve kararında pişman değil, bilemiyorum.Aldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek
Kadin beyanı esastir ilkesini bu mu saniyorsunuz? Cinsel suçlarda var olan bir ilke bu. Istanbul sozlesmesinin iptalinden sonra geçerliligini kaybetti sanirim. Son yazdigimdan emin degilim. Katip daha iyi bilir.Aldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek
Kadına veya erkeğe cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddet suçlarında geçerli idi Zaten İstanbul sözleşmesi varken de öyle anlattığı gibi kadın erkeğe bir suç isnad eder, devlet de ona ceza verir şeklinde değildi. Böyle saçmalık olabilir mi? Soruşturma açılırdı beyan ile, araştırılırdı. Yani, bu kadar bilgi ile avukatsız nefes alması konu sahibinin zararına olacak. :)Kadin beyanı esastir ilkesini bu mu saniyorsunuz? Cinsel suçlarda var olan bir ilke bu. Istanbul sozlesmesinin iptalinden sonra geçerliligini kaybetti sanirim. Son yazdigimdan emin degilim. Katip daha iyi bilir.
Bunu bana söyleyen 25 yıllık avukatım yalnız..Kadin beyanı esastir ilkesini bu mu saniyorsunuz? Cinsel suçlarda var olan bir ilke bu. Istanbul sozlesmesinin iptalinden sonra geçerliligini kaybetti sanirim. Son yazdigimdan emin degilim. Katip daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?