Esım ne yapmaya çalışıyor?

Bu yazı tipi 2006'da kalmadı mı?
"a, e, ı, i, o, ö, u, ü" alın kullanın lütfen, çekinmeyin.

Davayı cekısmelı acmıs kendısı actı. Anlasmaya varması ıcın tazmınat ödemesı lazım bana. Istemıyor dedıgınız ne tam olarak
Sizinle evli kalmak istemiyor. Afedersiniz de, tam olarak neyin tazminatını ödemeli size? Aldattı mı? Fiziksel şiddet mi uyguladı? Psikolojik şiddet uyguladı ise kanıtlayabilir misiniz? Burdan bakınca evli kalmak istemeyen bir adam var, durduk yere niye tazminat ödesin?

Ne bileceğim ben, sen ne anlatıyorsan onu biliyorum. Senin yazdıklarına göre yorum yapıyorum.

Ne demeliydim beni sevmen için? Ne kadar mükemmel bir kadın olduğundan eşinin seni hiç haketmediginden bir gün sürüne sürüne gelip sana yalvaracağından vs bahsetsem memnun olur muydun?

Bana bile beddua etmene 5 kalmış baksana. Adama da beddua etmişsin işte besbelli kulağına gitmis.

Hem eşin çok net ve rahatlamakta çok da haklı biliyor musun? Benim de başıma gelebilir. Insanın başına her şey gelir bu hayatta ama biraz onurlu bir duruş lazım seni istemiyorum sevmiyorum soğudum diyen adamın peşinde aylarca koşulup yalvarılmaz.

Saldım zaten ama gordugunuz uzere o benim yakamı bırakmıyor
Ah canım ya öldün resmen burda Allahın günü açtığın konuların ve tüm forum şahit buna nelerden medet ummadın ki adam rahatladi huzura erdi senden uzaklaşınca hayatını yaşıyor gününü gün ediyor. Sana seviyesizlik yapma dedi diye amma umutlanmışsın Bi de yazık yakamı bırakmıyor demiş. Allah da seni güldürsün

Elinizde yeterli delil yoksa boşuna senelerce çekişmeli dava ile ugrastiginizla kalırsınız, tazminat da alamazsınız. Bence tazminat ihtimali yüksek değilse anlaşmalı boşanma her iki taraf için de daha sağlıklı olur.

Psıkoljık sıddet gordum esımden. Bıde dava dılekcesınde bana ve aıleme iftiralar atmıs bunların bedelini ödesin istiyorum. İnsan gbı ayrılmayı secseydı hıc bısı talep etmıycem tım ZTen
Yooo edecektin sırf gözü korksun ben bu kadar parayı nasıl öderim diye telâşlansın diye para talep etmeyi düşünüyordunuz yani parayla korkutup onu zorla yanınızda tutmak için de bir konu açtınız ödeyemezse döner diye

Ya benim adıma cevap veriyorsun ya bos bos knsma :) kısı kendinden bilir ısı. Demekkı sen ole bı karakterdesın. Hadi uza

Ya benim adıma cevap veriyorsun ya bos bos knsma :) kısı kendinden bilir ısı. Demekkı sen ole bı karakterdesın. Hadi uza
Yok sen öyle konuş açmışsın ya ordan biliyorum eşimden nafaka ve tazminat istesem ödeyemem diye korkup bana döner mi diye alıntı yapıp buraya atıyım mi o konuyu arkadaşlar da bi baksınlar

Aldattıgından suphe duyuyorum o cıkacak.. Psıkoljık sıddet uyguladı. Kanıt gerekmez mahkemede kadının beyanı esastır. Durduk yere degıl tazmınat ödemesinin sebebı bana ıftıra atması. Benı hırsızlıkla ve namussuzlukla sucladı bunların bedelini ödeyecek

Yok sen öyle konuş açmışsın ya ordan biliyorum eşimden nafaka ve tazminat istesem ödeyemem diye korkup bana döner mi diye alıntı yapıp buraya atıyım mi o konuyu arkadaşlar da bi baksınlar
Onun tarihine de bak istersen okdr akıllısınya :), ozmn lar ole dusunuyor dum evet ama suan topladım kendımı aynı psıkoljı de degilım

Kanıt gerekmez o yüzden istediğiniz gibi iftira atabilirsiniz

Onun tarihine de bak istersen okdr akıllısınya :), ozmn lar ole dusunuyor dum evet ama suan topladım kendımı aynı psıkoljı de degilım
Ya ben senin gururunu yerim yaaa
Adam numaradan bi msj atsa gel barışalım diye koşa koşa yuvarlana yuvarlana gidersin
Seviyesizlik yapma dedi diye bile için hophop etmiş baksana

Az şerefi olan kadın, onu bir gram sevmeyen boşanacağı erkekten bir TL talep etmez. Ne münasebet, kursağımdan geçirmem öyle herifin parasını. Çocuk yoksa para ödememeli erkek.

Yok aşkım artık beyan esas falan değil, bitti o. O iş zaten öyle değildi, beyan ile soruşturma açılıyordu, ama delil yetersizliğinden takipsizlik verilebiliyordu. Ama kanıtlayamadığın için iftira attığın gerekçesi ile dava açabiliyordu mesela sana. Eğer iftira dediğini kanıtlayamazsa zaten sen de ona dava açarsın boşanma davası sonuçlandığında. Ama adam kendinden pek bir emin ve kararında pişman değil, bilemiyorum.

Kadin beyanı esastir ilkesini bu mu saniyorsunuz? Cinsel suçlarda var olan bir ilke bu. Istanbul sozlesmesinin iptalinden sonra geçerliligini kaybetti sanirim. Son yazdigimdan emin degilim. Katip daha iyi bilir.

Kadin beyanı esastir ilkesini bu mu saniyorsunuz? Cinsel suçlarda var olan bir ilke bu. Istanbul sozlesmesinin iptalinden sonra geçerliligini kaybetti sanirim. Son yazdigimdan emin degilim. Katip daha iyi bilir.
Kadına veya erkeğe cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddet suçlarında geçerli idi Zaten İstanbul sözleşmesi varken de öyle anlattığı gibi kadın erkeğe bir suç isnad eder, devlet de ona ceza verir şeklinde değildi. Böyle saçmalık olabilir mi? Soruşturma açılırdı beyan ile, araştırılırdı. Yani, bu kadar bilgi ile avukatsız nefes alması konu sahibinin zararına olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…