- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Orda burda konuşuyorsun da onları mı duyuyor acaba?Merhaba. Esımle bosanma asamasındayız dava acıldı, ben babaevındeyım 6 aydır.. Hıcbır sekılde ıletısımımız yok knsmyoruz ama bana az önce bu sekılde sms atmıs
"Ama ben bed dua etmiyorum kader diyip geçiyorum seviyeli olursan sevinirim"
Sızce neden bu mesajı attı kendı kendine mi knsuor delir dı mı acaba
Adam haklı. Eski konularından da biliyorum adam ayrılmak istiyor sen yok nazar değdi, yok b0yü var çok iyiyidik diyorsun. İyi olsanız adam ayrılmak ister mi? Bence bu işi uzatmadan ayrılın artıkMerhaba. Esımle bosanma asamasındayız dava acıldı, ben babaevındeyım 6 aydır.. Hıcbır sekılde ıletısımımız yok knsmyoruz ama bana az önce bu sekılde sms atmıs
Hiç cevap vermeyinMerhaba. Esımle bosanma asamasındayız dava acıldı, ben babaevındeyım 6 aydır.. Hıcbır sekılde ıletısımımız yok knsmyoruz ama bana az önce bu sekılde sms atmıs
Tüm bunlara rağmen adamı deli diye yaftalaması...Adam haklı. Eski konularından da biliyorum adam ayrılmak istiyor sen yok nazar değdi, yok b0yü var çok iyiyidik diyorsun. İyi olsanız adam ayrılmak ister mi? Bence bu işi uzatmadan ayrılın artık
Cevap vermedım ztn ama sınırımı bozdu nye bole bısı yazdı ki buHiç cevap vermeyin
Nası yanıTüm bunlara rağmen adamı deli diye yaftalaması...
Hayır ben onun hıcbır yakını ile knsmyorm kı kaldı ki bedduada hıc etmedimBiri laf taşımış olmalı ki rahatsız olup böyle bir mesaj atmış.
Sinirinizi bozmak için belki üzerinize gelip mahkemede kullanacağı bir delil elde etmek istediCevap vermedım ztn ama sınırımı bozdu nye bole bısı yazdı ki bu
Ona son sözüm “Beddua birleşik yazılır.” demek olurdu.Merhaba. Esımle bosanma asamasındayız dava acıldı, ben babaevındeyım 6 aydır.. Hıcbır sekılde ıletısımımız yok knsmyoruz ama bana az önce bu sekılde sms atmıs
Hayır knsmyorm kı sorun orda.Orda burda konuşuyorsun da onları mı duyuyor acaba?
Zaten cikarmıyorum sadece ne yapmaya calısıyor onu anlamadmYani bu mesajdan olumlu bir anlam çıkarmaya çalışıyorsanız, çıkarmayın.
İmkansız cnku hıcbır ortak cevremız yok onun hakknda knsablcgm ve beddua da etmedm hcbrzmnBiri laf taşımış olmalı ki rahatsız olup böyle bir mesaj atmış.
Bende ole dusunuyorum ama sadece soru isaretı attım onun ıstedgnı vermem onaSinirinizi bozmak için belki üzerinize gelip mahkemede kullanacağı bir delil elde etmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?