• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya çalışıyor?

hata ustune hata edıyorsun denız
aılene neden durumu hemen duyuruyorsun kendı ıcınzıde halledemeyecek kadar uzakmısınızkı...

her sorunu değil canım
ufak tefek şeylerin birikimiydi bunlar.
ve ben eşimi çokça uyarmama rağmen anlamamakta ısrar etti.
annem onunla konuşsun istedim.
annemi ve kız kardeşimi çok sever sözlerine kıymet verir.
beraberce oturup konuştuk işte

biliyorum canım benim anlıyorum söylediklerini ama ben bu isteğimden vazgeçemiyorum
vazgeçmekte istemiyorum zaten anne olmak istiyorum..
kimse ilerde ne yaşayacağını bilemez nereye kadar bekleyeceğim ki ..

karar senin kuzucumm..sonra keşke demeni istemediğimden arkadaşın olarak uyarmak istedim..
tabiki kimşn ne olacağı belli değil..
biz bugünlerde iyiyiz yıllar sona ne olcağımız bellimi değil..
saba hak veriorumm..
ama ben senin psikolojik olarakta dinlenmen tarafındayımmm

Arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim
mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.

bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum:14::14:

bende hastaneden çok doktor kalitesi önemli,ister cok kaliteli biir özel hastane olsun ister cok kaliteli bir üniversite hastanesi olsun doktorunda iş olmadıktan sonra ne yapsan boş,bence sen doktor olarak araştır,belkide devlet hastanelerınde bulacaksın,eşin işin maddi boyutunuda düşünebilir ki bu bana göre yanlış değil ama bence eşinin düşündüğü özel hastanelerının para tuzağı olması

Denize ;
Öncelikle şuna bir yorm yapayım özel devlet uni. hastanesindeki ikilemi eşinin tekrar bir borcu olduğu ve sakladıgı tamamen maddıyatla alakalı oldugu dusunuyorum ote yandan 3.500 tl az para degıl unı.hastanelerinde yapılabilir

fakat sorun şuki ben erkekte olsam kadında olsam eşim her sorunda ailesine yansıtsa beni hizaya getirmeye calıssalar ben terk ederim adamı oyle değil böyle olur diye ,
eşinin cok kayıtsız kaldıgına emin ol artık kıymetınımı bılırsın yoksa aılene yansıtmaktanmı vazgecersın bılemem

sende en dıkkatımı ceken sey en ufak bırseyde eve gıtmemeyı dusunuyorum demen neden madem cok sevıyorsun neden bu sekılde en ufak bı yol ayırımında rayından cıkıyorsun hatalısın

eşinin eve 6 aydır dogalgaz baglatamamasını ilgi kaybı olarak görmüyorum bunuda maddiyata baglıyorum kış geldi kar yagacak nasıl olacak?

en önemlisi kendi aranızda sorunları halledemeyecek kadar uzakmısınız birbirinize? evlendiysen bir takım sorunları göze almış olamn gerekiyor gecmişte kötü seyler yasadınız toparlandınız artık onu oarada bıraksan dıyorum yoksa hiç olmadık zamanda hiç olmucak bişeyden cok üzüleceksin , karşındakide bir insan böyle üdşün
yazdıklarının hiç bir kelimesine katılmıyorum.
bi defa maddi sorun olsa ben bilmez miyim karısı olarak
tekrar sakladığı borç diyorsun tekrar sakladığı borç olsa evi nasıl geçindirsin
ufacık şeyde eve gitmemek diyorsun
eve gitmemek değil geç gitmekten yada haber vermeden anneme gitmekten bahsediyorum
sonra haber veriliyor orda olduğum.
benim eşim bu konularda sert anlayışsız değil
annemlere abimlere haber vermeden gitmem onu asla kızdırmaz
kendisi git kal der hatta..
sorunlarımız olunca kendi aramızda hallediyoruz zaten ama zaman zaman destek almayada ihtiyaç duyuyoruz ikimizde
tecrübesiz olabiliyoruz çatışabiliyoruz aile büyüğünden yardım almanın nesi yanlış..
kavga,gürültü patırtı yapmıyoruz ki
oturup istişare ediyoruz sonuçta..
ayrıca bahsedilen kişi benim annem elin yabancısı değil..

her sorunu değil canım
ufak tefek şeylerin birikimiydi bunlar.
ve ben eşimi çokça uyarmama rağmen anlamamakta ısrar etti.
annem onunla konuşsun istedim.
annemi ve kız kardeşimi çok sever sözlerine kıymet verir.
beraberce oturup konuştuk işte

öncelikle sorununu ailene açman her bakımdan hata, empati yap bu sorun öyle halledilemeyecek içinden çıkılamayacak bi konu değil, eşin annesine anlatıpta kaynananın seninle konuşmasını isteseydi ne düşünürdün, bide konunun genelinden şunu çıkardım eşin şu an bebeğe hazır değil sana da maddi yönden hazırlıksızız mesajı vermeye çalışıyo

yazdıklarının hiç bir kelimesine katılmıyorum.
bi defa maddi sorun olsa ben bilmez miyim karısı olarak
tekrar sakladığı borç diyorsun tekrar sakladığı borç olsa evi nasıl geçindirsin
ufacık şeyde eve gitmemek diyorsun
eve gitmemek değil geç gitmekten yada haber vermeden anneme gitmekten bahsediyorum
sonra haber veriliyor orda olduğum.
benim eşim bu konularda sert anlayışsız değil
annemlere abimlere haber vermeden gitmem onu asla kızdırmaz
kendisi git kal der hatta..
sorunlarımız olunca kendi aramızda hallediyoruz zaten ama zaman zaman destek almayada ihtiyaç duyuyoruz ikimizde
tecrübesiz olabiliyoruz çatışabiliyoruz aile büyüğünden yardım almanın nesi yanlış..
kavga,gürültü patırtı yapmıyoruz ki
oturup istişare ediyoruz sonuçta..
ayrıca bahsedilen kişi benim annem elin yabancısı değil..

canımm denizimmm cuteye bir konuda katılıyorumm...evliliğin için biraz ailenden birşeyleri sakla..herşeyde eve ge. gitcem merak ettircem çabasına girme..
annen asla el değil ama sonuçta evliliğiniz dışında kalan kişi..
bu eşine şimdi iyi gelebilir ama birkaç defa daha olursa patlayadabilir..
ayriyeten annenlerde mutsuz olur..

öncelikle sorununu ailene açman her bakımdan hata, empati yap bu sorun öyle halledilemeyecek içinden çıkılamayacak bi konu değil, eşin annesine anlatıpta kaynananın seninle konuşmasını isteseydi ne düşünürdün, bide konunun genelinden şunu çıkardım eşin şu an bebeğe hazır değil sana da maddi yönden hazırlıksızız mesajı vermeye çalışıyo
yanlış mesaj almışsın canım
konum bebeğe hazır olup olmamakla alakalı bir sorun değil
hastane çatışması ve eşimin zaman zaman olan düşüncesizliği

yanlış mesaj almışsın canım
konum bebeğe hazır olup olmamakla alakalı bir sorun değil
hastane çatışması ve eşimin zaman zaman olan düşüncesizliği

ama neticede maddi kaygıları var, yoksa hangi hastaneye gittiğin neden konu olsun ki, erkekleride maddi konular çok etkiliyo onlar bebek konusuna bizim kadar duygusal bakmıyolar, bence annen ya da kardeşin değil sen konuşmalısın eşinle, yap bi kahve al karşına belki bilmediğin bi borcu vs var ya da kafasında başka şeyler var illa ki orta yol bulunur

ama neticede maddi kaygıları var, yoksa hangi hastaneye gittiğin neden konu olsun ki, erkekleride maddi konular çok etkiliyo onlar bebek konusuna bizim kadar duygusal bakmıyolar, bence annen ya da kardeşin değil sen konuşmalısın eşinle, yap bi kahve al karşına belki bilmediğin bi borcu vs var ya da kafasında başka şeyler var illa ki orta yol bulunur
canım maddi kaygıdan dolayıda olabilir ona bi sözüm yok
bilmediğim bir borcu yok çünkü hesabımız ortada nereye ne verdiğini biliyorum.
bana yanlış gelmiyor bazı sorunlarımızı ailelerle paylaşmak
onlardan fikir almak

canım maddi kaygıdan dolayıda olabilir ona bi sözüm yok
bilmediğim bir borcu yok çünkü hesabımız ortada nereye ne verdiğini biliyorum.
bana yanlış gelmiyor bazı sorunlarımızı ailelerle paylaşmak
onlardan fikir almak

yani eşin de kendi ailesine anlatıyo öyle mi, ilişkiniz bu şekildeyse saygı duyarım ama şunu unutma sen yarın eşinle bal kaymak olursun unutursun anne babalar unutmuyolar yazıyolar bi kenara bak şu an eşin annenin ve kardeşinin sözüne değer veriyomuş belli ki onları seviyo, bu ilişkinin yıpranmaması senin açından iyi olur

Şuan kenarda 3.500 tl'niz yoksa maddiyattan diyordur , fakat dediğim gibi ben genede bunu altında baska bısey aradım sen yok dıyorsan yoktur elbette sen bıleceksın ben degıl
bana gore sorun hala maddıyat en azından yukarıda yazdıgım ılk cumle

ıkıncısı ; bende esımden habersız annemlere abımlere gıderım fakat ısten eve gelmem gereken zamanda boyle bır olayın ustune tepkı olarak habersızce bır yere gıtmem bızım yasantımızda kurallar var ıs cıkısı eve gelınmıyorsa haber verılır merak etmesın dıye
kı zaten sen oturmaya degıl tepkı olarak gıtmıssın

el degıl annem demıssın hatırlatırım kocan senınle evlı senın aılenle degıl..
baskada yorum yazmıcam cunku

yanlış anladıgını ve kızdıgını tahmin ediyorum bana sanırım 2 seneden fazladır arkadaşlık ediyoruz
bozulmasını ıstemıyorum

bizimde bebek konusunda bi krizimiz olmuştu ufak çapta, eşim 2 yıl çocuk istemiyodu, bende hemen istiyodum borç falanda yoktu neden istemediğini anlamıyodum, oturduk konuştuk o evlilik içinde baş başa biraz zaman geçirmek ve birazda para biriktirmek istediğini söyledi bense kendi meramımı anlattım, evlendiğimizde zaten 26 yaşımın sonlarında olduğumu 2 sene beklesem 30 yaşında anne olacağımı 2.çocuğuda düşündüğümü ve zaman kaybetmek istemediğimi artık ha diyince hamile kalmanın zor olduğunu söyledim, sonuç itibariyle o 2 sene diyodu ben hemen diyodum ortayı bulduk 1 seneyi dolduralım dedik, anne baba bi yere kadar canım eşinle arandaki iletişimi her geçen yıl biraz daha arttırmış ol

Şuan kenarda 3.500 tl'niz yoksa maddiyattan diyordur , fakat dediğim gibi ben genede bunu altında baska bısey aradım sen yok dıyorsan yoktur elbette sen bıleceksın ben degıl
bana gore sorun hala maddıyat en azından yukarıda yazdıgım ılk cumle

ıkıncısı ; bende esımden habersız annemlere abımlere gıderım fakat ısten eve gelmem gereken zamanda boyle bır olayın ustune tepkı olarak habersızce bır yere gıtmem bızım yasantımızda kurallar var ıs cıkısı eve gelınmıyorsa haber verılır merak etmesın dıye
kı zaten sen oturmaya degıl tepkı olarak gıtmıssın

el degıl annem demıssın hatırlatırım kocan senınle evlı senın aılenle degıl..
baskada yorum yazmıcam cunku

yanlış anladıgını ve kızdıgını tahmin ediyorum bana sanırım 2 seneden fazladır arkadaşlık ediyoruz
bozulmasını ıstemıyorum
bende arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum ama acımasız yorumlar yapıyorsun
felaket tellalı gibi
neden yazdıklarımın altında gizli borcu olduğunu düşünüyorsun ki mesela
cutecim ben hergün o topiğe yaşadıklarımı yazıyorum sana böyle bişey mi sezdirdim ki bu yorumu yaptın?

eşimin benden gizlediği borcu yok buna eminim
ama asla olmayacak diyede bişey yok
yüzde yüz güvenemem eşime..

eşimle evliyim ama eşim evliliğimizi sarsacak davranışlarda bulunuyorsa bunu annemlede paylaşırım babamlada hatta gerekirse ailesiylede paylaşırım..
ki zamanında bunu yapmadığım için sıkıntı yaşamıştım..

herkesin eşi başkadır evliliği başkadır.
ben eşimi bırakıp abimlerde kalabilirim annemlerde kalabilirim sen kalamazsın o ayrı
eşim bensiz ailesine gider kalır bunlar bizim için sorun değil..

bizimde bebek konusunda bi krizimiz olmuştu ufak çapta, eşim 2 yıl çocuk istemiyodu, bende hemen istiyodum borç falanda yoktu neden istemediğini anlamıyodum, oturduk konuştuk o evlilik içinde baş başa biraz zaman geçirmek ve birazda para biriktirmek istediğini söyledi bense kendi meramımı anlattım, evlendiğimizde zaten 26 yaşımın sonlarında olduğumu 2 sene beklesem 30 yaşında anne olacağımı 2.çocuğuda düşündüğümü ve zaman kaybetmek istemediğimi artık ha diyince hamile kalmanın zor olduğunu söyledim, sonuç itibariyle o 2 sene diyodu ben hemen diyodum ortayı bulduk 1 seneyi dolduralım dedik, anne baba bi yere kadar canım eşinle arandaki iletişimi her geçen yıl biraz daha arttırmış ol
ne güzel yapmışsın tebrik ederim sizi
tabiki herseyi ailelere açmak hoş değil
ama bazı konuları paylaşmada sakınca görmem ben canım
mesela dünki konu
hemen olan bişey değildi
aylardır eşimle hastane doktor çatışması yaşadık
maddi yada değil o üniv.hastanesinin daha iyi tedavi ettiğini düşünüyor..
bi kaç yıl önce günlerce kalbi ağrımış
gitmediği doktor kalmamış
özel hastanelere devlet hast. vss.
bişeyin yok deyip göndermişer
en son araştırma hastanesine gitmiş midesinde sorun olduğu ortaya çıkmış..
oda araştrma hastanesi daha iyi diye düşünüyor işte

canım annene kardeşine gitmen sorun değil ki bunu bi tepki aracı yapman haber vermeden ya da geç haber vererek gitmen

ne güzel yapmışsın tebrik ederim sizi
tabiki herseyi ailelere açmak hoş değil
ama bazı konuları paylaşmada sakınca görmem ben canım
mesela dünki konu
hemen olan bişey değildi
aylardır eşimle hastane doktor çatışması yaşadık
maddi yada değil o üniv.hastanesinin daha iyi tedavi ettiğini düşünüyor..
bi kaç yıl önce günlerce kalbi ağrımış
gitmediği doktor kalmamış
özel hastanelere devlet hast. vss.
bişeyin yok deyip göndermişer
en son araştırma hastanesine gitmiş midesinde sorun olduğu ortaya çıkmış..
oda araştrma hastanesi daha iyi diye düşünüyor işte

yaşadığı tecrübe gereği harbiden o hastanelere daha çok güveniyo demek, hmmm o zaman senin için endişeleniyo ve en iyi tedaviyi almanı istiyo bu iyi bişey ama sende hayatım orda işleri çok uzatıyolar senin sorunun Allah korusun kalp sorunu sandığın bi hastalıktı benim ciddi bişeyim yok diyebilirsin aklıma bu geldi şimdilik

yaşadığı tecrübe gereği harbiden o hastanelere daha çok güveniyo demek, hmmm o zaman senin için endişeleniyo ve en iyi tedaviyi almanı istiyo bu iyi bişey ama sende hayatım orda işleri çok uzatıyolar senin sorunun Allah korusun kalp sorunu sandığın bi hastalıktı benim ciddi bişeyim yok diyebilirsin aklıma bu geldi şimdilik
ben zaten eşime tabii olmaya karar verdim canım onu dinleyeceğim
daha fazla bu konuda çatışıp tedaviyi geciktirmenin anlamı yok..
haftaya gidicem işte bakalım ne diyecek doktor

Back
X