- 10 Mart 2018
- 244
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Teşekkür ederim. Yorumunuz içinDoktora gitmesi lazım. Ayda bir hiç normal değil. Kötü cinsellik yuva yıkar, aynen böyle soyle eşine.
eşiniz kendini çok baskılıyor bu konuda. Cinselliği farklı konumlandırmış kafasında. destek alması lazımMerhaba hanımlar. Öncelikle konuyu bilerek buraya açtım daha çok görünüyor diye. Daha önce cinsellik bölümüne de açmıştım ama hiçbir değişen yok hayatımızda. Eşimle evlendiğimizden beri cinsellik hayatımız çok renksiz. Çok afedersiniz ama çok düz bir adam. Yani eşler arasında ayıp olmaması lazım. Herşeyi konuşalım istiyorum ama o istemiyor sanırım. Geçen akşam biraz renklendirelim değişik fantaziler bulalım dedim. Fantazi ne ayıp sana yakıştıramadım diyor. Sanki ben anneyim karısıyım diye beni kutsal görüyor bana ayıp yapmak istemiyor gibi bir havası var. Mesela diyorum ki illa yatakta olucak diye bişey yok banyoda yaparız yerde filan maksat değişiklik olsun. Ama yok. Eşimin her zaman sevişme hareketleri ve süresi bile aynı. 6-7 dk dan uzun sürmez. Ve ayda bir kez sırf ben isterim diye bana yanaşıyor. Arada bir gece rüyalanıp kalkıp banyo yapıyor. Anlıyorum ama elimden bişey gelmiyor. Kendi kendini tatmin edip karısına neden dokunmaz ki bir insan.
Peki bu durumda üroloji bölümüne mi gitmesi gerekiyorBence normal degil yazdiklariniz, esiniz bir doktora görünmeli
aynen bende düz duvara tırmanırım 1 ayda 1 kere yapsamBazı insanlarda bu vardır.
Hayatları da düzdür, seksleri de.
Ben ayda bir kere yapsam düz duvara tırmanırım kesin
Böyle sen kıyafetler al, alkol alın, romantik bir müzik falan dene bakalım ne çıkacak :)
aynen bende düz duvara tırmanırım 1 ayda 1 kere yapsam
sekste her şey mubahtır :)
Maşallah diyeyim o zamanBurada konuşunca kuduruyorum
En sevdiklerimden biri de uykudan dürtülerek uyandırılmak
Hafta 4-5 kez :)
Maşallah diyeyim o zamanbende artık senin yaptığın gibi yapıcam diyip kızdırıyorum onu. Madem kocadan hayır yok bende kendi işimi kendim görürüm diyorum kızıyor
Nasıl bir enerji öyleBurada konuşunca kuduruyorum
En sevdiklerimden biri de uykudan dürtülerek uyandırılmak
Hafta 4-5 kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?