- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Ordan baslanabilir mesela. Hic birsey yapmaktan iyidir. Duruma göre piskolog görüsmesi falan olabilir. Arastirmak lazim ve bu sürecte sizin desteginiz önemli fikrimcePeki bu durumda üroloji bölümüne mi gitmesi gerekiyor
Bende tam tersi hiç istek yok hiç.Doyamıyoruz
bunlara ek kalamarı da tavsiye ederim.Sana önerim bak kulak ver işe yarıyor çünkü :)
Zencefil
Bedene güç kazandıran zencefil tüm vücudu uyarıyor. Cinsel isteksizlik durumunda taze zencefili salatalarda veya çayda kullanabilirsiniz.
Kabak Çekirdeği
Çinko açısından çok zengin ve çinko cinsel isteğin ve verimliliğin artmasında önemli bir rol oynuyor.
Muz
Cinsel isteksizlik durumunda muz tüketmek oldukça faydalı. Muz kabuğunun alt katmanında yer alan bufotenin maddesi vücudumuza keyif veriyor ve özgüvenimizi de arttırdığı için doğal olarak libidomuz bu durumdan etkilenerek cinsel isteklilik had safhalara çıkıyor. Yani muzun kabuğunu, en azından kabuğun içini ziyan etmeyin.
Çikolata
İçerdiği seratonin ve fenetilamin maddeleriyle cinsel istek artırıcı etkiye sahip. Daha sağlıklı olması açısından bitter çikolatayı tercih edebilirsiniz.
Karpuz
Karpuz, kan damarlarının gevşemesini sağlıyor ve cinsel isteği artırıyor. Yaz aylarında sıklıkla tüketebileceğimiz karpuz hem serinletiyor hem de libido için doğal bir destek sağlıyor.
Nar
Nar üretkenliğin sembolü... Gün içerisinde tüketilen bir bardak nar suyu doğal afrodizyak etkisi yapıyor ve testosteron oranında artış sağlıyor.
Badem
Bademde cinsellik hormonlarının üretimi için gereken yağ kökenli maddelerden bulunuyor.
Çilek
Rengi, kokusu ve tadıyla çilek, cinsel arzunun uyarılmasını sağlıyor. Uzmanlar hoşlandığınız kişiye çilek ikram etmenin duygusal ve cinsel bağı arttırdığını vurguluyor.
Karides
İyot cinsel performansı güçlendiren bir element ve karides iyot açısından oldukça zengin...
Yaban mersini
Cinsel isteksizliğin nedeni sperm sayısının düşük olmasından kaynaklanıyor. Sperm sayısındaki düşüklüğün başlıca sebebi ise; C vitamini eksikliği. İçerisinden bulunan C vitamininden dolayı cinsel isteksizlik sorunu yaşayanlara yaban mersini tüketmeleri öneriliyor.
bunlara ek kalamarı da tavsiye ederim.
Çok konuştum bu konuda. Ama kilolu değilim. Hamileliğimde kilo almadım pek. Doğumdan sonra eski kilomunda altındayım. Vücudumda kıl tüy bile yoktur bitek hamilelik baseni kaldı biraz oda yakışıyor diyor. Yani beğenmediğini düşünmüyorum.Sizi çekici bulmuyor olabilir.
Çok haklısınız. Sadece evliyiz ve yapmamız gerekiyor diye görüyor ve anca ayda bir aklına esiyor. Afedersiniz ama dün gece tekrar ilişki oldu ve 10. Saniyede boşaldı ve banyoya gitti. Artık benim içimden gelmiyor bişey yaşamakBen de dün eşime artık şap atıcam dedim yemeğine
Ona kalsaa hergün hergün istiyor sabah aksam hap gibi.
Haftada 4-5 defa oluyor ama yani her ilişkinin içinde de 2 ya da 3 kere yapılıyor... Bu azaltmış halim 1bucuk yılda. Valla bu da benim derdim.. bazen hoşuma gitse de bazen yoruyorr.. Sevgiyle ilgili olduğunu düşünüyorum, bir de dümdüz sizin eşinizin olduğu gibi olsa ayda bir yapardık biz de herhalde çok sıkıcı. İlişki sırasında konuşmalar olsun, başka şeyler olsun bunlar zaten ilişkiyi ilişki yapar. Yapmış olmak için yapmak zevk vermez ki. Eşinizin aklında bence tabuları var ve ilişkiyi ayda bir yapılan bir rutin olarak görüyor. Birlikte terapiye gidin ve siz de onu yavaş yavaş açmaya çalışın .
Çünkü mastürbasyona alışık olmak reelde cinsellikten zevk almayi engelliyorMerhaba hanımlar. Öncelikle konuyu bilerek buraya açtım daha çok görünüyor diye. Daha önce cinsellik bölümüne de açmıştım ama hiçbir değişen yok hayatımızda. Eşimle evlendiğimizden beri cinsellik hayatımız çok renksiz. Çok afedersiniz ama çok düz bir adam. Yani eşler arasında ayıp olmaması lazım. Herşeyi konuşalım istiyorum ama o istemiyor sanırım. Geçen akşam biraz renklendirelim değişik fantaziler bulalım dedim. Fantazi ne ayıp sana yakıştıramadım diyor. Sanki ben anneyim karısıyım diye beni kutsal görüyor bana ayıp yapmak istemiyor gibi bir havası var. Mesela diyorum ki illa yatakta olucak diye bişey yok banyoda yaparız yerde filan maksat değişiklik olsun. Ama yok. Eşimin her zaman sevişme hareketleri ve süresi bile aynı. 6-7 dk dan uzun sürmez. Ve ayda bir kez sırf ben isterim diye bana yanaşıyor. Arada bir gece rüyalanıp kalkıp banyo yapıyor. Anlıyorum ama elimden bişey gelmiyor. Kendi kendini tatmin edip karısına neden dokunmaz ki bir insan.
Nadir yapmanızın nedeni de budur bence. Demek ki sorunu var ve kendiside hep yapmak istemiyor ama siz onu telkin edip bu normal bir şey tedaviyle normale donersin ikimizde daha guzel geceler geçiririz tarzı şakaya vurun burayı hani sen de sorun der gibi olmayın ama tedaviye de ikna edin.Çok haklısınız. Sadece evliyiz ve yapmamız gerekiyor diye görüyor ve anca ayda bir aklına esiyor. Afedersiniz ama dün gece tekrar ilişki oldu ve 10. Saniyede boşaldı ve banyoya gitti. Artık benim içimden gelmiyor bişey yaşamak
Çok yerinde olmuşSu konuya asırı sevişenler yazmasın. Anladık ayda bin kere yapıyorsunuz.
ılıskı sıklıgınız cok az ya senın ıcınde dayanması kotu bır durum bır uzmandan yardım alsa ıyı olur benceMerhaba hanımlar. Öncelikle konuyu bilerek buraya açtım daha çok görünüyor diye. Daha önce cinsellik bölümüne de açmıştım ama hiçbir değişen yok hayatımızda. Eşimle evlendiğimizden beri cinsellik hayatımız çok renksiz. Çok afedersiniz ama çok düz bir adam. Yani eşler arasında ayıp olmaması lazım. Herşeyi konuşalım istiyorum ama o istemiyor sanırım. Geçen akşam biraz renklendirelim değişik fantaziler bulalım dedim. Fantazi ne ayıp sana yakıştıramadım diyor. Sanki ben anneyim karısıyım diye beni kutsal görüyor bana ayıp yapmak istemiyor gibi bir havası var. Mesela diyorum ki illa yatakta olucak diye bişey yok banyoda yaparız yerde filan maksat değişiklik olsun. Ama yok. Eşimin her zaman sevişme hareketleri ve süresi bile aynı. 6-7 dk dan uzun sürmez. Ve ayda bir kez sırf ben isterim diye bana yanaşıyor. Arada bir gece rüyalanıp kalkıp banyo yapıyor. Anlıyorum ama elimden bişey gelmiyor. Kendi kendini tatmin edip karısına neden dokunmaz ki bir insan.
masallhBurada konuşunca kuduruyorum
En sevdiklerimden biri de uykudan dürtülerek uyandırılmak
Hafta 4-5 kez :)
Sprey veya jellerden yardım alabilir eşiniz. Şahsen bizim de ilişki süremiz kısa olduğundan öyle yapıyoruz 30 dk geçiyor sevisme filan ... ,Çok haklısınız. Sadece evliyiz ve yapmamız gerekiyor diye görüyor ve anca ayda bir aklına esiyor. Afedersiniz ama dün gece tekrar ilişki oldu ve 10. Saniyede boşaldı ve banyoya gitti. Artık benim içimden gelmiyor bişey yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?