- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Demek ki neymiş.ben mecbur bıraktım o yüzden bakacak gibi,
Kendisi istiyor, kendi elinde, istemediği zaman haftasonu gitmiyor, babasının işi, istese vakit ayırır onu demek istedimAdam 7 gündür tatilsiz çalışıyormuş. Bana izin gunlerimde gidip yarım saat fon cektirmek bile iş geliyor onun için gidip öğle arası yaptırmaya çalışıyorum çalışırken . Uzaktan atıp tutmak ne kolay.
Zaten sorun orda anneside dürtüklese bişey için yapıyor, dürtüklemek tiki oluşmuş adamdaBazılarını hep iteklemek lazım. Kadın erkek farketmez var böyle insanlar. Dürtükleyin siz de sürekli. Boşverin sıkıntı yapmayın kendinize.
Evet ama istese izin yapar istediği zaman yapıyor haftasonu istemediğinde yapmıyor, babasının işi, yani kasıt var belliki istemiyorAdam çalışıyormuş sürekli belki o 1 günü de ev bakmakla geçirmek istemiyordur. Siz de biraz anlayışlı olmaya çalışın.
Evet sorunlarını benimle paylaşmasıda çok az, birşeye üzülmüşse düşündüğü birşey varsa çok zor söyler kendini açmayı sevmiyor ancak gün gelince söyler sevgililik dönemindede nişanlıykende böyleydi bu sinirimi bozuyor artıkSorun çıkmaması için anlayış göstermeniz şart. Sürekli çalıştığı için evinde vakit geçirmek isteyebilir. Belki ev bakmak sizin acele ettiğiniz kadar acil değildir ona göre. İşin özü hep anlayış. Karşınızdakini dinlemeden hiçbir yere varamazsınız. Ve son olarak erkeklerden daha tezcanlıyız malesef.
Haklısınız, kendimi ılımlı olmaya zorluyorum daha çok zorlayacağımBabasının işi olması, istediği zaman işini bırakabileceği anlamı taşımıyor, aksine kendi işi olduğu için daha çok çabalaması gerek.
Davulun sesi uzaktan güzel gelir, size bahane sunuyor diye sizin onunla konuşmamanız ne kadar doğru? Buraya eşleri şikayet ediyoruz da ne kadar ılımlı davranıyoruz? Bu sebepten dolayı küstüğünüze göre adam ev bakarken bir şey söylese sizin tribinizden küsmenizden korktuğuna gelmiyor da olabilir.
Sadece bu olaysa ben pek buyutecek bişey görmedim çünkü adam 7 gün çalışıyor o yüzden her şeyi ertelemeyi seciyo kötü olan bi süre sonra hic bir şeye yetemeyecegini hissedecek psikolojik olarak fiziksel olarak çökecek bence ona bu konuda destek olunBiz yeni evliyiz bir süre kiraya çıktık, esimin ailesine para gelince ev alacaktık, ben 2-3 gün gezdim fakat beğenmedim, yoruldum, bugünde internetten buldum resimlere göre beğendim, emlakcıyı aradım yarın bekliyor, eşime telefonda söyledim yarın beraber bakalım ben onunla bakmak istiyorum hemde gerçekten yoruldum, telefonda geveledi etti çalışıyorum yorgunum en son olur dedi, zaten 7 gün çalışıyor bir haftasonuda izin yapsa dinlense gitse baksa, üstelik eve geldiğinde vazgeçmiş gidemezmiş Pazar gidebilirmiş emlakçı Pazar açık değil dedim o zaman pazartesi giderim diyor dalga geçer gibi, bende verdim veriştirdim seni dürtmeden birşey yapamazmısın dedim, kılını kıpırdat dedim iş bahane canın istemiyor dedim tamam tamam diyor isteksiz ben mecbur bıraktım o yüzden bakacak gibi, sanki heyecanı kalmadı gibi, çok kırıldım konuşmuyorum onunla, bunlar hep böylemiydi biz mi kördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?