Eşim neden böyle?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Biz yeni evliyiz bir süre kiraya çıktık, esimin ailesine para gelince ev alacaktık, ben 2-3 gün gezdim fakat beğenmedim, yoruldum, bugünde internetten buldum resimlere göre beğendim, emlakcıyı aradım yarın bekliyor, eşime telefonda söyledim yarın beraber bakalım ben onunla bakmak istiyorum hemde gerçekten yoruldum, telefonda geveledi etti çalışıyorum yorgunum en son olur dedi, zaten 7 gün çalışıyor bir haftasonuda izin yapsa dinlense gitse baksa, üstelik eve geldiğinde vazgeçmiş gidemezmiş Pazar gidebilirmiş emlakçı Pazar açık değil dedim o zaman pazartesi giderim diyor dalga geçer gibi, bende verdim veriştirdim seni dürtmeden birşey yapamazmısın dedim, kılını kıpırdat dedim iş bahane canın istemiyor dedim tamam tamam diyor isteksiz ben mecbur bıraktım o yüzden bakacak gibi, sanki heyecanı kalmadı gibi, çok kırıldım konuşmuyorum onunla, bunlar hep böylemiydi biz mi kördük

Evet heyecani yok senin gibi .ne yaparsan da heves edip bakmak istemeyecek.degismez boyleleri.bence sen begen ona da şöyle bir gosterirsin yapacak birsey yok

Bazılarını hep iteklemek lazım. Kadın erkek farketmez var böyle insanlar. Dürtükleyin siz de sürekli. Boşverin sıkıntı yapmayın kendinize.

Adam 7 gündür tatilsiz çalışıyormuş. Bana izin gunlerimde gidip yarım saat fon cektirmek bile iş geliyor onun için gidip öğle arası yaptırmaya çalışıyorum çalışırken . Uzaktan atıp tutmak ne kolay.

Kendisi istiyor, kendi elinde, istemediği zaman haftasonu gitmiyor, babasının işi, istese vakit ayırır onu demek istedim

Sorun çıkmaması için anlayış göstermeniz şart. Sürekli çalıştığı için evinde vakit geçirmek isteyebilir. Belki ev bakmak sizin acele ettiğiniz kadar acil değildir ona göre. İşin özü hep anlayış. Karşınızdakini dinlemeden hiçbir yere varamazsınız. Ve son olarak erkeklerden daha tezcanlıyız malesef.

Babasının işi olması, istediği zaman işini bırakabileceği anlamı taşımıyor, aksine kendi işi olduğu için daha çok çabalaması gerek.

Davulun sesi uzaktan güzel gelir, size bahane sunuyor diye sizin onunla konuşmamanız ne kadar doğru? Buraya eşleri şikayet ediyoruz da ne kadar ılımlı davranıyoruz? Bu sebepten dolayı küstüğünüze göre adam ev bakarken bir şey söylese sizin tribinizden küsmenizden korktuğuna gelmiyor da olabilir.

Evet sorunlarını benimle paylaşmasıda çok az, birşeye üzülmüşse düşündüğü birşey varsa çok zor söyler kendini açmayı sevmiyor ancak gün gelince söyler sevgililik dönemindede nişanlıykende böyleydi bu sinirimi bozuyor artık

Haklısınız, kendimi ılımlı olmaya zorluyorum daha çok zorlayacağım

Sadece bu olaysa ben pek buyutecek bişey görmedim çünkü adam 7 gün çalışıyor o yüzden her şeyi ertelemeyi seciyo kötü olan bi süre sonra hic bir şeye yetemeyecegini hissedecek psikolojik olarak fiziksel olarak çökecek bence ona bu konuda destek olun

Yeni evlisiniz fakat ev bakıyorsunuz??

Şuan kaynanayla mı yaşıyorsunuz?

Ben böyle şeylere kırılmıyorum ya, ne bileyim 8 yıllık evlilikte çeşit çeşit sıkıntı görünce bunlar bana tadı tuzu gibi geliyo. Ben eşimi bazı işleri yapması için 1 yıl dürttüğümü bilirim yani kavga mı edeyim adamla o da böyle bi cins :))

Dürtükleyerek çalışan bir mekanizması varsa dürtün. Ben istemeden yapsın vs. triplerine girmeyin bence. Mutlu olmak istiyorsanız süreçte sıkıntı olduğundan sonuç odaklı yaşayın. Geldi mi ? Geldi. Amacınıza ulaştınız mı? O zaman bitti.

Erkekler kendileri istemedi mı bir şey yaptiramazsin ama kendi canları istedi mi anında yaparlar. Babam da böyle eşim de kardeşim de Baska işleri vardır kafasında Onlar bizim gibi her şeyi aynı anda dusunemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…