eşim neden böyleki

bunun lafı kolay kolay edilmez ama bir arkadaşta demiş çocuğunuda al uzak bi yerlere git uzunca bir vakit sonrada telefon aç biz seninle aile olamadık sen kendini bana hep kapattın bu uzaklık çok iyi geldi sanırım yollarımızı ayırmalıyız gibi bir zarf atsan ters mi teper acaba...

Bende arkadaşlarla hemfikirim. Boşver en güzeli bu zaten. ben nişanlıyken dert ederdim garip gelirdi, benimsenmediğimi düşünürdüm fakat alakası yok. Şimdi kendi ağzımla söylüyorum anlatmamasını Tabi eşimin canını çok sıkan bir olay ise ilgileniyorum anlatmasını ben sağlıyorum o ayrı.

yok öyle birşey yapamam çalışıyorum biyerlere gidemem ama bişekilde bir yol bulmaya çalışacağım yada zamanla alışırım belki, ama ne sevildiğimi hissediyorum ne başka birşey bilmiyorum ya tuhaf bir haldeyim....

3 kötü haber,1iyi haber gelecekse ;
gelmediği daha iyi bence,hiç üzülme cnm

QUOTE=seyda83;35123634]çok şükür dert gibi görmüyorum ama rahatsız oluyorum durumdan eşime sinir oluyorum bu hallerinden[/QUOTE]

ne bileyim belkide bu inatla böyle yaptıkça bende taktım buna herhalde..

cnm yanlış anlama sakın senin fikrindir saygı duyuyorum ama bana benim fikrime göre çok saçma. eşim bana böyle bişi yapsa kızsammı gülsemmi bilemezdim

cnm yanlış anlama sakın senin fikrindir saygı duyuyorum ama bana benim fikrime göre çok saçma. eşim bana böyle bişi yapsa kızsammı gülsemmi bilemezdim

ya evet ben yapamam zaten çocuğumuzu bu işe karıştırmam uzaklaştırmam onları birbirinden..

Bence anlatmamaları, bilmemeniz daha güzel..
İnanın olayın içinde olunca bilince daha kötü...
Eşinizle bunun aranıza mesafe koymasına izin vermeyin...
Keşke bende hiçbir şeyi bilmesem

aynen benim eşimde ailesi hakkında veya gün içerisinde yaşadıkları hakkında pek birşey anlatmazdı. dedim yemek masasında sırayla herkes gününü anlatcak. şimdi 2 saat yemek masasında esir alıyor beni susmuyor susmuyor anlatıyor susmuyor

haklısın canım düşündümde hakkaten saçma oldu

huyları bu şekilde demek ki dışlandıgını düşünmene gerek yok ,tek sana yapmıyorlardır

Herşeyi anlatmaması güzel de, hiç birşeyden bahsetmemesi bana da hoş gelmedi açıkçası, anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var. Kimse herşeyi bana yetiştir demez, hatta siz yokken ne yaptığı da önemli değil, mesela ben oradayım birden dışarı çıkınca fısır fısır konuşmaya başladılar, ben gelince kaş göz ya da lafı değiştirmeler, e ben gideyim de rahat etsinler diye düşünürüm haklı olarak rahatsız ettiğim kanısına varırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…