- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
köprüyü geçene kadar yapıyor sanki hemen inanmazdım ben olsam
Ben de bundan şüpheleniyorum. Dediğim gibi kararım değişmedi ama çok mantıklı, sorun çözücü konuştu.
Ve sakinliği beni şüpheye düşürdü.
Belki ders almıştır sensiz olamayacağını anlamıştır!
Belki gerçekten sizi kaybedeceğini düşünüp yumuşayabilir erkekler bir şeyi kaybetmeden veya kaybetme korkusu yaşamadan kıymetini anlamazlar.Bence şansınızı verin zor olursa dönersiniz tekrar.
Sizi çok sevdiğini ve ailenizi bozmak istemiyordur. Kaybedeceğini anlatınca dank etmiştir kafasına. Olabilir bence.O da buna benzer Şeyler söylüyor ama dedim ya daha önce ailesi ile ilgili çok katı tutumlar sergilemişti ama şu var, beni haksız görürken, sorunu ben yaratmışım gibi görürken, nasıl böyle çözüm odaklı konuşup, davranıyor?
Normalde inatçıdır, geri adım atmaz, ailem de ailem der, bunları söyledim, birden ben söyleyince mi bizim ailesi olduğumuzu anladı?
Nasıl oldu da hiç sinirlenmedi, kızmadı, hemen her şeyi tamam artık geçmişte kaldı diye geçiştirdi?
Nasıl eskisi gibi olacağız, ben nasıl unutacağım, o nasıl unutacak?
Bilemiyorum...
Inanin cok sevindim.
Eski konunuzada yazmistim bu sebeple bence bitmemeli diye.
Erkekler artik yeni bir aile kurduklarinin gec farkina varabiliyor.
Bana hatasini anladi gibime geldi.
Emin olamiyorsaniz somut adimlar isteyin.
Mesela evi tutsun temizletsin esyalari tasitsin sizde oyle donun.
Benim esimde ilk zamanlar onun ailesine ben sadece +1 eklenmisim gibi davraniyordu. Bende sizin gibi dauanamayip icimi doktum bizim artik ayri bir aile oldugumuzu artik o aileden ciktigimizi kendi karaklarimizi verecek bireyler oldugumuzu soyledim. Esimde sizin esiniz gibi alttan aldi bana hak verdi.
Mesela gecen kayinvalidemler deniz kenarina gidip ev tuttular. Esime israr etmisler sizide goturelim hep beraber tatil yapalim. Esim olmaz bizim vaveylayla baska tatil planlarimiz var demis. Ilk zamanlar olsa gelir eve hazirlan annemlerle tatile gidiyoruz cok mutluyum felan dedi.
Erkeklerde degisebiliyorlar yani.
Ben olsam once somut adimlar atmasini ister sonrada sans verirdim.
valla ben mi kötü niyetliyim bilemedim ama eşinin bu U dönüşü şüphelendirdi beniO da buna benzer Şeyler söylüyor ama dedim ya daha önce ailesi ile ilgili çok katı tutumlar sergilemişti ama şu var, beni haksız görürken, sorunu ben yaratmışım gibi görürken, nasıl böyle çözüm odaklı konuşup, davranıyor?
Normalde inatçıdır, geri adım atmaz, ailem de ailem der, bunları söyledim, birden ben söyleyince mi bizim ailesi olduğumuzu anladı?
Nasıl oldu da hiç sinirlenmedi, kızmadı, hemen her şeyi tamam artık geçmişte kaldı diye geçiştirdi?
Nasıl eskisi gibi olacağız, ben nasıl unutacağım, o nasıl unutacak?
Bilemiyorum...
Çok teşekkür ederim desteğiniz için ama içimde derin bir korku var. İnanamıyorum. Eşimin ailesinden bağımsız, bizimle bir aile olabileceğine bir türlü inanamıyorum.
Gel birlikte ev bakarız, filan dedi evet ama ikna amaçlı olabilir miydi ?
Diğer yandan da diyorum ki, numara yapıyor, yalan söylüyor olamaz çünkü bu defa hiçbir gücün beni geri getiremeyeceğini bilir ama diğer yandan da diyorum ki, ya günü kurtarma derdindeyse?
Çok kötüyüm, çok karışığım ve hiç ikna olamıyorum. Gitmek istemiyorum.
burada açtığın konuyu okumuş olma ihtimali var mı?
madem sorun çözücü konuştu o zaman başlasın bir yerden ev tutsun mesela öncelikle ..sizde gidişata göre karar verirsiniz..
eger gercekten ailesini kurtarmaya calısıyorsa ve siz bunu bir süre gözlemleyip hala tutumunda bır degısıklık olmazsa deneyebılrsınız tekrar
ama en ufak bır hatada zaten vazgectım ben bu evlılıkten sadece son kez aklımda kalmasın diye geldım diye kendınıze telkınde bulunup,nıye dondum sankı pısmanlıgı yasamadan yolunuza bakarsınız..
biraz zaman verıp gözlemleyin tutumu istikrarlı ve olumluysa denemeye değer derim ben
Anlattiginiza gore esinizle baska bir sorununuz yoktu. Esiniz cocugunada sizede duskundu tek sorun fazla aileci olmasiydi ama demekki sizden ve oglundanda vazgececek kadar da degil. O da sizi taniyor alttan almazaa dava acacaginizida biliyor. Geri adim atmis olamaz mi?
Siz oraya gidince ev tutmayip eski tavrini sergilerse artik dava acmanizi engeleyemeyeceginin farkinda bence.
Ama tabiki esinizi en iyi siz tanirsiniz.
valla ben mi kötü niyetliyim bilemedim ama eşinin bu U dönüşü şüphelendirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?