Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

bak bunların aynısını söyle ona.
evliliğini kurtarmak istiyorsa seni seviyorsa baştan başlaması gerektiğini söyle ..
beni kendine yeniden aşık edebilirsen bir şansımız olur de..

Merhaba ,

Geçmişinizi bilmiyorum ama eşiniz hatasını anladıysa ve hala eşinizi seviyorsanız keşke dememek için son bir kez deneyin,baktınız olmuyor yapacak birşey yok..

Hoşçakalın..

Eşimin hatasını anladığından da, onu sevdiğimden de emin değilim.

Teşekkürler yorumunuz için.

Aynı şüphe bende de var. 15 gündür anlamadı da, boşanacağım deyince mi tüm çözümledi üretti ?
İnanasım gelmiyor.
eşin bence de boşanmaktan korkuyor burada sıkıntı yok korkusu olmasa çok farklı bir tavır takınırdı bence seni ikna edecek aklınca sonra bildiğini okumaya devam

Bence bu kadar cabuk inanmayin esinize.Biraz daha dusunmek istiyorum,biraz yalniz kalmaya ihtiyacim var diyerek bir sure daha gozlemlemenizi tavsiye ederim.Bana pek inandirici gelmez ani degisimler,rol yapiyor olabilir.Tabi siz evinize donunce farkedersiniz ve cok gec olur.Acele etmeyin.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cnm konunu yeni gordum.
Nasıl birden eşin çark etti acaba ?

Eşini en iyi sen tanirsin.
Gerçekten yuvayi kurtarmaya mi çalışıyor yoksa amacı farklı mi acaba ?

bosanmak kolay 5 dk lık mesele
ama bı deneyelım demıs
bence bırak ev tutsun verdıgı sozlerı tutsun ona fırsat ver
olmazsa ayrılırsın

bak bunların aynısını söyle ona.
evliliğini kurtarmak istiyorsa seni seviyorsa baştan başlaması gerektiğini söyle ..
beni kendine yeniden aşık edebilirsen bir şansımız olur de..

Söyledim ama ailem ve ben sana işkence mi yaptık, eziyet mi ettik diyor. Sürekli birlikteyken, yapmak istediğim her şeye dahilerden hayatımın onların elinde olduğu hissinin beni Nasıl yıprattığını anlamıyor. Ve her şeye "geçti gitti artık, senin istediğin şekilde çözeceğiz"diyor. Diyor da benim içimde o bağlılık kalmadı ki.

kararının arkasında dur bence.

Kararımın arkasındayım, yazdım zaten ikna olmuyorum, olamıyorum diye.

Zaten inanamadım ki. Hem artık sorun aile meselesinden çıktı, bu kadar sorun yaşanırken onun takındığı tavır, herkes küs iken, ben öyle yalnız iken, onun da küsüp bni iyice çaresiz bırakması beni kendisinden soğuttu.

Hepimizin de ailesi var ama ben ailemle dip dibe olmak istemedim, onları şu son olaya kadar hiçbir şeye dahil etmedim. Eşimi ve çocuğumu herkesten öte tuttum, aile nedir Nasıl olur bildim ama o anne-babasını bizden öte tuttu. Tabi ki sevecek sayacak, anne-babalarımız bizim Canımız ama artık biz de ebeveyniz, onun bunu anlaması için bunların yaşanması mı gerekiyordu ?

İşte şimdi tüm bunlara, tamam artık geçti deyip duruyor. Ama halen samimi bulmuyorum.

Cnm konunu yeni gordum.
Nasıl birden eşin çark etti acaba ?

Eşini en iyi sen tanirsin.
Gerçekten yuvayi kurtarmaya mi çalışıyor yoksa amacı farklı mi acaba ?

Bugün art arda defalarca aradı, anlatıp duruyor. Evliliğimizi kurtarmaya çalışıyor buna inandım ama gerçekten bana haksızlık yapıldığına inanmıyor, halen daha benim suçlu olduğumu düşünüyor. Herkes seni çok severdi, durumu sen buralara getirin kafasında.

Ben ise bir şeyleri fark etsin istiyorum. Korkusundan değil de, anladığı ve adil davrandığı için geri adım atsın istiyorum.

Görüyorum ki, ona derdimi anlatmak pek mümkün değil. Hayırlısı olsun. Dönmeyi halen düşünmüyorum ama yıpranıyorum. Onun adına da üzülüyorum.

bosanmak kolay 5 dk lık mesele
ama bı deneyelım demıs
bence bırak ev tutsun verdıgı sozlerı tutsun ona fırsat ver
olmazsa ayrılırsın

Açık olmak gerekirse git-gel, ayrıl-barış yapmayı, tüm bu süreçleri yeniden yaşamayı göze alamıyorum.

Bulduğu çözümler ise bana hak verdiği, bir şeyleri anladığı için değil de, bu evlilik bitmesin mantığından.

Oysa ben onun bazı şeyleri fark etmesini istiyorum. Bugün bu meseleyi kurtarırız, zihniyet değişmediği için yarın başka konuda patlak veririz. Korkum bu.

Bakalım, ne yapacağımı bilmiyorum ama şimdilik dönmek istemiyorum.

sende bitmiş bu iş. Ben bunu hissettim.Keşke bu hale getirmeden dank etseymiş eşine.üzüldüm

İnsan bazı şeylere olan inancını yitirince, tüm duyguları zayıflıyor. Sanırım onun "aile" kavramının anlamını kavrayabileceğine, yeri geldiğinde eş ve çocuğun anne-babadan öte olabileceğini, bunun çok normal olduğunu anlayabileceğine inanmıyorum.

Belki gerçekten korkmuştur sizi kaybetmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…