eşim neden bu kadar paracı :((( sayfa 9e gelin son gelişmeler için..

gerçekten üzüldüm şimdi. aynı şeyler aynı anlattığın gibi bana yaptığı. ilerde çocuğuna yapar mı diye düşündüm ama şu an çok ilgili 10 aylık oldu oğlum tam sevme oyun zamanı. ona kıyafet oyuncak vs. ben söylemeden kendi alır getiriyor şimdi. inşallah bana yaptığını ona yaşatmaz. anlatabildim mi demişsin ben çok iyi anladım yaşayan anlar ancak. çok sağol cevabın için.

Rica ederim, Rabbim oğlunuza güzel yazılar yazsın inşallah :)

Çok güzel olmuş, kredi borcu ne kadar hafiflemiş. Sizin adınıza çok sevindim. Eee bebiş büyüyüp işe başlayınca en güzellerini alırsınız kendinize. Hem bir de ev borcunun bu kadar düşmesinde sizin kazancınızın büyük etkisi var. Hakkınız artık

Adam ev almak için ugrasmis parayi sanki sokaklarda yemiş gibi tepkiler var burda çok komik.birseylerden kısmadan mal sahibi olunmaz. Esiniz size bilezik almamışta ev almış kıymet bilin birazcık. Çocuğu için söylediklerinin ciddi olduğuna inanmam siz parayi verin diye demiştir. Bu kadar lafı Nasıl soyletiyorsunuz eşinize sasirdim vallaha aferin tutumlu es bu.cimri değil tutumlu deyin bari.

Adam cimrimi bilemedim borc kapatmaya calisiyor ne guzelde odemis sene dusmus sizde bilezik alvaktim yok hevesimdi filan su eline para gectimi bilezik almaya merakli kadinlarida anlayamiyorum hani borc harc olmasa yatirim diye alirsin bilmiyorum pek anlamam ama adam borc kapatmaya ugrasirken bilezik hevesi tutturmak sacma esin hesabini kitabini bilen adammis iyiki

Bulgur konusuna çok pis taktım.. İyiki benim gibi bir insana denk gelmemiş... Kesin Kalp Krizi geçirirdi... Alıp o bulgurları kafasından aşşağı dökerdim.. Yada direk pencereden aşşağıya atardım! Allah Cimri kullarını sevmez...!

Evet borcu kapatmis cok guzel lakin sira o bilezige gelmez..para kazanilir muhakkak.gidecek yeri olur..bilezige para vermenin mantigi nedirki?yada bilezik olmasin baska birsey olsun..demem o ki bu kadinin birseyler istemek hakki degilmidir?bu tarz erkekler hayati ticaret gibi yasiyorlar evet artilari olsada ben sevmiyorum asiri hesapciligi...

Bencede verme kendine bi yatırım yap hem hakı yok sana böyle davranmaya o çocuk sadece senın deyıl ikinizinde sedece bu yuzden yapmak zorunda Allah sana sabır versın öylebi adama katlanmak çok zor

Borcu kapatmışsınız , bilezikten çok daha önemli.
Kısa sürede kalanını bitirir rahatlarsınız inşallah .

Etik olarak ve dinen, kadinin calismak gibi bir mecburiyeti yoktur, erkek ona bakmakla yukumludur. Kadin calisirsa kazandigi para kendinindir. Erkek hic bir hak talep edemez.

Bu yorumunuzu okuyunca icim rahatladi ve fikrim degisti..Demek ki esin o sira sende isten cikacagin icin ve bebekte olacagi icin masraflar, kredi vs. onu urkutmus ve o yuzden oyle davranmis..Bilezik konusunda mantik olarak dogru olani yapmis..Sonucta bozdururken deger kaybedecekti vs.Siz sikinti cekmeyin de bilezik zamanla olur..

Ama inan aldigin zaman hevesin kalmayacak muhtemelen. .Su anda bir problem yoksa eskileri hatirlamamaya calis..Umarim esine aliskanlik yapmaz asiri tutumlulugu ya da oglu onu acar biraz..

Yazinizi okuyunca ev taksiti biter baska seyler cikar yine asiri tutumlukugu elden birakmaz diye düşünmüştüm ama umarim kendine biraz ceki duzen verir..

Orta yolda bukusmak icin onu anladigini geleceginiz icin kaygisini paylastigini ancak asirisinin sizi mutsuz ettigini ve mutsuz oldugunuzda kendinizi de esinizi de oglunuzu da mutlu edemediginizi aanlatin ya da sinyalleri verin..Esinizin ustune giderseniz o sadece sizi suclu gorur yani ben bizim icin ugrasiyorum onun yaptigina bak gibi..cunku anladigim kadari ile gercekten hani derler ya ssegini saglam kaziga baglamak istiyor gibi birsey iste..Umarim daha da iyi olursunuz..

Belli canım çok gözün açılmış sana bişey deyimmi bu adam sana hayatı zindan eder bu adamın sıkıntısı hiç bitmez gün yüzüde görmezsin Ben bu adama 3 bin tlyi bırak 1 tl bile vermem bu adamın psrası çok olsa bile sıkıntı
Belli belli çok göün açılmıß canım bırak üç bin teleyi bir tlyi vermezdim bu adam sana rahat yüzü gösternez hayatı sana zindan eder bu adam parası bollaşsa bile aynı olur asla sana rahat

Valla canım seni üzmek istemem ama bu adamla yaşadığın sürece evin araban olur ama mutluluğun asla olmaz her hevesini kursağında bırakır bu adam ne kadar rahatlarsa rahatlasın bu adamın huyu değişmez herşey mal mülk değil malım olmuş huzurum olmamış ne işe yarar ayakların üzerinde durabilsen boşa bile derdim ikinci çocuğuda hiç yapmazdım yinede inşallah düzelir diyelim allah yardımcın olsun

Bencede verme kendine bi yatırım yap hem hakı yok sana böyle davranmaya o çocuk sadece senın deyıl ikinizinde sedece bu yuzden yapmak zorunda Allah sana sabır versın öylebi adama katlanmak çok zor

Borcu kapatmışsınız , bilezikten çok daha önemli.
Kısa sürede kalanını bitirir rahatlarsınız inşallah .

Etik olarak ve dinen, kadinin calismak gibi bir mecburiyeti yoktur, erkek ona bakmakla yukumludur. Kadin calisirsa kazandigi para kendinindir. Erkek hic bir hak talep edemez.

Neyse, en azindan durum cozulmus. Gecmis olsun.

herkese cevabları için teşekkür ederim. hepsini okudum. yaşayan bilir ancak. inanaın tutumlu hemde aşırı derecede ve ben buna cimri derim. borcumuz hafifledi Allaha şükür. ama dediğim gibi eşim cimriliği değişmez borcu bitse bile. mesela oğlumun doğum gününü kutlamak istiyorum öyle ahım şahım bişey değil istediğim sıradan bişeyler yapmak. ama tutturdu yapmıcam diye. stresten geçen ay zona oldum oda oğluma bulaştı ve su çiçeği çıkardı. hasta olduğu için doğum gününü erteledim haftaya yapacağım diyorum yok diyo bir Allah demiyo neden diyorum para gidecek diyor. sanki ne kadar masraf olacak ki işte...

Gereksiz para harcamamak güzel bir şey evet ama sizin eşiniz gerçekten cimri.Siz onun dediklerine ne kadar uyuyorsanız , o da sizin taleplerinize olumlu Karşılık verebilmeli.Beraber aile terapisine gidin aklıma bu geldi çözüm olarak.Eşinizin sizin dışınızda başka birisinden de ne kadar yıprandığınızı bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Umarım en kısa zamanda çözümlersiniz problemlerinizi.

ay yapmayıverin siz de. oğlunuza doğum günü yapılmıyor diye stresten zona olduysanız valla billa acıdım eşinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…