eşim neden bu kadar paracı :((( sayfa 9e gelin son gelişmeler için..

konuyu açalı 6 aydan fazla olmuşş
gelişmeler şöyle:
toplamda 10.000tl (tazminat+doğum raporu ücreti) eşime vermiştim. 3000 tl yi vermek istememiş kendime bilezik yapmak istemiştim. eşim bana yazaın bilezik alacağı sözünü vermiş 3000 tlyi elimden bi güzelce almıştı...
sonuç: yaz geldi geçdi bileziğin lafı edilmedi. zaten bendede heves kalmadı. neyse 10.000tl yi 8 ayda işsizlik maaşı alarak üzerine 4.000 küsür daha ekledimmm. ekledim diyorum yine eşime verdim. oda bu arada 7.000 tl daha vardı birikimimiz. toplamda 21.000 tl bankaya ara ödeme yaptı. 7 sene kalan banka kredimiz 2 sene 7 aya düştü. çok şükür. cimri ama bişeylerde yaptığı için seviniyorum. napayım cimriliği değişmez bu adamın. en azından bişeyler yapmış olmasına seviniyorum....

Ha bu arada kötünün iyisi dememin nedeni bebegin ihtiyaçlarını almam falan demiş ya ilk sayfada okudum ona binaen kötü yoksa iyi yani yatirimida sizin için yapiyor sonucta yanlış anlasilmiyayim şimdi

Cimri insandan korkacaksın arkadaş Paraya haşa taparlar..Kardeş valla Allah sabır versin çok zor durum..Mal senin para senin çalışan kazanan sensin senin alınterin..o çocuğuna bakmıyorsa onun ayıbı utansın dursun verme zırnık koklatma ayıp yahu..İnsan nasıl evladı için öyle söyler.

Ha bu arada kötünün iyisi dememin nedeni bebegin ihtiyaçlarını almam falan demiş ya ilk sayfada okudum ona binaen kötü yoksa iyi yani yatirimida sizin için yapiyor sonucta yanlış anlasilmiyayim şimdi
yok canım yanlış anlamadım. o zamanlar ben o 3000 tlyi vermek istemediğimde öyle şeyler söyleyip beni kırıyordu. eee mecbur bütün ihtiyaçlar alınıyor. söyledikleri can sıkmaktan başka bişey değil işte.

evet en gerekli yere yatırdı. valla bilmiyorum ama almaz o bana bilezik felan hevesimde kalmadı

Borcunuz bitince o almazsa siz alırsınız ,oraya vereceğiniz taksitle pekala alınabilir borcumuz var gibi bir bahanesi olmaz en azından

sağol canım sabır veriyo yaradan. ama mecbur herşeyi alıyorda yapıyorda. birazda kalp kırmamayı öğrense çenesini tutsa durmuyor işte. alışmaktan başka çare bırakmadı bana. alıştım bende napayım dırdırına.

Borcunuz bitince o almazsa siz alırsınız ,oraya vereceğiniz taksitle pekala alınabilir borcumuz var gibi bir bahanesi olmaz en azından
inşallah canım. o zamanda başka masraflar başlar ama çocuğun masrafı kreşi okulu derken sıra bana yine gelmez..

ev hanımı olucam artık çalışmayacağım desen kocan kalpten gider herhalde :)

Dünya hali diye bilezik düsünebiliyorsun fakat "seni bosicam" diyen adami baba yapiyorsun? Bu nasl bir is anlamadim. Adam bez, mama almamakla tehdit ediyor üstelik ve senin derdin hala bilezik.

Aslinda söylenilcek çook sey var ama artik susuyorum.

Bosver en iyisini yapmis kocan emin ol bukadar tutumlu olmasa suan eviniz olmazdi en azindan kiraya vericegin parayi cocugna harcaesin bide ilerde cocuklarina bisey birakmis olirsun bak bnim esimde cok tutumludur minimum denecek sekilde cimri degildir ihtiyac olan seyi alir ama israfdan hep kacinir bnde sukrediyorm acikcasi maasi alip gidip at yarisi oynamasindan iyidir biz bu zamana kadar is guc yolunda gitmedi ama surkli hesap yapar nasil bi ev alabiliriz diye ins nasip olur diycegim suki bnde ilk altinlarimin tadini cikaramadim bozdurduk gitti sacma sapan seylere derken esimde cok istiyodu bilezik yapmami hem birikim icin hmde hevesimi alayim diye bnde calistim bi ara yaptim bilezik dort tane ama simdi hevesim gecti suan ev alabilme ihtimalim hic yok malesef ya sen en azindan evin olcak calistigin zamnda az azda olsa iriktirp yapabilirsin bnce

Eşin en mantikli olani yapmis kizamadim şimdi. Borç bittikten sonra bilezik alir mi acaba bir bayan olarak hakediyosun bence inşallah değerin bilinir : )

ev hanımı olucam artık çalışmayacağım desen kocan kalpten gider herhalde :)
şu anda çalışmıyorum bebeğime bakıyorum. hala yaşıyo :)))
Kenardaki bilezik borcun faizi kadar getiri yapmaz esin dogru dusunuyor
öyle düşünürsen evet yapmaz. ama ben bankaya yatıracağı zaman bozacaktım zaten altı üstü 1 bilezikti. ama olmadı
lütfen büyük konuşmayın. evet boşarım dedi. ama öyle kolay değil boşamak boşanmak. beni kırmaktan başka bişey değildi yaptığı söyledikleri. ben onu baba yapmak istediğim için DOĞURMADIM.anne olmak için doğurdum. gelişmeleri okumadın galiba. neyse bir bayan neden böyle çıkışırki bilezik istemek çok mu lüks helede çalışan bir bayana. söylemek istediklerini içinde tutma sende söyle bende...
sağol canım evet evimizin az kredisi kaldı onuda bitirince belkide eşim bu stresten kurtulup katasını anlayacak. zaten benim asıl derdim bilezik felan değildi. onu bi inat uğrunba yaptım hevesim kalmadı inanki şu an. inşallah sizinde eviniz olur Allah nasip eder. kiracılık çok zor..
Eşin en mantikli olani yapmis kizamadim şimdi. Borç bittikten sonra bilezik alir mi acaba bir bayan olarak hakediyosun bence inşallah değerin bilinir : )
inşallah belki borcun stresinden çıkınca süpriz yaparsa bana hayır demem. ama kendim alma hevesim kalmadı.

Ay ayni babam.
Aile sirketimiz var kendi dunyalari kazanir, annemin kazandigi para onun yaninda hic gibidir, onu da alir annemin elinden anneme harclik verir. O harcligi da burnundan getirir verirken. Annem icin 10 tl masraf yaptiysa o ay o 10tlyi kesip verir harcligini.
Annemde ekstra para oldugunu bilsin adam rahat etmiyor, illa alacak o parayi.
Bu kadar senedir babam degismedi huylu huyundan vazgecmez. Allah sabir versin size.

Allah annenede sabır versin. en iyi annen anlar beni şimdi. birşey sorcam babanız aynı tutmu sizede gösterir mi. harçlığınızın hesabını sorar mı. birde annenize kızdınız mı hiç bu adama neden beni doğurdun felan diye. saçma oldu biliyorum ama bazıları bana yazınca sormak istedim bunu. saçma geldiyse cevab vermeyin.

Ben su an annemle de babamla da gorusmuyorum oncelikle onu belirteyim. Ikisinin de anne baba olmamasi gerektigini dusunuyorum. Olan olmus malesef ama bundan bagimsiz konularda bu dusuncem.

Babam ben kucukken eksikligini hep parayla kapatti. Parayi hep fersah fersah verdi ama hic huzurum olmadi. Ama cok kucuk miktarlarda para icin de olay cikarttigi cok oldu. Yani mesela en iyi yerlerde yemek yedirirdi tatli almazdi tatli pahali diye. En iyi yere tatile gotururdu ama kuafore verdigimiz 100tl sorun olurdu ben size mi calismak zorundayim diye.
Parayi verirdi evet her istedigimizi de alirdi ama burnumuzdan getirirdi aldigini/yaptigini. Hani keske yapmasa derdiniz.Kavga gurultu yuze vurma dayak vs. Anlatabildim mi bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…