- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
geldi yine parayı istedi. bir tonda laf yedim. bu bilezik herneyse ikimizin dedim. en son dediği tamam ben sana yazın alırım. faturalar düşük gelecekmiş. hiç inanmıyorum ama. dedim benim derdim bilezik değil sen neden beni insan yurduna koymuyorsun her seferinde aşşalıyorsun. herşeyi eline veriyorum. onunda dediği ben ne yapıyorum kumardamı harcıyorum falan filan. asla beni anlamıcak. şimdi kızdı bana dışarı çıktı. çıkarkende bana birdaha evde şu eksik deme diye söylendi. ne biçim erkek nefret geldi.
geldi yine parayı istedi. Bir tonda laf yedim. Bu bilezik herneyse ikimizin dedim. En son dediği tamam ben sana yazın alırım. Faturalar düşük gelecekmiş. Hiç inanmıyorum ama. Dedim benim derdim bilezik değil sen neden beni insan yurduna koymuyorsun her seferinde aşşalıyorsun. herşeyi eline veriyorum. Onunda dediği ben ne yapıyorum kumardamı harcıyorum falan filan. Asla beni anlamıcak. şimdi kızdı bana dışarı çıktı. çıkarkende bana birdaha evde şu eksik deme diye söylendi. Ne biçim erkek nefret geldi.
öyle bulantıyorki beni bir erkeğe yakışmıyacak şeyler söylüyor. diyorum ona erkek dediğin kadının parasına göz dikmez hem 3000
tl bizim borcumuzu ödemeye yetmezki. ama öyle paracı öyle cimri bir insanki her şeyi iğneden ipliğe hesaplar. birgün tımarhanelik olacaksın diyorum. çokta geçimsizdir. afedersiniz para allahı olmuş derler ya o tiplerden. bugünüde atlatırsam bileziği alırım diyorum ama sonra bileziği ver diye başlıcak ufff kafam çok karışık. inatlada vermek istemiyorum(((((((
öyle bulantıyorki beni bir erkeğe yakışmıyacak şeyler söylüyor. diyorum ona erkek dediğin kadının parasına göz dikmez hem 3000
tl bizim borcumuzu ödemeye yetmezki. ama öyle paracı öyle cimri bir insanki her şeyi iğneden ipliğe hesaplar. birgün tımarhanelik olacaksın diyorum. çokta geçimsizdir. afedersiniz para allahı olmuş derler ya o tiplerden. bugünüde atlatırsam bileziği alırım diyorum ama sonra bileziği ver diye başlıcak ufff kafam çok karışık. inatlada vermek istemiyorum(((((((
yuhhh yani harbi bu erkegim die dolasmasın utanmz aikesinin ihtiyacını kendi gidermickte kim gidereck madem zoruna gidio para yedrmk ewlnmeseydi hatta para senin karışmaması lazım ben olsam vermzdm hele böle konuşm kocaya hiççç vermzdm dinlemz bilezk yapar koluma takıp senin yapmanı isterdm ama sende hgı için ben yaptm der hava atar catlatırdm
Böyle erkeklerle neden evleniyorsunuz neden evli kalıyorsunuz anlamıyorum ki
her konuda bi aldatılma şiddet hakaret aşağılama sorumsuzluk bencillik cimrilik kıskançlık kısıtlama vs vs vs vs
evlilik bu değil ya mutluluk bu değil hayat bu değil yuva değil bunlar
olayın özü bu kadınlar bir anlasa
Ben olsam eşim 3000 tl yi istediğinde ve artı olarak tazminatın olan 7000 tl yi hesaba yatırmak veya bilezik gibi düşünmek yerine direkt krediye yatırırdım. Hem parayı düşürmüş olur hemde biraz daha rahatlamış olurdum. Faizi beklemektense böyle bir yol izlerdim ve bu muhabbetlere hiç girmezdim. Bulguru falan kontrol etmesi tabiki yanlış ama bi nevi herşeyin hesabını yapması gayet güzel. 1300 tl maaşla o hesaplar yapılmadan bir aile geçinmez çok zor hele ortada bir çocuk varken.
canım eşini yeni tanimiyorsun.
sonuçta kaç yıllık eşin.
keşke bu parayı ona soylemeseydin.
neyse olan olmuş...
kesinlikle vermezdim diyen arkadaşlar.
adam sülük gibiyse arkadaş ne yapsin.
çünkü var böyle tipler.parayı alana kadar kadının ömrünü yer.
konu sahibi.
sen eşinden gizli bir hesap aç
kendine birikim yap.dünyanın bin bir türlü hali var.
zaten eşinin düşünceleride hiç hoş değil.
seni başlayacağım diyen adamdan herşey beklenir.(bosayabilir yani)
bir insanın fikri neyse
zikri de o'dur.
böyle kocaya 7binide vermezdim 3binide kimse kusura bakmasın Allah korusun boşadı sizi diyelim vericekmi paranızı hiç sanmıyorum hoş yasal olarak hakkınız galiba ama tam emin değilim genede vermezdim konuşsun dursun avucunu yalar ancak
Kesinlikle verme. O adama paramı verilir be.
Ben olsam eşim 3000 tl yi istediğinde ve artı olarak tazminatın olan 7000 tl yi hesaba yatırmak veya bilezik gibi düşünmek yerine direkt krediye yatırırdım. Hem parayı düşürmüş olur hemde biraz daha rahatlamış olurdum. Faizi beklemektense böyle bir yol izlerdim ve bu muhabbetlere hiç girmezdim. Bulguru falan kontrol etmesi tabiki yanlış ama bi nevi herşeyin hesabını yapması gayet güzel. 1300 tl maaşla o hesaplar yapılmadan bir aile geçinmez çok zor hele ortada bir çocuk varken.
evet sonuççç verdim akşam. herkese yapyığı yorumlardan dolayı teşekkür ederim. akşam karşısına geçtim benim derdim bilezik değil bak bana bu tarzda konuşmanı istemiyorum dedim. oda ben böyle biriyim ben sinirlenince ağızımdan ne çıktığını bilmiyorum. yapma lütfen bu evlilik oyuncak değil birbirimizi krarak ne zamana kadar bu devam eder dedim. zorla kendimi dinlettim. diyorki ben istemezmiyim eşimin kolunda bilezik olsun felan. bende dedim ben bilezik istemiyorum ben sevgi saygı anlayış istiyorum anla artık sen hep böylemi yapacaksın bana. neyse biraz anlamış sanıyorum ne zamna kadar gider bakalım. cankızım nikli arkadaşım evet sülük gibi düşündüm o dışarı çıktığında vermesem olmayacak aynı evin içinde dır dırı bitmeyecek. ayrı hesap açmak aklımdan hep geçti ama bunu öğrenirse vay halimee. eğerki birgün evliliğim bitecekse para pul umrumda değil evliliğim bitmiş. ama bilsinki onuda bitiririm. neyse verince çok iyi oldum. ama yaza alma sözü de aldım. 3000 tl lik olmadada 2000 tl lik alırım dedi :44: hakımda hayırlısı.. hepinizin yorumları ayrıca gözümü açtı ve birkez daha düşündüm sorguladım evliliğimi.sizlere teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?