eşim neden bu kadar paracı :((( sayfa 9e gelin son gelişmeler için..

yuhhh yani harbi bu erkegim die dolasmasın utanmz aikesinin ihtiyacını kendi gidermickte kim gidereck madem zoruna gidio para yedrmk ewlnmeseydi hatta para senin karışmaması lazım ben olsam vermzdm hele böle konuşm kocaya hiççç vermzdm dinlemz bilezk yapar koluma takıp senin yapmanı isterdm ama sende hgı için ben yaptm der hava atar catlatırdm

Böyle erkeklerle neden evleniyorsunuz neden evli kalıyorsunuz anlamıyorum ki
her konuda bi aldatılma şiddet hakaret aşağılama sorumsuzluk bencillik cimrilik kıskançlık kısıtlama vs vs vs vs
evlilik bu değil ya mutluluk bu değil hayat bu değil yuva değil bunlar

olayın özü bu kadınlar bir anlasa

Ben olsam eşim 3000 tl yi istediğinde ve artı olarak tazminatın olan 7000 tl yi hesaba yatırmak veya bilezik gibi düşünmek yerine direkt krediye yatırırdım. Hem parayı düşürmüş olur hemde biraz daha rahatlamış olurdum. Faizi beklemektense böyle bir yol izlerdim ve bu muhabbetlere hiç girmezdim. Bulguru falan kontrol etmesi tabiki yanlış ama bi nevi herşeyin hesabını yapması gayet güzel. 1300 tl maaşla o hesaplar yapılmadan bir aile geçinmez çok zor hele ortada bir çocuk varken.

.....................................

Son düzenleme:

canım eşini yeni tanimiyorsun.
sonuçta kaç yıllık eşin.

keşke bu parayı ona soylemeseydin.
neyse olan olmuş...
kesinlikle vermezdim diyen arkadaşlar.
adam sülük gibiyse arkadaş ne yapsin.

çünkü var böyle tipler.parayı alana kadar kadının ömrünü yer.
konu sahibi.

sen eşinden gizli bir hesap aç
kendine birikim yap.dünyanın bin bir türlü hali var.

zaten eşinin düşünceleride hiç hoş değil.
seni başlayacağım diyen adamdan herşey beklenir.(bosayabilir yani)
bir insanın fikri neyse
zikri de o'dur.

Son düzenleme:
böyle kocaya 7binide vermezdim 3binide kimse kusura bakmasın Allah korusun boşadı sizi diyelim vericekmi paranızı hiç sanmıyorum hoş yasal olarak hakkınız galiba ama tam emin değilim genede vermezdim konuşsun dursun avucunu yalar ancak

olayın özü bu kadınlar bir anlasa

Kesinlikle verme. O adama paramı verilir be.

evet sonuççç verdim akşam. herkese yapyığı yorumlardan dolayı teşekkür ederim. akşam karşısına geçtim benim derdim bilezik değil bak bana bu tarzda konuşmanı istemiyorum dedim. oda ben böyle biriyim ben sinirlenince ağızımdan ne çıktığını bilmiyorum. yapma lütfen bu evlilik oyuncak değil birbirimizi krarak ne zamana kadar bu devam eder dedim. zorla kendimi dinlettim. diyorki ben istemezmiyim eşimin kolunda bilezik olsun felan. bende dedim ben bilezik istemiyorum ben sevgi saygı anlayış istiyorum anla artık sen hep böylemi yapacaksın bana. neyse biraz anlamış sanıyorum ne zamna kadar gider bakalım. cankızım nikli arkadaşım evet sülük gibi düşündüm o dışarı çıktığında vermesem olmayacak aynı evin içinde dır dırı bitmeyecek. ayrı hesap açmak aklımdan hep geçti ama bunu öğrenirse vay halimee. eğerki birgün evliliğim bitecekse para pul umrumda değil evliliğim bitmiş. ama bilsinki onuda bitiririm. neyse verince çok iyi oldum. ama yaza alma sözü de aldım. 3000 tl lik olmadada 2000 tl lik alırım dedi :44: hakımda hayırlısı.. hepinizin yorumları ayrıca gözümü açtı ve birkez daha düşündüm sorguladım evliliğimi. sizlere teşekkür ediyorum

canım zaten krediye yatıracağız 10000 tl hesabında. şimdi faizler yüksek eğer şimdi yatırırsak kar değil zarar etmiş oluruz. bunları iğneden ipliğe hesaplar zaten. şu seçimler felan geçsin belki düşerse faizler öyle yatıracak. doğru 1300tl ile geçinmesi zor 650si kredi 200 doğalgaz geliyo 50 elektrk 30 su. kalanda eve gidiyor. ama kaynanamlarında bana katkısı var bulgur nohut fasulye salça yaprak tarhana un vs vs hatta ekmek bile geliyor köyden. yani böylelikle çokta iyi geçiniyor vede artırım bile yapabiliyor. ama bende biliyorum evimin geçimini bana güvenmez gibi kontrol etmesi felan ben bunlara gelemiyorum. ama akşam derdimi güzelce anlatığıma inanıyorum ve aradada vurguluycam ondan ne istediğimi bekletimin ne olduğunu.

Böyle kocaya vermezdim ben ama huzur birakmaz bende diyorsan srn blrsn. .Afedersin ...gibi alicak çocuğun ihtiyacını. Baba oluyor:--(

hiç de öğrenmez.korkma canım.
ogrenirse de çocuğumun geleceği için yapıyorum dersin.
öyle para tutmayan hep bana hep bana diyen bir adama müstehak.

benden kardeş tavsiyesi.aklini başına topla kendin için birikim yap.
bende yapacağım.eşimle aramızda para tartışması olmaz ama olsun.
iyi olduğumuz müddetçe o parayı ikimiz için biriktiriyor sayarım.
ama yarın bir gün başıma ne geleceği belli mi???

haaa bu arada o paranın üstüne 1 bardak su iç.
ben cook gördüm.yapacağım deyip te alanı.

kopruyu gecene kadar.

ya bir erkeğin bu kadar paragöz olmasından nefret ediyorum,
hele hele karısının 3 kuruşu için tabiri caizse çirkefleşen erkekler yok mu...
ben olsam asla vermem.
sizde vermeyin.
hayat müşterek tamam ama bu kadar da karşı tarafa dayanıp,paragöz olunmaz ki
siz bu eşe 7000 i falan iyi vermişsiniz.
keşke vermeseydiniz.
kendinize altın vs alırdınız,bi güvenceniz olurdu.

son gelişmeleri şimdi gördüm.
siz genede dikkatli olun eşinize karşı.
sinirlenince ağzıma geleni sayarım mazur gör..bu asla bahane olamaz.
olmamalı.
her sinirlendiğinde böyle söyleyecekse ne güven kalır ne sevgi.
para konusunda bu kadar hassassa sizde olun.
hayatın ne göstereceği bilinmez.

Cocugun bezini ve mamasini tehdit unsuru olarak kullanan biri yazin 2000 lik bilezik alsa ne almasa ne.

Bence siz kenara kotu gun parasi ayirmaya baslayin.ne olur ne olmaz...

Boyle ese para vermem..hanımlar yanlış anlamayında neden kendinizi bu kadar değersiz yerine koydurtuyorsunuz...eş se oda biryere kadar..bir baba bebeğine aldığı mamayla bezle nasıl tehdit eder...ben çalışan biriyim..eşimden maasım cok fazla..buna rağmen benim para biter eşimden isterim..sen bu kadar parayı ne yaptın demez..gerçi bende eve harcıyorum ama kendimede kıyarım..herşeyin iyisini almaya çalışırım...bebeğimiz oldu...eşim her ihtiyacını alır..parasını kendinden kısar...bizden değil...ne olur sizde kendinizi değerli hissedin...siz kendinize değer vermezseniz bu erkek milleti size hiç değer vermez..

Sizin yerinizde olsaydim o parayi vermezdim ona... benimde gelirim olunca esime veriyorum hep oda biriktirdigimiz hesaba yatirir esimde biraz cimridir ama tum paramizi alip altinlar alsam sesini cikarmaz cunki onuda yatirim olarak göruyor cöpe gitmiyor sonucta...
Ama bebegin masraflarini ödemem almam demesi bile cok uzucu babalik bu degil tamam dunya hali ne olacagi belli degil gercekten ama ailedende eksik birakilmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…