Esim neden Susuyor olabilir?

Bende senin esin icin dememiştim ne bileyim kaynın varmış diye düşündüm ki kıyas yapsınlar Allah hepsine akıl versin insallah :)

Olsun canım canın sağolsun :) İyi dedin valla Allah akıl fikir vicdan versin bu gibi insanların tümüne...

Siz en doğru cevabı bulmuşsunuz,eşiniz ailesine sizi öyle anlatmış sizden soğutmuş ki ,sizle evliliğine devam ediyor olmasına tahammül edememişler o yüzdende kendi oğullarına tepkililer.bence hiç kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın.eşinize niye beni ailene kötüledin soğuttun diyede tepki verip tartışmayın,siz mutlu olun.yarın ailesi sizin için bir şey söylese bile eşiniz ben karımla çok mutluyum o zaman bende hatalıydım geldi geçti diyebilsin.çoğu erkek eşiyle evliliğinde mutluysa kim ne derse desin etkilenmez.o yüzden aile meseleleri yüzünden birbirinizi yıpratmayın.

Sağol bacım. Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun. Biliyor musun? Bu sabah rahmetli Babamda rüyamda bana "Akıllı Kızım benim" diye seslendi.. Akıllı dediniz ya aklıma geldi şimdi duygulandım....

Evet benim eşim de sanırım evlilikte asıl dengenin erkek tarafından sağlanacağını anlayamanlardan olsa gerek. Daha buna benzer nice örnekler yaşandı onun ailesi ile aramızda. Hep ardımda durmayı beceremediği için sorunlar silsilesi oluştu hep. Oysa çözüm basitti. Küçücük yılanı büyütmeden ezmek lazımdı. Ama eşim başaramadı. Yinede merhametimden çocuklarımın babasıdır diyerekten zaman zaman ona da üzülüyorum. Yazık böyle umursamaz kendi yuvasını bir çırpıda yıkmak isteyen aileye sahip diye. Ama evet kendisi ile herzaman konuşuyorum açık açık. Kesinlikle artık 1 adım bile atmayacağımı anladı. Artık top kendisinde nasıl çözecekse çözer bu olayı hakkımı sorar ha sormasada dert etmeyeceğim çünkü Yaradan var Yaradan yar..
Sağol hakkımdaki güzel düşüncelerin için.

Bu konuda esine fazla yuklenme bende ayni seyleri yasadim benim HIC bir alakam yokken annesi o kadar cok seyler soylediki simdi esime annenle babana veya kardesine cephe al diyemem onlarda ailesi ama mumkun mertebe beni onlardan uzak tutsun...senin esinde gorus diye baski kurmuyorsa, dolduruslarina gelip sana sikinti vermiyorsa bosver sessiz kalsin.in an bana onlarda neyin ne oldugunu biliyorlar,ama arayi bozmamak icinde sessiz kalmayi tercih ediyor,esini savunmak her yigidin harci da degildir zaten,diyorum ya senden uzak tutuyorsa mumkun bosver HIC ustune dusme...

Sağol canım güzel fikirlerin için dediklerine dikkat edeceğim. Aklın yolu birdir.

Esinin hatasi izin vermeseydi yapmazlardi sustukca tepenize binecekler ki esin izin veriyor sana saygi duymayana sende duyma kole degilsin

Sağol canım fikirlerin için sende. Yok bana arama sorma diyor. Onlar seni arayıp sorsun diyor bu konuda baskı yapmıyor. Hatta seni ne zaman arayıp konusurlarsa bende onlarla o zaman konuşurum diyor. Ben de dedim senin annen babandır kardeşlerindir istediğin zaman görüş ama beni mecbur edemezsin. Kalbim kırık dedim. Haklısın dedi. Evet hanımını savunmak her yiğidin harcı değilmiş. Öyle yiğit kocalara selam olsun burdan. ..

Eşin kendi ailesinin ondan beklentileri varsa eğer ve bunları yapmak istemiyorsa seni öne sürüyorda olabilir.
Misal ben eşimin bazı konuşmalarında ikili oynadığını anlıyorum, orayı ayrı beni ayrı idare ediyor.
Rahatsız oluyor muyum, hayır başka türlü oda çıkamaz işin içinden farkındayım.
Sizin durumunuz daha farklı ama, bakın ben eşimin yüzünden böyleyim mesajı olabilir bu, bir ihtimal. .

Esinin hatasi izin vermeseydi yapmazlardi sustukca tepenize binecekler ki esin izin veriyor sana saygi duymayana sende duyma kole degilsin

Evet eşim o kavga olduğu gün bir korkak gibi babasını aradı ve babasına ezilip büzülerek cevap verdi "baba çocuklar var ayrılamam ben" bu cevaptan anladım ki hepsi ayrılmamızı dört gözle beklediler. Işte o an eşimdende ailesinden de midem bulandı buz gibi soğudum! İnsan da hiç mi birşeylerin vefası hatırı olmazmış diye düşündüm. Birde babamı kaybetmişken o an. Bana bu hissi yaşatanları kalbimde affetmiyorum.

Kocan neden seni savunmuyor biliyor musun? Zaten böyle olmasını sağlayan kendisi. Bu saatten sonra değişmez olaylar mutlu olmaya çalışın. Eşiniz farkında değil sanırım ama aslında seni ezdirerek kendi değerini de kardeşlerinin gozunde bitirmiş.

Eşiniz ayrılamaz-mış çocuklar varmış, siz hiç bu adamı bırakmayı denediniz mi?

Son düzenleme:

Evet ikili oynadığını düşünüyorum bende. Beni öne sürüyor da olabilir. Oysaki ben kişisel özgürlüklere önem veren biriyim. Asla baskıcı yanım yoktur. Belkide psikolojik yada karakteristik özelliği olabilir kendi kendine bir kuruntu yapıp kendini tarafımdan baskılanmış hissediyordur. Ama bu onun sorunu benlik bir durum yok. Bu saatten sonrada ona psikologluk yapacak durumum yok koca adam gitsin doktora tedavi olsun halisülasyonlarından kurtulsun.. ona da böyle demiştim zaten. Nolursa olsun bir eşin böyle yapıyorsa şayet; yakıştıramam açıkçası.

Canım sen ne takiyorsun kafana bu kadar aramiyor lar mı sormuyorlar mi sende arama sorma onlar sana hangi mesafedelerse sende onlara o şekilde davran bu kadar basit esin konusunda da erkek milleti çok bişey beklememek gerek deyip geçiyorum ben artik

En dogru karari vermisin canim bayramda bile seni arayip sormayani napican Birde bosasin demis annene heyy allahim ne mal insanlar var illa karisacak oglunun evi ya..

Ben de arkadaşa katılıyorum akıllı bir bayana benziyorsun, bu yüzden sana çok faydasını dokunacağını inanıyorum bu Dr yayınlarının bana çok faydası oldu izlemeni çok isterim.

Eşiniz ayrılamaz-mış çocuklar varmış, siz hiç bu adamı bırakmayı denediniz mi?

Evet katılıyorum yorumunuza. Eşim yemek yediği kaba pisledi. Şimdide o kabdan yemek yemeye devam ediyor ve bu benim inanılmaz gururuma dokunuyor. Ama kendisi bu durumdan asla şikayetçi değil normal olabilir evde kavgalar hatalar bizim için diyebiliyor. Kimin ne düşündüğü umurumda bile değil diyor ailesi içinde. Bırakmayı denedim tabiki ama Babam yeni rahmetli olmuştu olay çıkarmamak için sineye çektim ama çok kırgınım. Bu onun son şansı kendide bunu iyi biliyor.

Yok canım takmıyorum artık. Ahhh canım buda dert mi? Biz babamızı kefenle toprağa verdik kardeşlerimle. Onların verdiği acı bile değil. Ben sadece eşimin bana dürüst olup olmadığını anlamak için kafamda düşünüp duruyorum. Yoksa inan onlar umurumda değil ben böyle huzurluyum. Her erkek böyle değildir ya vardır babayiğit erkekler..

Ben de arkadaşa katılıyorum akıllı bir bayana benziyorsun, bu yüzden sana çok faydasını dokunacağını inanıyorum bu Dr yayınlarının bana çok faydası oldu izlemeni çok isterim.

Sağol canım Akıllı olmak lazım. İnsanın en değerli hazinesi akıl çünkü. Ama akıllı insanın da sevmeyeni çok oluyor ha :) Videoyu izleyeceğim hemen.

Son düzenleme:
En dogru karari vermisin canim bayramda bile seni arayip sormayani napican Birde bosasin demis annene heyy allahim ne mal insanlar var illa karisacak oglunun evi ya..

Öyle doğru diyorsun. Artık karışamaz sıkar biraz :))

Sen asıl sorunu görmüyorsun eşin ortalığı karıştırıyor onlara seni kötülüyor neden diye sormaya yüzü yok bence, senin muhatabın eşin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…