Bende senin esin icin dememiştim ne bileyim kaynın varmış diye düşündüm ki kıyas yapsınlarAllah hepsine akıl versin insallah :)
Siz en doğru cevabı bulmuşsunuz,eşiniz ailesine sizi öyle anlatmış sizden soğutmuş ki ,sizle evliliğine devam ediyor olmasına tahammül edememişler o yüzdende kendi oğullarına tepkililer.bence hiç kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın.eşinize niye beni ailene kötüledin soğuttun diyede tepki verip tartışmayın,siz mutlu olun.yarın ailesi sizin için bir şey söylese bile eşiniz ben karımla çok mutluyum o zaman bende hatalıydım geldi geçti diyebilsin.çoğu erkek eşiyle evliliğinde mutluysa kim ne derse desin etkilenmez.o yüzden aile meseleleri yüzünden birbirinizi yıpratmayın.Ne doğru demişsin. Eşim kendi bacağına sıkmışken, onları arayıp karıma bu yaptığınız nedir? Diye sorması saçmalık. Belkide ondan bana diyor bu konuyu sorduğumda "biz iyi olalım mutlu olmaya çalışalım herkesde görsün"demesi. Peki sana bir soru sormak isterim izninle hadi eşim yansıttı benim hakkımda konuştu şikayette bulundu ben olsam kardeşimi bırakmam eşi kötüyse? Durumunu merak ederim ama bunlar kardeşinede tavır almış konuşmuyorlar bu çelişki nedir o zaman? Sahiden cevabını merak ettim. İşlerine geldi demekki bahaneleri oldu. Aileler unutmuyor demişsin hadi ben kötüyüm elim onlar için ya oğulları? Onun çocukları? Bu garez nedir? Beni boşamadığı için mi yoksa
Bacım ne kadar güzel anlatmışsınız derdinizi, durumunuzu.Şu üslup bile sizin ne kadar akıllı bir bayan olduğunuzu gösteriyor. Siz üzerinize düşeni yaptığınız için sorunuzun cevabını da biliyorsunuz: Arıyorsunuz, aramıyorlar. Soruyorsunuz, sormuyorlar. Esas olan sizin ailenizin dört duvar arasındaki huzurunuz ama eşiniz arkanızda durmuyor. Önce bunun düzelmesi lazım. Erkek eğer eşinin arkasındaysa en büyük dertler bile sabun köpüğüdür. Şayet durmuyorsa incir çekirdeği bile insanın sırtına yük olur. Sözüm meclisten dışarı, karakter olarak olgun olmayan erkekler evlilikte ne gibi dertlere sebep olduklarını ah bir görebilseler... Bacım, karşına alacaksın açık açık konuşacak ve yolunu çizeceksin. Yuvarlak cümle kurmasına izin vermeden net cevap istemelisin. Ben sende bunu yapabilecek kudreti seziyorum.
Bu konuda esine fazla yuklenme bende ayni seyleri yasadim benim HIC bir alakam yokken annesi o kadar cok seyler soylediki simdi esime annenle babana veya kardesine cephe al diyemem onlarda ailesi ama mumkun mertebe beni onlardan uzak tutsun...senin esinde gorus diye baski kurmuyorsa, dolduruslarina gelip sana sikinti vermiyorsa bosver sessiz kalsin.in an bana onlarda neyin ne oldugunu biliyorlar,ama arayi bozmamak icinde sessiz kalmayi tercih ediyor,esini savunmak her yigidin harci da degildir zaten,diyorum ya senden uzak tutuyorsa mumkun bosver HIC ustune dusme...Çevrem tabiki var eşimin amcaları yengeleri amca çocukları dayıları dayı çocukları hepsi beni sever sürekli irtibattayız mesaj atarlar gayet normaller. Amcası yengesi amca kızları bana dediler ki biz ailece seni çok seviyoruz. Çocuklarını da. Bunu böyle bil. Dert etmiyorum onları canım ben eşimin bana dost mu değilmi onu anlamak istiyorum. Neden sustuğunu öğrenmek istiyorum. Sevgi olamaz bu. Yada benim için ne dedi de böyle oldu ? Ben eşimin hakkımda arkamdan neler konuştuğunu bilmek istiyorum derdim eşimin tavırları sözleri. Onlar derdim olamaz. Sadece bir koca neden susar bunu öğrenmek için sordum sizlere.....
Siz en doğru cevabı bulmuşsunuz,eşiniz ailesine sizi öyle anlatmış sizden soğutmuş ki ,sizle evliliğine devam ediyor olmasına tahammül edememişler o yüzdende kendi oğullarına tepkililer.bence hiç kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın.eşinize niye beni ailene kötüledin soğuttun diyede tepki verip tartışmayın,siz mutlu olun.yarın ailesi sizin için bir şey söylese bile eşiniz ben karımla çok mutluyum o zaman bende hatalıydım geldi geçti diyebilsin.çoğu erkek eşiyle evliliğinde mutluysa kim ne derse desin etkilenmez.o yüzden aile meseleleri yüzünden birbirinizi yıpratmayın.
Bu konuda esine fazla yuklenme bende ayni seyleri yasadim benim HIC bir alakam yokken annesi o kadar cok seyler soylediki simdi esime annenle babana veya kardesine cephe al diyemem onlarda ailesi ama mumkun mertebe beni onlardan uzak tutsun...senin esinde gorus diye baski kurmuyorsa, dolduruslarina gelip sana sikinti vermiyorsa bosver sessiz kalsin.in an bana onlarda neyin ne oldugunu biliyorlar,ama arayi bozmamak icinde sessiz kalmayi tercih ediyor,esini savunmak her yigidin harci da degildir zaten,diyorum ya senden uzak tutuyorsa mumkun bosver HIC ustune dusme...
Esinin hatasi izin vermeseydi yapmazlardi sustukca tepenize binecekler ki esin izin veriyor sana saygi duymayana sende duyma kole degilsin
Eşiniz ayrılamaz-mış çocuklar varmış, siz hiç bu adamı bırakmayı denediniz mi?Evet eşim o kavga olduğu gün bir korkak gibi babasını aradı ve babasına ezilip büzülerek cevap verdi "baba çocuklar var ayrılamam ben" bu cevaptan anladım ki hepsi ayrılmamızı dört gözle beklediler. Işte o an eşimdende ailesinden de midem bulandı buz gibi soğudum! İnsan da hiç mi birşeylerin vefası hatırı olmazmış diye düşündüm. Birde babamı kaybetmişken o an. Bana bu hissi yaşatanları kalbimde affetmiyorum.
Eşin kendi ailesinin ondan beklentileri varsa eğer ve bunları yapmak istemiyorsa seni öne sürüyorda olabilir.
Misal ben eşimin bazı konuşmalarında ikili oynadığını anlıyorum, orayı ayrı beni ayrı idare ediyor.
Rahatsız oluyor muyum, hayır başka türlü oda çıkamaz işin içinden farkındayım.
Sizin durumunuz daha farklı ama, bakın ben eşimin yüzünden böyleyim mesajı olabilir bu, bir ihtimal. .
En dogru karari vermisin canim bayramda bile seni arayip sormayani napican Birde bosasin demis annene heyy allahim ne mal insanlar var illa karisacak oglunun evi ya..Evet asla hayır gelmez onlardan bana. Ama ben hep ailemden aldığım terbiye ve saygı ile davrandım. Bana neler ettiler anneme telefon açıp o zor günümüzde beni kötülediler boşansın dediler ben 1 gün olsun arayıp hesap çekmedim yüzgöz olmadım. Üstüne üstlük bayramda aradım bayramlarını kutladım kendileri mahçup oldu karı koca. Onlara bu kadar bundan sonra bayramdan bayrama. Hayatımda yerleri yok. Eşime çok konuşuyorum bu konuda açıkladım ailesini asla tanımadığımı ve hepsine kendi de dahil çok kırgın olduğumu defalarca söyledim. Artık kendi bilir. Ben tırnağımı bile kıpırdatmam kimse için artık bitmiştir. Kendi sorunları
Kocan neden seni savunmuyor biliyor musun? Zaten böyle olmasını sağlayan kendisi. Bu saatten sonra değişmez olaylar mutlu olmaya çalışın. Eşiniz farkında değil sanırım ama aslında seni ezdirerek kendi değerini de kardeşlerinin gozunde bitirmiş.
Eşiniz ayrılamaz-mış çocuklar varmış, siz hiç bu adamı bırakmayı denediniz mi?
Canım sen ne takiyorsun kafana bu kadar aramiyor lar mı sormuyorlar mi sende arama sorma onlar sana hangi mesafedelerse sende onlara o şekilde davran bu kadar basit esin konusunda da erkek milleti çok bişey beklememek gerek deyip geçiyorum ben artik
Ben de arkadaşa katılıyorum akıllı bir bayana benziyorsun, bu yüzden sana çok faydasını dokunacağını inanıyorum bu Dr yayınlarının bana çok faydası oldu izlemeni çok isterim.
En dogru karari vermisin canim bayramda bile seni arayip sormayani napican Birde bosasin demis annene heyy allahim ne mal insanlar var illa karisacak oglunun evi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?