Eşim niye böyle yapıyor.

Senin hiç ailen filan yok mu ? Hadi uzaklar desen yine ana baba anlar bu durumları. Resmen evde hapis hayatı yaşıyorsun ayrıca istediklerini yedirip istemediklerini yedirmiyor psikopat mıdır nedir? Adama iyi demişsin bir mesajında ama bu adam iyi filan değil.
Çevrende kimin kimsende mi yok. Kuzen olur arkadaş olur dıdının dıdısı olur.
Aklım almıyor bu adamlara nasıl çocuk yapıyosunız. Hadi seni geçtim emen çocuğun var onun bile boğazından kesmiş oluyor ve bu adam iyi öylemi?
Vallahi sabır.
Eşim eve herseyi aliyor fazlasiyla gerekli gereksiz sadece et almiyor su almiyor ailemde olmasa daha iyiydi kimsem yok arkamda

Sen ona eve gelirken et al vs dedim mi ?
Yani sıra olmadı sen git markete al etini pişir ye..

Adam eve sadece patates mi alıyor habire patates yiyorsunuz. Etsiz patates sulusu mu kaldı yahu ayrıca bi de emziren kadınsınız daha hala evine bakar diyorsun neymiş 2 kilo deyince 3 kilo alıyormuş. Süklüm püklüm durmayın sesiniz çıksın azıcık. Çıkın alın kendiniz yada eve söyleyin komşuya aldırın. Deli çıkıcam şu saçma bahanelerden ve koca aklamalarınızdan

Eşim eve herseyi aliyor fazlasiyla gerekli gereksiz sadece et almiyor su almiyor ailemde olmasa daha iyiydi kimsem yok arkamda
Ne alıyor patates ve kendi de yiyeceği için abur cubur mu?
Su alamıyorsunuz yahu ötesi var mı?
Adam siz dışarıya çıkamayın diye bebek arabasını bile kendi arabasının içinde götürüp getiriyor, para vermiyor.
Hala eşim eve bakıyor diyorsunuz.
Para isteyip, çocuğun arabasını da almayi deneseniz nasıl olur?

İki kötünün arasında daha az kötüyü seçiyorsun anladığım kadarıyla. Az biraz dişli olun. Kendinizi ezdirmekten vazgeçin. Bahane üretmeyin artık. İsteyene işte, aşta var bu hayatta. Ama isteyene. İstemeyene ne yazsak,ne yapsak boş.

Uzun liste vermeyin. Aksam gelirken 'et ve su al' diye soyleyin. Ya alacak ya da et almamasinin nedenini aciklayacak:KK48:

Su dahi icemiorum cesme suyu kokuyo eşim alışik iciyo bn hazir suya aliskinim onu bile binbir dememle aliyor onuda her zaman almiyor dişardan yemek sanal market siparis vermeme izin vermiyor hirlısı hirsuzi var birsey olur diyor o yuzdende fazla para vermiyor
Bu adam mı evine bakıyor şimdi?

Bu adamın size de bebeğinize de sevgisi,saygısı,ilgisi bitmiş.
Kendinize bir yol çizseniz iyi olacak bir an önce.
Daha fazla zarar görmeyin.
Elinize ağzınıza sağlık valla. Sonra adımız boşancıbaşı 'na çıkıyor ama bu adam için ne söylenebilir ki başka? Biz kadınlara değer verdiğimizden söylüyoruz ama konu sahipleri kendine değer vermiyor ki , üstüne bir de "yuva yıkmaya çalışmakla" suçluyorlar bizi. Konu sahibi için söylemiyorum bunu ama genel olarak artık insanlara ne söyleyeceğimizi şaşırdık cidden.

Eşinin umrunda bile değilsin sanki farkında mısın varı yoğu kendisi olmuş demek ki dışarıda tıkınıyor...size gelince yok su bile

Firtina ve yagmur var camasir bile asılmiyor dışari
Ay herşeye bahaneniz var içim şişti
Bugün fırtına vardır, doğrudur. Dünde mi vardı? Ya ondan önceki gün?
Bu KK da iyiki var, kadınlar gelip burda ağlanıyor sızlanıyor, sonra herşey yolundaymış gibi hayatlarına devam ediyorlar
Adamda akşam eve getirdiği abur cuburları size aldığını düşünüyorsunuz herhalde, oturup her akşam hepsini kendi yemiyorsa bende birşey bilmiyorum.

Elinize ağzınıza sağlık valla. Sonra adımız boşancıbaşı 'na çıkıyor ama bu adam için ne söylenebilir ki başka? Biz kadınlara değer verdiğimizden söylüyoruz ama konu sahipleri kendine değer vermiyor ki , üstüne bir de "yuva yıkmaya çalışmakla" suçluyorlar bizi. Konu sahibi için söylemiyorum bunu ama genel olarak artık insanlara ne söyleyeceğimizi şaşırdık cidden.

Boşancıbaşı :-)
Ya ben bildiğimi yazarım,dileyen istediğini yapar.
Kendini de kandırmaya devam eder.

Eşim bazen evde olmayınca ben alıyorum getirip pişirip yeriz yani siz çıkın alın gelin bir kilo

Ay herşeye bahaneniz var içim şişti
Bugün fırtına vardır, doğrudur. Dünde mi vardı? Ya ondan önceki gün?
Bu KK da iyiki var, kadınlar gelip burda ağlanıyor sızlanıyor, sonra herşey yolundaymış gibi hayatlarına devam ediyorlar
Adamda akşam eve getirdiği abur cuburları size aldığını düşünüyorsunuz herhalde, oturup her akşam hepsini kendi yemiyorsa bende birşey bilmiyorum.
Zaten emziren kadına abur cubur faydalı değil ki benim bildiğim...
Kadın su içemiyorum diyor ne yapsın cipsi?

Suyu sipariş veriyorsunuz en yakın su bayisi yada market zaten kapıya getiriyor.
Ya yıl 2020 olmuş lütfen bukadar cahillik normal mi?
Hırlı hırsızı varmış. Sucularda hep sizi bekliyordu.
Ben anneannem veya babaannem bile böyle cahil değildi.
Gerçi ikiside hiç cahil değillerdi, dediğim dedikti ikiside Nur içinde yatsın ikiside.

Büyük bir marketin Kapıda ödemesi olan uygulaması var indiriyorsunuz ve ağır tasımak zorunda olmayacağınız seyleri ve canınız ne istiyorsa verin siparişi, esinize de söylemeyin. Yıl 2020 paranız varsa sefil olmayın bebekli kadınsınız yani.

Back
X