- 20 Kasım 2018
- 13.841
- 52.149
- 598
- 35
- Konu Sahibi monarosa352
Komşudan rica edin, "çocukla çıkamıyorum, çarşıya indiğinde bana yarım kilo kıyma alabilir misin, ben sana parasını veririm" deyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amma da bahane etmişsiniz erzurumlu bi arkadaşım bile havaların gayet güzel olduğunu söylüyor siz nerde yaşıyorsunuz sibirya mı?Evden cikamiorum hava soguk cocukla beraber
Bu kadar cimri bir esin var ama sen cümleye eve her şeyi fazlasıyla alır diye başlıyorsun neden nedennn? Diş göster biraz şu adamaSu dahi icemiorum cesme suyu kokuyo eşim alışik iciyo bn hazir suya aliskinim onu bile binbir dememle aliyor onuda her zaman almiyor dişardan yemek sanal market siparis vermeme izin vermiyor hirlısı hirsuzi var birsey olur diyor o yuzdende fazla para vermiyor
Kendimi boşveriyorum süt veren biriyim cesme suyu icemiyorum kokuyo hazir su icebiliyorum onu bile binbir ısrarla aliyor ayda yioda bi kere sütum azalmis bugun buzluktaki sutlerden verdim bebegime
Yazık o yavruya. Ek gıdaya geçince ne yiyecek zavallım . Ben hep bu bebeklere üzülüyorumEski konunuza baktım tam tahmin ettiğim gibi eşiniz para vermiyor, istenmeyen gelinsiniz, kaçmışsınız arkanızda aile yok. Bu tabloda çocuk olmazsa olmazdı zaten, çok şükür eksik kalmamış. Ne desek size bir faydası olmayacak.
Hmmmm. Zekayı erişte bulgura bağlamak çok zekice. Hayvansal gıdalara alerjisi olan tanıdığım var. 7 yaşına kadar hiçbirini Yiyememiş ve sonrasında da tavuk ve yumurta, hiçbir kuruyemiş yiyemeyen. Ama Zeki...Bu konu size çok utopik gelmiş ama var böyle yaşayan kadınlar,. Benim 65 yaşında teyzem tüm hayatını böyle geçirdi 1 kilo tavuk almak çok büyük bi lüks onlar için eniştemle hala kavga ederler tavuk yemek için suyu çeşmeden içerler ki içilen Bi şehir değil. Bu insanların 4 evi var ama eniştem ucuz sebze harici bişi almaz çayı bile kotalı alır ay ortası biterse kalan 2 hafta çay içmezler konu sahibi senin durumuna üzüldüm. Sok hafta sonu markete zorla aldır yoksa teyzem gibi ömrünü 1 kilo tavuğa hasret geçirirsin. Ayrıca 3 kuzenim de pek zeki değil galiba sürekli erişte bulgur yemekten
Bi sürü bilimsel çalışma var genetik faktör de önemli ama beslenme de önemli. Belki sizin takdirinize göre zekidir ayrıca :)Hmmmm. Zekayı erişte bulgura bağlamak çok zekice. Hayvansal gıdalara alerjisi olan tanıdığım var. 7 yaşına kadar hiçbirini Yiyememiş ve sonrasında da tavuk ve yumurta, hiçbir kuruyemiş yiyemeyen. Ama Zeki...
Şu an fen lisesi birinci sınıf.Bi sürü bilimsel çalışma var genetik faktör de önemli ama beslenme de önemli. Belki sizin takdirinize göre zekidir ayrıca :)
Genetiği ağır basmış olabilir. Her çalışkan zeki değildir ayrıcaŞu an fen lisesi birinci sınıf.