Eşim niye böyle yapıyor.

Komşudan rica edin, "çocukla çıkamıyorum, çarşıya indiğinde bana yarım kilo kıyma alabilir misin, ben sana parasını veririm" deyin.

şoklar içinde okuyorummm şuan ..
saçma değil bunlar asıl eşinizin yaptığıı saçma ..
önce dedim ki acaba et yiye yiye bıkmış mıı ... ama siz emziriyorsunuz .. güzel beslenmeniz lazımm .. hep kuru kuru peynir zeytin olur m yaa sütün bile olmaz kiii ne saçmaaaaa..bacım bu adam sana para vermiyor mu ? gramda olsa git al kendine göre böyle birşey vaar mı yaaa..

Su sana yapilan psikolojik siddet, baska da birsey degil. Onemsiz demissin ama bu onemli bir konu. Nisastadan baska birseyle beslenemeyen o cocuklar nasil buyuyp guclenecek? Bu devirde cesme suyu icilir mi? Klor var sularda. Kendi vejetaryan olsa bile cocuklar icin et almali. Varlik icinde yokluk cektiriyor size. Onemsememek bunun adi. Deger vermemek. Siddet sadece dovmekle olmaz. Bu da ekonomik siddet. Eve para birakmali. Dunyanin binbir turlu hali var.

Siz cok fena halde kendinizi kandiriyorsunuz adam eve su almiyor et almiyor para vermiyor disari cikamiyorsunuz mahrumiyet bolgesinde surekli kahvalti patates nedir? Adam size bakmiyor ve umursamiyor kendi gun icinde disarda herseyi yedigi icin sizden kisiyir resmen rezillik ya. Para alicaksin cikip taksiye binip kendin yapicaksin alisverisini boyle ezik olmayin

Eşiniz iyi bir eş ve baba değil, farkında değilsiniz.
Eşiniz düşüncesiz ve cimri biri, farkında değilsiniz.
Ekonomik ve psikolojik şiddet görüyorsunuz, farkında değilsiniz.
Evliliğinizde ciddi sorunlar var, farkında değilsiniz.
Çok önemli bir sorunu, önemsiz bir şey zannedip
'bu da dert mi acaba?' Tavrında anlatıyorsunuz,
siz iyi değilsiniz.
Gördüğünüz 'mutlu aile' rüyasından uyanmanızı temenni ediyorum.

Verilen her tavsiyeye bir bahane bulmussunuz. Bebek arabasi arabadaysa eve biraksin, hava her gun yagmur firtina olmuyor disari cikilabilir, para vermiyorsa birdaha isteyin. Ne ona geliyorsunuz ne buna. Ne yapsin bu kadinlar et alip mi gondersin?

Elbette sorunu çözmeye yönelik verilen tavsiyelere uy ancak et yemeye baslayana kadar bol bol yumurta ye protein kaynağı olarak, sütün için bebeğin için

Su dahi icemiorum cesme suyu kokuyo eşim alışik iciyo bn hazir suya aliskinim onu bile binbir dememle aliyor onuda her zaman almiyor dişardan yemek sanal market siparis vermeme izin vermiyor hirlısı hirsuzi var birsey olur diyor o yuzdende fazla para vermiyor
Bu kadar cimri bir esin var ama sen cümleye eve her şeyi fazlasıyla alır diye başlıyorsun neden nedennn? Diş göster biraz şu adama

Bu zihniyetteki insanları bilirim. Eminim bebeğin de kız'dır. Erkek olsa sütün olsun diye dünyaları önüne getirirdi iki yüzlüler. Çok canım sıkıldı bu konuya. Lütfen lutfennnnn bu konunun tartışmasını eşinizle yapın ve sonucu buraya yazın!!!

Bu konu size çok utopik gelmiş ama var böyle yaşayan kadınlar,. Benim 65 yaşında teyzem tüm hayatını böyle geçirdi 1 kilo tavuk almak çok büyük bi lüks onlar için eniştemle hala kavga ederler tavuk yemek için suyu çeşmeden içerler ki içilen Bi şehir değil. Bu insanların 4 evi var ama eniştem ucuz sebze harici bişi almaz çayı bile kotalı alır ay ortası biterse kalan 2 hafta çay içmezler konu sahibi senin durumuna üzüldüm. Sok hafta sonu markete zorla aldır yoksa teyzem gibi ömrünü 1 kilo tavuğa hasret geçirirsin. Ayrıca 3 kuzenim de pek zeki değil galiba sürekli erişte bulgur yemekten

Eski konunuza baktım tam tahmin ettiğim gibi eşiniz para vermiyor, istenmeyen gelinsiniz, kaçmışsınız arkanızda aile yok. Bu tabloda çocuk olmazsa olmazdı zaten, çok şükür eksik kalmamış. Ne desek size bir faydası olmayacak.
Yazık o yavruya. Ek gıdaya geçince ne yiyecek zavallım . Ben hep bu bebeklere üzülüyorum

Bu konu size çok utopik gelmiş ama var böyle yaşayan kadınlar,. Benim 65 yaşında teyzem tüm hayatını böyle geçirdi 1 kilo tavuk almak çok büyük bi lüks onlar için eniştemle hala kavga ederler tavuk yemek için suyu çeşmeden içerler ki içilen Bi şehir değil. Bu insanların 4 evi var ama eniştem ucuz sebze harici bişi almaz çayı bile kotalı alır ay ortası biterse kalan 2 hafta çay içmezler konu sahibi senin durumuna üzüldüm. Sok hafta sonu markete zorla aldır yoksa teyzem gibi ömrünü 1 kilo tavuğa hasret geçirirsin. Ayrıca 3 kuzenim de pek zeki değil galiba sürekli erişte bulgur yemekten
Hmmmm. Zekayı erişte bulgura bağlamak çok zekice. Hayvansal gıdalara alerjisi olan tanıdığım var. 7 yaşına kadar hiçbirini Yiyememiş ve sonrasında da tavuk ve yumurta, hiçbir kuruyemiş yiyemeyen. Ama Zeki...

Hmmmm. Zekayı erişte bulgura bağlamak çok zekice. Hayvansal gıdalara alerjisi olan tanıdığım var. 7 yaşına kadar hiçbirini Yiyememiş ve sonrasında da tavuk ve yumurta, hiçbir kuruyemiş yiyemeyen. Ama Zeki...
Bi sürü bilimsel çalışma var genetik faktör de önemli ama beslenme de önemli. Belki sizin takdirinize göre zekidir ayrıca :)

Back
X